>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
City - Adelaide
HT - rogi ov8 - @2,2 - 2j
City przegrywa..... liczę na to, że zrobią to co robią zawsze w przypadku gdy przegrywają... nabiją rogi.

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Daje kartki w totolotku. Goście powyżej 2,5 kartki kurs 2,1 i over 3,5 kartki kurs 1,4
Ostry mecz, sporo fauli, sędziuje Green, który ma normę po 4-5 kartek na mecz.

supermario 304K

supermario

Użytkownik
City - Adelaide
HT - rogi ov8 - @2,2 - 2j
City przegrywa..... liczę na to, że zrobią to co robią zawsze w przypadku gdy przegrywają... nabiją rogi.
Idąc tym tokiem rozumowania to nie wiem czy to nie jest lepsze roziązanie
Melbourne City -1,5 rzutów rożnych @1,82

Otrzymane punkty reputacji: +27
ninja 71

ninja

Użytkownik
Adelaide od początku bawiło się w takie gierki z bramkarzem pod pressingiem w końcu się to zemściło ;) Licze, że jeszcze 1 wsadzą ;)

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
ostatnie 20 min meczu i żadnego rogu.... moje odstawianie w tej kolejce to jakaś patologia :/

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
City - Adelaide
Live rogi:
Ov11,5 - @2,2 - 1j ⛔
City ov6,5 - @2,15 - 0,4j⛔
HT - rogi ov8 - @2,2 - 2j⛔
-3,4j
stan ogólny konta: -2,79j

Na jutrzejszy mecz konkursowy?
Victory - Perth
1 - @2,25 - 1j ⛔
kreator: rogi un12✅+gole un4✅+mecz 1X ⛔- @2,87 - 0,5j ⛔
no i zobaczymy co to z tego będzie... powodzenia. Szumnie zapowiadany jest powrót Hondy + wpadka Sydney.... dlatego pobieram mało rogów i kierunek na Victory.

Otrzymane punkty reputacji: +49
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kolejka 18
10.02. 07:00 Melbourne Victory - Perth Glory - kierunek na Victory (może dnb?), pojedynek na szczycie, wygrana da gospodarzom szanse na zbliżenie się do lidera z Perth na 1 punkt. Muscat lubi takie wyzwania.
Bez Hondy też mogą dać radę, mecz pewnie będzie zacięty ale oby gospodarze chociaż nie przegrali 
No i konkursowe spotkanie więc będzie się działo.
Konkurs A - Liga - https://forum.bukmacherskie.com/threads/5-melbourne-victory-perth-glory-10-02-2019-07-00.155321/
A dla spóźnialskich skróty:
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-melbourne-city-v-adelaide-united-0
i
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-western-sydney-wanderers-v-central-coast-mariners-0
Edit
Po walce ale przegrali 1-2, Glory odjeżdża peletonu, Premiers będzie ich patrząc na terminarz.

Otrzymane punkty reputacji: +45
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Melbourne Victory - Perth Glory 1:2

Perth Glory lub remis @1,65 Unibet ✅
Perth Glory DNB @2,28 Unibet ✅

Perth Glory @3,10 Unibet ✅
Teoretycznie wszystko wskazuje na wiktorie Viktory, przegrana Sydney czy atrakcyjność ligi i wyrównanie tabeli, ja jednak podtrzymam mój typ konkursowy i pójdę na przekór w stronę Glory, wydaje mi się, że to jest chyba ich sezon i trzeba się z nimi liczyć. Główny typ to, że Perth nie przegra, nie wykluczam remisu, jednak bardziej skłaniam się dzisiaj w stronę gości, że mimo wszystko wygrają i umocnią się na czele A-League. Jeszcze taka ciekawostka, oczywiście z przymróżeniem oka, ale...na ostatnie ich 5 bezpośrednich meczy w Melbourne najpierw 2 remisy pod rząd, następnie 2 wygrane Victory, w ostatnim meczu wygrana Glory, więc wypada...wygrana Glory.

Otrzymane punkty reputacji: +52
P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Glory na ostatnie 17 meczów przegrało tylko raz (!!!), na wyjezdzie od 10 meczów nie przegrali ani razu. V na 15 meczów przegrali raz, od 7 spotkan u siebie niepokonani. Ciężki mecz do wytypowania, jak dla mnie jedyny słuszny trop to gole, tym bardziej ze ma wrocic Honda.
Over 2,5 - 1.75
Over 3,5 - 2,86
Co do rogow to średnio wygladaja obie ekipy, średnio 4-5 na mecz. Raczej nie do ruszania przed meczem.

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
40&#39; Glory wygląda lepiej, groźniej atakuje i próbuje strzelać. Victory, bez pomysłu i z chaotycznym Athiu w ataku. Kosta tylko na plus ze względu na swoją szybkość.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
40&#39; Glory wygląda lepiej, groźniej atakuje i próbuje strzelać. Victory, bez pomysłu i z chaotycznym Athiu w ataku. Kosta tylko na plus ze względu na swoją szybkość.
Jak dla mnie wygląda to na x, Victory się stara, Glory też nie odpuszcza, ogólnie szału nie ma.
Edit
Za drobne ⛔ x po @ 2,5 pograłem... Zobaczymy.
Nie z gry, to z karnego 0-1... Victory muszą zareagować więc albo 1-1 albo dostaną na 0-2...
Live
Czyli 0-2...
edit
FT 1-2, no cóż chyba mamy już w miarę jasną sytuację. Glory zdobędzie Premiers, walka o top 2 zostaje dla Big V i Blues Sky.

Otrzymane punkty reputacji: +27
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom