>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
E 47,2K

emce15

Użytkownik
A tu w tygodniu cisza jak zawsze😋

Co z tym CCM zrobić, niby im kibicuje w tym sezonie, bo zawsze mają ciężko ale mimo to spróbuję City +1,5 bramki w meczu, taki standardowy typ w moim wykonaniu 😋 za drobne, żeby lepiej się śledziło mecz (o oglądaniu nie ma mowy)
CCM - City over 1,5 bramki gosci
Fortuna 1,83

Edit. Jak na mnie to aż zaskakująco szybko poszło 😋

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +263
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Jakoś nie mam pomysłu na ten mecz... spróbuję lekko pokombinować i wystawiam typy:

2+un3,5 - @2,8 a to łamanie zrobili... muszę zweryfikować moje podejście do CCM.
un2,5 - @2,06 - myliłem się

CCM gra bardzo zachowawczo w obronie. Do tej pory w 5 meczach stracili 3 bramki.. a grali m.in. z SFC i WSW. Z drugiej strony mam City, które ostatni mecz przegrało 1:3 - więc pewnie też podczas treningu zwracali uwagę na defensywę.
W moim odczuci delikatnym faworytem jest City.. ale to CCM jest największą niespodzianką w tym sezonie.... tylko ten ostatni mecz dzisiejszych gospodarzy z Nixami, tak trochę kole po oczach.. i może to oznaczać koniec dobrej passy? albo odwrotnie powrót na wcześniejsze tory?... ja uważam, że jednak pierwsza opcja... Dlatego mam 2 myśli, które realizuje na kuponach:

wygra City
bramek dziś nie zobaczymy za wiele.

Obym się mylił - zwłaszcza co do bramek :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +124
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
Obyś się mylił bo ov 2.5 poleciał

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +318
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
A tu w tygodniu cisza jak zawsze😋

Co z tym CCM zrobić, niby im kibicuje w tym sezonie, bo zawsze mają ciężko ale mimo to spróbuję City +1,5 bramki w meczu, taki standardowy typ w moim wykonaniu 😋 za drobne, żeby lepiej się śledziło mecz (o oglądaniu nie ma mowy)
CCM - City over 1,5 bramki gosci
Fortuna 1,83
Czas na zmianę pokoleniową :) ile może taki dziaders jak ja od lat być na posterunku? A teraz z innej beczki, nie mam pomysłu na ten mecz, oduczyłem się grać na siłę po to by spełnieniac czyjeś oczekiwania. Presji nie mam na bycie guru "od Australii". Taka postawa przychodzi wraz z wiekiem...
Wracając do meczu, nie miałem możliwości obejrzenia ht, opiszę ktoś w 2 słowach?
PS a jak Janota?
Edit
2 pol. mamy 2-2, City z czerwem, biorę za drobne x po @ 1,90... Goście mam nadzieje się nie poddadzą, CCM napiera ale... :)
Edit2
Piękny strzał De Silvy i 3-2, po remisie moim :( raczej...
Edit3
Brzydka końcówka, ft 3-2, święto Simona i karnawał w Gosford...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +298
E 47,2K

emce15

Użytkownik
Już sobie lat nie wyliczaj 😋 ja ogólnie zainteresowałem się Aussie, dzięki Waszym wpisom i do takich analiz i kopania informacji to mi daleeeko 😋 także mam nadzieję, że jeszcze trochę poudzielacie się na forum. Mowa tu... a zresztą wiadomo o kim 🙂

Edit a co do meczu to chyba pod koniec jakiś over trzeba puścić, bo się dzieje i CCM ma szanse

Edit poszedł over 4,5 kurs 1,84 czekam 😋 i gra gitara

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +149
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Już sobie lat nie wyliczaj 😋 ja ogólnie zainteresowałem się Aussie, dzięki Waszym wpisom i do takich analiz i kopania informacji to mi daleeeko 😋 także mam nadzieję, że jeszcze trochę poudzielacie się na forum. Mowa tu... a zresztą wiadomo o kim 🙂

Edit a co do meczu to chyba pod koniec jakiś over trzeba puścić, bo się dzieje i CCM ma szanse

Edit poszedł over 4,5 kurs 1,84 czekam 😋
Długo nie czekałeś, piękny strzał Marynarzy i 3-2...chyba po moim remisie, bo City bez wiary teraz...
Edit
De Silva pozamiatał, brzydka końcówka, karnawał w Gosford i święto Simona... Ft 3-2...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +185
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Witam mnie nie było bo mi się przegapiło wczoraj nie sprawdziłem ,że dziś mecz . W pracy zagrałem i przegrałem na rożnych zresztą , a tak apropo może by im przydomek zmienic na korsarze albo piraci , bo jak na razie to łupią aż miło .Pozdro .

Otrzymane punkty reputacji: +125
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Witam mnie nie było bo mi się przegapiło wczoraj nie sprawdziłem ,że dziś mecz . W pracy zagrałem i przegrałem na rożnych zresztą , a tak apropo może by im przydomek zmienic na korsarze albo piraci , bo jak na razie to łupią aż miło .Pozdro .
W ich przypadku chyba zadziałała zasada do 3 razy sztuka... W poprzednich 3 sezonach brakowało szczęścia, teraz im "żre", no i dobrze. Kpilem z nich przed sezonem że cyt. "idą na miszcza", a kto na czele tabeli? Jeszcze będę musiał odszczekać i zrobię to z przyjemnością. Kiedy widziałem jak się szczerze cieszyli po zakończeniu spotkania (jakby zdobyli co najmniej tytuł Premiers), to aż się uśmiechnąłem pod wąsem... Kiedyś ten karnawał się skończy ale niech tam :) Nie mam zamiaru psuć im nastroju...

Otrzymane punkty reputacji: +45
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
Sadze ze za wczesnie wyciagac wnioski jeszcze pare kolejek i zlapia zadyszke i wszystko powinno wjechac na swoje tory Glory Sydney zlapia wiatr w zagle bo City jakis kiepski start zalicza,dla nas nawet lepiej ciekawiej sie robi bo zaczynala panowac rutyna a teraz kazdy sie dwa razy zastanowi zanim jakiegos miedziaka polozy na stol...pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +125
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Witam szanowne kolezanki i kolegów!

Adelaide-Perth

Typ 1HT over 2.5
Kurs 5.3 Totolotek (Polski Buk) patriotycznie
1HT Bts @ 3.98

Na prawdę zacieram ręce na te pierwsze 45 albo i 50 minut, bo Aussie Ref potrafią sobie dać czas niczym Colina. Liczę na powtórkę z zeszłego meczu gdzie gdyby nie przestrzelony karny to 6 goli do przerwy by było. Nawet w hokeju tak nie walą w 1 tercji. Dyspozycja obu Teamów napawa mnie optymizmem. Do dzieła, liczę na jakieś pajacyki, samobóje oraz karne od początku meczu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +141
P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
No cóż:) jutro o 9:05 hit!:) wiem wiem:) daleko do hitu bo „raptem” 5 i 7 druzyna, ale liczę na hit bramkowy!!:) Adelajda-Perth. Chłopaki grali 20.01 i mecz zakończył się wynikiem 5:3 dla Perth. Nie ukrywam ze liczę na powtórkę🤪
Gramy 1,5 gola Perth mocniej 2,1 i za drobne 3+ goli 4,65. Do tego 3,5 gola w meczu kurs 2,5. Wszystko Sts. Nie bede ukrywał ze albo bede szalał dalej albo przerwa jak to bedzie underowy mecz;)
Post automatycznie złączony:

Witam szanownych kolegów i kolezanki.

Adelaide-Perth

Typ 1HT over 2.5
Kurs 5.3 Totolotek (Polski Buk) patriotycznie
1HT Bts @ 3.98

Na prawdę zacieram ręce na te pierwsze 45 albo i 50 minut, bo Aussie Ref potrafią sobie dać czas niczym Colina. Liczę na powtórkę z zeszłego roku gdzie gdyby nie przestrzelony karny to 6 goli do przerwy by było. Nawet w hokeju tak nie walą w 1 tercji. Dyspozycja obu Teamów napawa mnie optymizmem. Do dzieła, liczę na jakieś pajacyki, samobóje oraz karne od początku meczu.
„Przed chwilą” grali i 3 do przerwy a 5 po;) jest szansa:) mam nadzieje ze wszystkie strzelby wyjdą:)

Otrzymane punkty reputacji: +149
E 47,2K

emce15

Użytkownik
Ja tylko krótko na temat dzisiejszego meczu, typ już podany wcześniej ale równiez go podaje, bo często to gram
Perth over 1,5 gola w meczu, kurs w fortunie 2,07. Strzelby gości cały czas w gazie, więc żal nie spróbować i dziś, a kurs zachęcający.

Adelaide - Perth over 1,5 bramki gosci
Fortuna 2,07

Edit. Trochę to trwało ale się udało 😋

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +205
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Reds vs Glory
Kibicuje Wam Panowie, on the paper wszystko się zgadza, wyjściowe składy takoż optymistycznie wyglądają. Ba w Perth mamy "na raz" całą ofensywna czwórkę w wyjściowym składzie. W Adelaidzie pogodowo też bez tragedii, Pan z gwizdkiem to nie K. AMS, ostatni mecz wiadomo jak się skończył, pozostaje ładować bramy... No właśnie, wszystko tak "ładnie", że aż się na "live" przekonam, czy rzeczywiście... Najwyżej pożałuje jak się festiwal bramek zacznie beze mnie. GL!

Otrzymane punkty reputacji: +45
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Składy:

Perth chyba maksymalnie ofensywnie nastawiona... w wyjściowej 11 Castro, Fornaroli, Keogh, Kilkenny... to zapowiada bramki..
i ten kierunek pobieram:

ov3,5 - @2,2
do tego:
2+ov2,5 - @3,1

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +183
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
Majex kolego podpinam się się typ ov 3.5 pisałem ostatnio że Glory po meczu z City znalazło drogę na szczyt tabeli i aby dzisiaj nie skręcili w prawo!!!!pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +219
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Live: na razie ten mecz to jakas parodia futbolu.
Perth przyleciało tu tylko faulować, pilka wcale nie operują, straty.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom