>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
majekx majekx dzieki za rozpiskę
Odniosę się do dzisiejszych meczy:
Roar vs WSW - no bet, ew. może under?
Edit
Ft 1-1, kierunek na plus, choć niby piłkarsko lepsi byli goscie, ale to klub Pana Li więc wyszło jak zawsze...

Glory - Nix - mam nadzieję, że Nix nie przegrają :)
Edit
Ft 1-1 i choć Glory prowadziło to g.... pokazało (jak zwykle przez ostatnie 2 lata, mimo, że od czasu do czasu coś wygrają). I choć Glory nie grają na swoim stadionie to i tak Brawo Nix :)
Fajnie, że Zawada błysnął, może będzie z niego pożytek w A-league...

Ps
Kolega elaborat, ja dziś 2 słowa.... Fajnie i GL!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1531
majekx 927K

majekx

Znawca A-League

W skrócie w sprawie meczu City - Victory - dochodzenie cały czas trwa. Do jego zakończenia:
- Victory nie sprzedaje żadnych biletów
- na stadion gdzie Victory jest gospodarzem, mogą wejść tylko pracownicy klubu (?? - Club Members)
- Victory zwraca pieniądze za już sprzedane bilety na mecze bez udziału publiczności
- w sektorach dla kibiców Victory pierwsze 4 rzędy mają być niedostępne
- uzgodniona liczba kibiców Victory
- kibice nie mogą zachowywać się w sposób naruszający prawo

Wyjazdy:
- brak zorganizowanych wyjazdów
- Victory płaci za zwrot pieniędzy za bilety wyjazdowe zakupione przez kibiców Victory (na podstawie kodu pocztowego z Wiktorii lub przesłanki że dany kibic jest kibicem Victory)
- w sektorach dla kibiców Victory pierwsze 4 rzędy mają być niedostępne
- uzgodniona liczba kibiców Victory
- kibice nie mogą zachowywać się w sposób naruszający prawo.

Sankcje są dla i męskiego zespołu i żeńskiego

Analizowane jest również zachowanie kibiców City podczas derbów. Do czasu zakończenia śledztwa sektor kibiców City ma być odgrodzony.

Aresztowano 29 osób z 36 zidentyfikowanych.

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Skoro sędziuje Ams to ja wchodzę w zakład

Sydney FC - Macarthur FC

ov 4.5 kartek @ 1.81.

betfan

Wiadomo że na tego pana można liczyć a liczba 4.5 nie jest jest jakoś zbytnio wygórowana jeśli chodzi o Australie. Jak wpadną w szał to i dwukrotnie mogą przekroczyć tę linię
Ja próbuje

Wynik: czerwo uratowało sprawę

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1068
majekx 927K

majekx

Znawca A-League
Już chyba pora życzyć wszystkim zdrowych i rodzinnych Świąt.

Do zobaczenia we wtorek i żeby Wasze typy były bardziej zielone niż moje dziś :)

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +846
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Więc wszystkim kolegom którzy są fascynatami kangurzej ligi życzę zdrowych spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i zieloności w Nowym Roku.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jutro rano derby Sydney,
Sky Blues vs Bulls - w tym meczu zgadzam się z majekx majekx że @ na gospo to kpina i szedlbym raczej w x2.
Ale że Ams dawno czegoś nie odwalił, to zostawię sobie ten mecz na live...

Z cyklu news, w przyszlym tygodniu z racji zbliżających się upałów będą przekladane mecze lub/i zmiany w godz. ich rozpoczęcia, tak, ze uwaga!

I na koniec także dołączę się do życzeń świątecznych : Zdrowego, spokojnego i rodzinnego Bożego Narodzenia !!!

Otrzymane punkty reputacji: +810
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Sydney,
Sky Blues vs Bullls, jest 0-0, sklad gospo faktycznie oslabiony, biorę x2 po @ 2,30 za drobne... GL!
Edit
Ft 0-3, było czerwo, był Kurt, było fajnie, oby tak zawsze :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1804
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
WESOŁYCH ŚWIĄT Robaczki 🎄
Under 2,5 @ 2.30 wygląda dobrze.

Ostatnia edycja:
jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
No to i ja( mimo , jedtem tu sporadycznym gosciem) życzę Wam Wszystkim Miłośnikom piłki z Australii Dużo Zdrowia które jest w życiu najważniejsze i jak najwięcej sukcesów zarówno w życiu prywatnym jak i w typowaniu wszelkich wydarzeń sportowych.

Otrzymane punkty reputacji: +1665
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jutro rano derby Sydney,

Ale że Ams dawno czegoś nie odwalił, to zostawię sobie ten mecz na live...
Jest Ams, jest zabawa, jest czerwo, jest 0-2, dzięki Kurt, tym razem rozdajesz prezenty, a nie kradniesz spod choinki :)
Edit
Ft 0-3, hehe jeszcze raz Wesolych Świąt!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1855
larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
zagrane w przerwie over 2.5 za dość większą stawkę - napędzil mnie ten gol w 45+1 😃
Przynajmniej w Wigilie Australia dała zarobić haha

Drugi mecz z rzędu gdzie Sydney wali głowa w drugiej połowie. Na szczęście w pięknym stylu McArthur ich wypunktował.
Swoją droga już dawno nie widziałem tak ambitnie grającej drużyny która idzie za ciosem i widać szukali kolejnych goli. Mogli grać podaniami w obronie jednak atakowali i chwała im za to.

DLA WSZYSTKICH FANÓW TEGO DZIAŁU ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ 🎄🎄🎄

Otrzymane punkty reputacji: +1232
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Za chwilę kolejne derby w tej kolejce:
WU vs Victory, po ostatnich zadymach Victory gra bez kibiców, mimo, że to "wyjazd", to grają u siebie na AAMI Park.
Oba zespoły sklady prawie optymalne. W WU jest Diamanti ale na lawce. Prijo na szpicy. W Victory w ataku Fornaroli.
Ogólnie ciężki mecz do typowania. Ja pobrałem swiateczny typ dla lepszego ogladania, a mianowicie over 2,5 ht po @ 6,0. Symboliczna stawka, bo równie dobrze może się skończyć 0-0 :) ja biorę jednak dziwny kierunek, bo oba zespoły mają sobie, kibicom, trenerom, APL i FFA oraz władzom stanowym coś do udowodnienia.
Skąd obawa że będzie 0-0? Ot przekornie może się zdarzyć sabotaż, który pokaze, że nie ma soccera bez kibiców. A wladze APL w d... mogą sobie wsadzić swoje kary i zakazy...
Anyway, zobaczymy co będzie, ja mam jednak nadzieje na gole w tym spotkaniu i to już w ht :) KTF!
Edit
Czerwo WU, a w 46 Risdon na 1-0 i wyszło, że jednak mamy sabotaż :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1346
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
Na razie stypa a nie gole, x ht po @ 2,0 za drobne pobieram...
Edit
46 min. i 1-0.Wczesniej czerwo, sabotaż jak nic :)

Ostatnia edycja:
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Jak do 30'-35' nic nie wpadnie to gram ov 0,5 HT

Już warto grać @ 2.1
Złapane po @ 2.35 , znowu trochę za wczas.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1891
larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
Western United - Melbourne Victory
Over 2.5 @1.80 etoto

Gram pod może potencjalnego łamaka, gol w 45+1 gospo z czerwem. Melbourne w drugiej połowie z przewaga więc gole powinny pasc. Obojętnie w która stronę ale sądzę że po strzelają

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +227
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Western United - Melbourne Victory
Over 2.5 @1.80 etoto

Gram pod może potencjalnego łamaka, gol w 45+1 gospo z czerwem. Melbourne w drugiej połowie z przewaga więc gole powinny pasc. Obojętnie w która stronę ale sądzę że po strzelają
WU będzie bronić wyniku,postawi autobus a widzę że MVC jakoś tacy bezradni.
GL
Pierwsze 10 min drugiej połowy powie nam wszystko.
Post automatycznie złączony:

Brak goli lekko @4.00 :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2791
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne c. d.
62 min. Jak WU nie podwyższyło na 2-0? Tajemnice zabiorą do grobu, dalej mamy dziwny mecz i 1-0...
Przyczaję się...
Edit
Dobra, poprzeczka ratuje d... WU, a Young ogólnie cały mecz. Powinni mu koledzy skrzynkę piwa postawić ...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1425
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom