>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Czyli to że WSW odwali to wiedzieli wszyscy... Ale prawdziwą niespodziankę odwaliło SFC.. Li to jednak cfaniak jakich mało. Miałem nosa że by odpuścić ten mecz. Szkoda że Adelaida nic nie strzeliła. Chyba muszę celować w gołe overy, bo chciwość i dodawanie btts nie pomaga

Otrzymane punkty reputacji: +1378
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Miałem telefon od sami wiecie kogo...
W słuchawce tylko śmiech SZP...
I tekst : "nawet jak czasem wygracie bitwę, to pamietajcie otym, ze to JA wygrywam wojnę!!!"...
Edit
Myslalem, że jako Stary Dziad widzialem już w Australii ( i nie tylko) wszystko. Ale nie, qwa dzisiaj wyszło, że nie...
Edit 1
I przeklinam "cię" Sky Blues, i Ciebie Le Fondre, i ciebie Corico zafajdany.
I klub Wasz przez 3 lata mistrza nie powącha nawet, Le Fondre, królem strzelców już nie zostaniesz, a Corica, Ty wylecisz z klubu przed play - offami.
Amen :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2434
larkspur 476,2K

larkspur

Użytkownik
Stara dobra Australia wróciła!!! 😂😂😂 tylko tym razem na nowych warunkach bo nie gole w ostatnich sekundach tylko ich brak haha
Le Fondre chyba kilka scenariuszy musiał mieć przygotowanych na tego "karnego" 😜
Chociaż jakby mi zapłacili to też bym się postaral... Bramkarz Phoenix ładna bekę miał na koniec z tego cyrku hehehe

majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Składy na ostatni dzisiejszy mecz:

Niestety mój typ na ten mecz pewnie będzie w piach... SFC zrobiło bombę w tej kolejce.... czyli wychodzi, że City zagra zgodnie z planem... Ja jednak pozostaje na swojej pozycji, mleko się wylało, a karawana jedzie dalej :)

Otrzymane punkty reputacji: +1575
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
Tak dla obniżenia ciśnienia City over 0.5 1 połowa @1.85

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1075
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tak dla obniżenia ciśnienia City over 0.5 1 połowa @1.85
City demoluje mistrza, 3-0, Maclaren bije rekordy. 10 mecz z golem na koncie.
Nie bylo jak wczesniej pisać, ale każdy kto kuma Australię, to wiedział...
Tu będzie demolka...
Edit
Jamie szuka kolejnych okazji, coś jeszcze powinien ustrzelić...
Edit 1
Mam nadzieję, że tak minimalistycznie się nie skończy. Za miedziaka over 3,5 po @ 2,0 pobieram... GL!
Edit 2
Szybko poszło choć szczęśliwie, 4-0 :)
Edit 3
No i tak już zostało, szkoda bo po cichu liczyłem na choćby "marne" 5 goli, a tu minimalizm, oszczędność i pragmatyzm.
A to nie jest soccer, a na pewno nie taki w jakim się "zakochalem" te 18 lat temu :)
Ps
My Lord, jaki ja stary jestem :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2789
snajp 896,9K

snajp

Użytkownik
Strzeli gola Leckie, M. @ 3.15
Niestety,było blisko ale... odpuścili w drugiej połowie i tyle.
Co do WU widać było ,że chłopaki bardzo chcą ale przeciwnik z wyższej półki no i niestety skuteczność zawiodła.
Następny mecz grają z Jets i tu musi być wygrana tylko @ słabe w okolicy 1.9 a jakiegokolwiek HC to nie zaryzykuję .
Pożyjemy zobaczymy .

majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Czy mi się wydaje, czy po meczu City z WU to Lacroix został negatywnym bohaterem... Jego zachowanie przy pierwszej bramce to jakaś patologia... przy drugiej bramce zachował się jeszcze gorzej.

Otrzymane punkty reputacji: +640
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Czy mi się wydaje, czy po meczu City z WU to Lacroix został negatywnym bohaterem... Jego zachowanie przy pierwszej bramce to jakaś patologia... przy drugiej bramce zachował się jeszcze gorzej.
Tak nawet komentatorzy mówili, że Young ciągle na niego krzyczy

Otrzymane punkty reputacji: +640
jozzy22 710,5K

jozzy22

Użytkownik
Zawada wyrasta powoli na gwiazdę swojej ekipy. Brawo Oskar bo jednak w niego nie wierzylem

Otrzymane punkty reputacji: +1076
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dziś Macarthur wygrało 2-0 z Jetsami. Podobnie jak wczoraj w meczu ( tfu, tfu klątwa qowala) Sydney FC byłem "pewny" bts-u. I d... Jetsi atakowali, przewaga optyczna byla, a w doliczonym ht Gruzin karnego nie strzelił. Co prawda przy (tfu, tfu klatwa qowala) Le Fondre to pikuś ale kolejny niesmak pozostał... Jets ordynarnie tankują... Zasmarkane te Antypody się zrobiły, zasmarkane...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +436
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Dziś Macarthur wygrało 2-0 z Jetsami. Podobnie jak wczoraj w meczu ( tfu, tfu klątwa qowala) Sydney FC byłem "pewny" bts-u. I d... Jetsi atakowali, przewaga optyczna byla, a w doliczonym ht Gruzin karnego nie strzelił. Co prawda przy (tfu, tfu klatwa qowala) Le Fondre to pikuś ale kolejny niesmak pozostał... Jets ordynarnie tankują... Zasmarkane te Antypody się zrobiły, zasmarkane...
Wujo Jets zrobił swoje... trochę postraszył, trochę pogroził, ale koniec w końcu nie przeszkadzał w Sydney żeby miejscowi byli w grze o top 2.

Otrzymane punkty reputacji: +706
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Siema wariaty. Dziś wszystko przemawia za tym, że under pewniak no ale jakoś strasznie korci ten kurs. Progresywnie rzecz biorąc szanse spore haha. Zobaczymy ;] (+over utrech i feyenord, dubel z kursem 3.20)
Perth - Brisbane
powyżej 2.5 gola
2.05

Edit: qtwaaa nie spojrzałem na datę, myślałem, że dzisiaj grają... :D :(

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +436
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Siema wariaty. Dziś wszystko przemawia za tym, że under pewniak no ale jakoś strasznie korci ten kurs. Progresywnie rzecz biorąc szanse spore haha. Zobaczymy ;]
Perth - Brisbane
powyżej 2.5 gola
2.05
Typ pod prąd.. Aussie już wiele razy udowodniła, że to jest pewna metoda. Nie wiem dlaczego ale kursy na Perth idą do góry... Jak dla mnie, pierwsza myśl na ten mecz to win Glory.. ale i remis kusi.. jutro coś więcej napiszę jak zobaczę co tam w obu drużynach słychać.

Otrzymane punkty reputacji: +191
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Na jutro... Perth - Roar - dla zabawy, stawka minimalna - X - @3,3 (2:1)

Jest to mecz zaległy z 6 kolejki. Australia nie lub grać za często... tym razem mamy spotkanie we wtorek (poprzednie mecze oba zespoły grały w piątek). I odnoszę wrażenie, że te nadrabianie terminarza jest, jak by, dla obu zespołów za karę. Dodatkowo remis obu zespołom jest na rękę. Kurs jest fajny.. ryzyko duże...

Powodzenia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1608
snajp 896,9K

snajp

Użytkownik
Na jutro... Perth - Roar - dla zabawy, stawka minimalna - X - @3,3

Jest to mecz zaległy z 6 kolejki. Australia nie lub grać za często... tym razem mamy spotkanie we wtorek (poprzednie mecze oba zespoły grały w piątek). I odnoszę wrażenie, że te nadrabianie terminarza jest, jak by, dla obu zespołów za karę. Dodatkowo remis obu zespołom jest na rękę. Kurs jest fajny.. ryzyko duże...

Powodzenia.
DW 1:1 @ 6 💪 ?
Samobój załatwił sprawę 😒

Ostatnia edycja:
snajp 896,9K

snajp

Użytkownik

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom