>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up... Co za pech, niezawodny zazwyczaj Maclaren spusiaczyl karnego w doliczonym na 2-0... Vukovic king!
Co do meczu to dominacja City. Pigmentododatni zawodnicy Marynarzy popełniają szkolne błędy, może myślą, że to ferie?
Inna sprawa, to warunki w Melbourne, upał 40 stopni C, przerwy na wodę, to cud, że jest nawet niezłe tempo w tym spotkaniu.
Co dalej?
Niech strzelają dalej, over i 1 mile widziane. Oby im się chciało grać...
Edit
Ft 1-0, szkoda, że nie było wiecej goli, upał też dawał się we znaki, City mogło z 5-0 wygrać ale co zrobisz...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +433
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Łamak pograny pre, ale dorzucimy na live na gospo:
32 minuta
Adelaide@ 3.20 fortuna
zgadzam się... albo będzie spora niespodzianka.. albo nam się szykuje łamak na zakończenie kolejki.. ja pobieram typ Adelaida win w przerwie przy stanie 0:1 - @4. 1:0 - /edit/ - a to na koniec Adelaida z Panem Li zrobili nam psikusa

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +636
larkspur 476,2K

larkspur

Użytkownik
Wszyscy widzę idą w stronę Adelaidy i słusznie. Z pierwszej połowy można wywnioskować jakby grali na jakieś 60% swoich możliwości. Gol dla Newcastle faktycznie może tylko pod lamaka. Jak przycisną po przerwie to wezmą to.
Dużo kombinacynej fajnej gry Adelaidy.

Biorę over 2.5 @1.70 fortuna co by się lepiej oglądało 😋 0:1 ale wtopa ha.... Tym razem chyba mecz w drugą stronę czyli pod win Newcastle

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Miasto Kościołów, Reds vs Jets, ht 0-1...
Redsi przegrywają, prawe skrzydło bez Hallorana nie istnieje, ale okazje na gola już były - Samuraj zawalił.
Jetsi fajny gol, potem nic, a obrona się gubi.
Mniej odwaznie, bo pogoda szał 40 stopni C, bo nie ma Hallorana, więc 1x po @ 1,80 za miedziaka biorę... KTF!
Edit
Ft 0-1, Reds bardzo słabo, nic w 2 pol. nie pokazali, grali tak jakby im do końca nie zależało na 100% Brak Bena wszystkiego nie tlumaczy. Samuraj mega źle... Uff

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +433
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Przed nami kolejna kolejka ligowa... korzystając z chwili czasu podam swoje przemyślenia na jej temat:

WU - Roar - 1 - @2,22 (1:1) jak dla mnie, spora niespodzianka

W sumie Roar nie wiele grali w tym sezonie na wyjazdach i trudno coś powiedzieć jak ten zespół gra po za swoim stadionem. Nie mniej ja wybieram opcję, że w tej kolejce nie zdobędą choćby jednego punktu. Zespół WU ma zbyt doświadczony skład i strata punktów to by była niespodzianka. Roar pewnie spróbuje zagrać na remis, szukając swojej szansy w jakichś szybkich wyjściach... ale taka taktyka pasuje gospodarzą a Prijovic jest lisem pola karnego. W zespole gospodarzy zabraknie Topora-Stanleya, jednak wraca Lacroix.

CCM - Victory - ov2,5 - @1,7 (2:1)

Mecz konkursowy. Do składu Victory wraca Nani, ale nie zagra Izzo... Wynik może być każdy. Jednak ja z powodu braku lepszych pomysłów zagram sobie tutaj ov. Stawka minimalna bo kurs nie rozpieszcza, jednak oba zespoły ostatni mecz zakończyły porażką 0:1, więc może teraz będzie jakieś przełamanie?

Poranek noworoczny.. może co dla niektórych to jeszcze będzie kończenie sylwestra:

5:00 - Jets - SFC - 2 - @2,02 (0:2)

Myślę, że to fajna okazja na zagranie czystej 2. Jets będąc na kroplówce może spróbować oddać punkty SFC - jak by nie było to znaczący klub w lidze, do tego kilka ostatnich spotkań zdecydowanie zagrali poniżej oczekiwań. Zdobycie 3 punktów przez gości by się wpisywało w ogólną sytuację w lidze (niestety, to by się trochę nie zgadzało z duchem sportu). Do składu SFC wracają Rodwell, Burgess i Brattan. Zabraknie Lolleya.

WSW - Macarthur btts+ov2,5 - @1,94 (4:0) a jednak czysta 1

WSW ostatnie spotkania poniżej oczekiwań, jednak to były wyjazdy. Teraz wracają do domu. Macarthur - 2 wygrane, wygrana z SFC robi wrażenie. Podobnie jak w spotkaniu CCM - V - nie mam za bardzo pomysłu na ten mecz, więc obieram podobną taktykę.. goe + do tego z uwagi na miejsce rozgrywania spotkania - gole z obu stron. Kurs nie rozpieszcza, więc i stawka minimalna. Trochę mnie jeszcze kusi czysta 1 - to ze względu na miejsce spotkania. Zobaczę, może jeszcze zagram i ten typ. W zespole Macarthur zabraknie De Silvy.

Phoenix - City - 1 - @3,1 (1:3)

To może być najciekawsze spotkanie kolejki. Na pewno to będzie ciekawy sprawdzian dla City - czy są tak mocni, czy może Nowa Zelandia ich pokona. Ja wybieram tę drugą opcję. Fajny jest kurs. Do tego obywatele mogą sobie lekko ten mecz odpuścić, zwłaszcza, że w kolejnej kolejce podejmują zespól Western United i to będzie okazja na rewanż za Grand Final.

Adelaida - Perth - 1- @1,77 (2:0)

Pora na wygraną Adelaidy, bo przecież ile można tracić punktów. Nadal uważam, że zespół ten jest dobrze i z głową zbudowany. Okazja na przełamanie złej passy jest całkiem duża, ponieważ zespół Perth już od kilku sezonów jest w wyraźnym kryzysie. Włodarze nie mają pomysłu na zespół i jest to zupełne przeciwieństwo gospodarzy.

Znowu mi wyszła rozpiska. Tym razem głównie kładę nacisk na spotkania w Adelaidzie, Wellington i Newcastle. Pozostałe typuję bardziej dla zabawy i przyjemności obserwacji spotkania.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2592
snajp 896,9K

snajp

Użytkownik
Na jutro popieram majekx majekx ale liczę na jeszcze jednego Pana .
Liczba goli (zawodnik) - Aleksandar Prijovic Gol w dowolnym momencie (90 minut) & Wynik - Western Utd win (90 minut) @ 3.38
Nad resztą trzeba się jeszcze zastanowić GL.

Otrzymane punkty reputacji: +1805
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Newcastle United Jets - FC Sydney
Typ: obie strzelą
@1.53 Superbet

Kiedy my będziemy jeszcze w głębokim śnie po sylwestrowej, pewnie niejednokrotnie intensywnej nocy, w Australii wybije godzina 15:00 gdy gwizdek arbitra rozpocznie pierwsze w tym roku spotkanie. Obydwie drużyny w każdym sezonie grają ze sobą dwukrotnie i to, co rzuca się na światło dzienne, to BTTS-y. W ostatnich sześciu na siedem spotkań padł taki właśnie wynik. Sydney we wszystkich ostatnich wyjazdowych spotkaniach zaliczał BTTS. W dodatku w czterech spotkaniach wyjazdowych w tym sezonie z udziałem FC Sydney padło aż 16 goli. To daje całkiem pokaźną średnią 4 bramki na mecz. I jest obecnie najbardziej overową ekipą ligi. Po stronie Newcastle myślę, że także gol padnie, bo jednak przeciwnik nie tylko strzela, ale i traci średnio najwięcej bramek w lidze. W tym spotkaniu będę upatrywał BTTS-a.

Otrzymane punkty reputacji: +1806
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
WU vs Roar

Powyżej 5.5 kartek @2.60 ETOTO

Ponownie celuje w kartki. Jedni i drudzy na ten moment zawodzą i pragną poprawić swoją pozycję w tabeli, bo jest ona beznadziejna. Liczę więc na mecz walki o każdy centymetr boiska. Pobieram linię 5.5 kartoników. Jeżeli zerkniemy sobie na statystyki obu klubów, to nie są one powalające. Western United u siebie oglądało 2, 2, 3, 3 kartek a Brisbane Roar na wyjazdach 1, 2. Należy zauważyć, że goście do tej pory w delegacji bardzo rzadko występowali i dzisiaj przed nimi trudne zadanie. Zainteresował mnie arbiter Shaun Evans, który nie lub dyskusji i chętnie sięga do kieszonki. W tym sezonie jego liczby wyglądają tak: 6, 7, 7. Jest potencjał na pokrycie linii 5.5, a dodatkowo ostatnie bezpośrednie starcie tych drużyn zakończyło się na 9 kartkami. Myślę, że zła krew może jeszcze pozostać pomiędzy tymi ekipami i ujrzymy dzisiaj wiele nieczystych zagrań.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +637
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
WU vs Roar,
Pogoda w Melbourne idealna, w skladzie gospo jest Diamanti i Prijo.
U gosci brak Austina, któremu wygasł kontrakt.
Na sucho ten mecz może oscylowac wokół x i underu, ale wiecie jak w Australii jest. Randomowe wyniki, dziwne mecze. Pre pasuje. Grajacym GL!
Edit live
Ht x po @ 2,1, na razie szachy... Za miedziaka.
Edit1
Ht 0-1, niby przewaga WU a na tablicy wyników tego nie widać. Czystych sytuacji brak, a Roar do tego kontruje. Mistrz gra jakby to on prowadził w meczu. Eeech...
Edit 2
Pisałem 1x po @ 3,60 i w trakcie Prijo na 1-1. Nie rozliczę (jesli wejdzie) ale się cieszę...
Edit 3
I under i x, szkoda tego ht...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1169
piotrex007 120,9K

piotrex007

Użytkownik
Goście prowadzą, nabite narazie 5 rożnych (2:3), myślę, że może tu się skończyć na wysokiej, "australijskiej" ich liczbie, jak gospodarze zaczną intensywniej atakować. Próbuję over 12,5 po kursie 2,3 w Unibet 🤔

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2642
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Piąty z rzędu under w Australii ? Nieeeeeeeeee ! (znaczy się: please no !)
CCM - Melbourne Victory
powyżej 2.5 gola - 1.67 :rolleyes:

Zdróóóóówka i jak najwięcej trafionych typów w Nowym Roku !

Otrzymane punkty reputacji: +637
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Jeśli flashcore dobrze pokazuje to sędziuje Elder. Ciekawą ma serię, ostatnie 4 mecze to zawsze czerwona kartka. Taka ciekawostka, bo pewnie nie będzie co mecz red dawał:p

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
CCM vs MV,
Mecz szczególny bo z A-league zegna się Kuol. Gdy pojawił się u Marynarzy przepowiadałem, że dlugo Australia się nim nie nacieszy. No i od jutra jest graczem Premiership. Dziś pozegnalny mecz. Może coś strzeli?
Victory ostatnio słabo grają, dziś w kadrze ma być Spiranovic i Nani. Może coś w końcu Victory strzeli?
Na marginesie, Kevin Muscat wygrał z Yokohama ligę japońska, a jak patrzy na swoj dawny klub, to chyba chce mu się płakać...
Ad rem, czuję bts ale @ slaby więc zostaje live...
Edit
Umarł król niech zyje król.
18 min. 2 razy Cumings i 2-0 :)
Edit1
Zaczyna się, Var, cofka i 1-0, poważnie? Znowu Pan Li się wpierd...
Edit 2
Zamiast 2-0 mamy 1-1.bts wyrobiony w 39 min. Kierunek na plus :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +434
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom