Lepiej gdyby się to zamieniło w kartki...Tragiczny poziom spotkania. Jedyny over jaki może paść w tym meczu to fauli.
Idąc tym tokiem rozumowania to nie wiem czy to nie jest lepsze roziązanieCity - Adelaide
HT - rogi ov8 - @2,2 - 2j
City przegrywa..... liczę na to, że zrobią to co robią zawsze w przypadku gdy przegrywają... nabiją rogi.
też dobry pomysł... i z tego co widać na boisku pewnie lepsze.Idąc tym tokiem rozumowania to nie wiem czy to nie jest lepsze roziązanie
Melbourne City -1,5 rzutów rożnych @1,82
???? ????Nie mam pomysłu na ten mecz.
Jedyne co zagram to tym razem under 10,5 roga @2.07
-3,4jHT - rogi ov8 - @2,2 - 2j
No i konkursowe spotkanie więc będzie się działo.Kolejka 18
10.02. 07:00 Melbourne Victory - Perth Glory - kierunek na Victory (może dnb?), pojedynek na szczycie, wygrana da gospodarzom szanse na zbliżenie się do lidera z Perth na 1 punkt. Muscat lubi takie wyzwania.Bez Hondy też mogą dać radę, mecz pewnie będzie zacięty ale oby gospodarze chociaż nie przegrali 
Jak dla mnie wygląda to na x, Victory się stara, Glory też nie odpuszcza, ogólnie szału nie ma.40' Glory wygląda lepiej, groźniej atakuje i próbuje strzelać. Victory, bez pomysłu i z chaotycznym Athiu w ataku. Kosta tylko na plus ze względu na swoją szybkość.