Live Newcastle
Kilka minut i 0-1, ładna bramka gości, a przed chwilą Jetsi domagali się karnego. Oj pecha mają gospodarze...
Edit
Szybka kontra i 1-1, ale Var i zostało 0-1.Oj Jets... Wiatr w oczy.
Over 1,5 ht pobieram po @ 2,0
za drobne... KTF!
Edit1
Rożny, główka i 0-2, szybko poszło
Edit2
Fajnie grają Jetsi z tym, że gole strzelają Bulls. Tu nie zdążyłem podać ale overa 2,5 po @ 2,1 dobrałem licząc na Jets i się nie pomyliłem. Szybka kontra i 1-2 po bilardzie pod bramką gości. Fajny mecz, nie żałuję, że ranek zarwany
Edit3
Ht 2-1 oby 2 pol. też obfitowała w gole.
Edit4
10 min. 2 pol a Panowie piłkarze obydwu drużyn solidarnie zmarnowali po 100-ce...
Edit4
77 min za nami, symbolicznie spróbuje wycisnąć coś jeszcze z tego spotkania.
Over 3,5
po @ 2,0...
Edit5
Brzydka gra w końcówce, dużo fauli, waga meczu dla obu teamów spora, Jetsi biją niechlubny rekord przegranych...
Edit6
W 94 min. ręka w polu karnym Bulls (nie pierwsza w tym meczu) sędzia ślepy, spółdzielnia przeciwko biedakom z Newcastle jak nic. Biednemu wiatr w oczy. A nieźle Jets grali. W nagrodę mają dno tabeli... A za protesty żółtko... Jakbym był trenerem, to nie wiem co bym powiedział chłopakom w szatni po takim meczu. Klub oje... y z kasy, piłkarze przed sezonem podkupieni, trener spierd... do konkurencji, bramka zabrana w 1 poł. (choć tam był spalony), okazji pierdylion, ze 2 karne po rękach rywali, a sędzia nic... A do tego trener tymczasowy. Dobra, powiedziałbym tak: Panowie, gorzej być nie może, pozostaje odbicie od dna. I cytat z klasyka. W następnym meczu parówki do góry i golimy frajerów. A w tle napierdziela Sabaton 40:1