Czas na zmianę pokoleniową ile może taki dziaders jak ja od lat być na posterunku? A teraz z innej beczki, nie mam pomysłu na ten mecz, oduczyłem się grać na siłę po to by spełnieniac czyjeś oczekiwania. Presji nie mam na bycie guru "od Australii". Taka postawa przychodzi wraz z wiekiem...A tu w tygodniu cisza jak zawsze
Co z tym CCM zrobić, niby im kibicuje w tym sezonie, bo zawsze mają ciężko ale mimo to spróbuję City +1,5 bramki w meczu, taki standardowy typ w moim wykonaniu za drobne, żeby lepiej się śledziło mecz (o oglądaniu nie ma mowy)
CCM - City over 1,5 bramki gosci
Fortuna 1,83
Długo nie czekałeś, piękny strzał Marynarzy i 3-2...chyba po moim remisie, bo City bez wiary teraz...Już sobie lat nie wyliczaj ja ogólnie zainteresowałem się Aussie, dzięki Waszym wpisom i do takich analiz i kopania informacji to mi daleeeko także mam nadzieję, że jeszcze trochę poudzielacie się na forum. Mowa tu... a zresztą wiadomo o kim
Edit a co do meczu to chyba pod koniec jakiś over trzeba puścić, bo się dzieje i CCM ma szanse
Edit poszedł over 4,5 kurs 1,84 czekam
W ich przypadku chyba zadziałała zasada do 3 razy sztuka... W poprzednich 3 sezonach brakowało szczęścia, teraz im "żre", no i dobrze. Kpilem z nich przed sezonem że cyt. "idą na miszcza", a kto na czele tabeli? Jeszcze będę musiał odszczekać i zrobię to z przyjemnością. Kiedy widziałem jak się szczerze cieszyli po zakończeniu spotkania (jakby zdobyli co najmniej tytuł Premiers), to aż się uśmiechnąłem pod wąsem... Kiedyś ten karnawał się skończy ale niech tam Nie mam zamiaru psuć im nastroju...Witam mnie nie było bo mi się przegapiło wczoraj nie sprawdziłem ,że dziś mecz . W pracy zagrałem i przegrałem na rożnych zresztą , a tak apropo może by im przydomek zmienic na korsarze albo piraci , bo jak na razie to łupią aż miło .Pozdro .
„Przed chwilą” grali i 3 do przerwy a 5 po jest szansa mam nadzieje ze wszystkie strzelby wyjdąWitam szanownych kolegów i kolezanki.
Adelaide-Perth
Typ 1HT over 2.5
Kurs 5.3 Totolotek (Polski Buk) patriotycznie
1HT Bts @ 3.98
Na prawdę zacieram ręce na te pierwsze 45 albo i 50 minut, bo Aussie Ref potrafią sobie dać czas niczym Colina. Liczę na powtórkę z zeszłego roku gdzie gdyby nie przestrzelony karny to 6 goli do przerwy by było. Nawet w hokeju tak nie walą w 1 tercji. Dyspozycja obu Teamów napawa mnie optymizmem. Do dzieła, liczę na jakieś pajacyki, samobóje oraz karne od początku meczu.
Tragedia. Są tak żenujący ze az jestem w szoku.Live: na razie ten mecz to jakas parodia futbolu.
Perth przyleciało tu tylko faulować, pilka wcale nie operują, straty.