Mi dokładnie brakowało dwóch bramekNiestety... Dziś minusowo. Pomysły były dobre, ale nie trafione. Tradycyjnie 'nie wiele zabrakło'
Mi dokładnie brakowało dwóch bramekNiestety... Dziś minusowo. Pomysły były dobre, ale nie trafione. Tradycyjnie 'nie wiele zabrakło'
Oczywiście, sami komplikuja sobie życieMi dokładnie brakowało dwóch bramekspodziewałem się, że lekko nie będzie ale wyszło jak wyszło. Nie znam terminarzu WU ale chyba trochę im to szyki popsuje
Garbaci z kulawymi, Victory bez Vikinga, CCM z Simonem. Czort wie, dla zdrowia psychicznego jednych i drugich przydałyby się bramki...Ludzie to co sie dzis wydarzy to juz totalny hit 'no to bet'ów' , kto ogarnie te 2 zespoly z dna tabeli.
Niby wychodzi na to , ze nizej spasc juz sie nie da i wypada cos strzelic bo bedzie wstyd.
Czy pojdzie wymiana? Moze juz w 1 ht?
Lubie grac overy do ht , bo placa ale prosba , czy tu zatrybi atak both side.
Dziex
Grają w Sydney, tam gdzie Sky Blues....Dodatkowo cos takiego w Melbourne sie wydazylo:
Australia. Stan wyjątkowy i godzina policyjna w związku z COVID-19
wiadomosci.gazeta.pl
Nie wiem, czy to jest dobra nuta do grania w pilke. Glowy moga byc gdzies indziej.Mecz sie odbedzie?
Wszystko na Plus czysty fuks graty kto gralCiwoki -Ciwoki czyli Victory -CCM ciezko wyczuc co zaprezentuja na boisku jeden mecz over na maxa reszta ciupie lipe to nie moja Australia kiedy btts overy na spiaca sie puszczalo ale w tym meczu zaryzykuje i polecial ov [email protected] Victory powyzej [email protected] [email protected] i na koniec ov [email protected]..! Nie pobierac bo cos ostatnio mocy ubywa za duzo czerwonego
No nie mam uwagCiwoki -Ciwoki czyli Victory -CCM ciezko wyczuc co zaprezentuja na boisku jeden mecz over na maxa reszta ciupie lipe to nie moja Australia kiedy btts overy na spiaca sie puszczalo ale w tym meczu zaryzykuje i polecial ov [email protected] Victory powyzej [email protected] [email protected] i na koniec ov [email protected]..! Nie pobierac bo cos ostatnio mocy ubywa za duzo czerwonego
Mam te same przemyślenia... Patrząc na grę obu zespołów i ich wyniki to bts - @1,71 wydaje się dobrym pomysłem. Wynik może być każdy... jak pójdą w gole, będzie ov... ale mogą być i szachy i un...WSW-Glory ciezki mecz sie zapowiada,ostatnie dwa mecze Glory nie napawaja optymizmem zeby dac czyste 2 ale gola strzelic umieja WSW o top6 juz chyba moze tylko pomarzyc szanse jeszcze sa ale czlowiek od cudow zyl 2020 lat temu.tak siedze i dumam i wydumalem ze btts w tym meczu to najlepsza opcja @1.70 i dalej juz nic zosteje live..powodzenia i pozdrawiam
Zmówiły się fajtłapy i czepią kase na underachrożne w Australii to ostatnio jakiś dramat, jakby się umówili by nie robić, w tym meczu nawet 5 nie zrobią...
Ta liga to jak podwórko, gole takie, że obrońcy w b klasie lepiej bronią.