Na ch... analizy, cyrki trwają nadal ????
1. W Sydney biere over 2,5 po @ 1,50, ma kto strzelać w obu ekipach, reszta mnie "nie obchodzi", niech kręcą wały itd. byle 3 bramki wpadły ????
Dalibyście wiarę, że Marynarze mieli kiedyś mistrza ???? a trenował ich Arnold ???? FT 2-0, bez Simona Rozbitkowie28 nie istnieli, dostali najniższy wymiar kary i wooden spoon coraz bliżej...
Miedziak w piach
zobaczę jak City sobie będzie radzić... Jest Maclaren, oby poprowadził ich do zwycięstwa ???? Zobaczymy...
A dla ciekawostki w meczu Gold Coast United FC - Queensland Lions (stanówki) mamy 4-4, a jeszcze trochę zostało ???? Dam za drobniaki over 8,5 po @ 3,50 4fun... Eee zostało 4-4
Polecam też mecz z niższej ligi Australii teraz, Gold Coast - Lions over 1,5 kurs 1,5
Bardzo overowa liga, wyniki czasem hokejowe, 0:0 do przerwy, ale były już dwa słupki. Bardzo duża szansa, że po przerwie będą strzelać, w poprzednim sezonie między sobą robili 5 i 6 bramek.
Pobrałem over 0,5 po @ 3,30 i w 89 min. 0-1 ???? Dzięki za info...
A w Melbourne kursy na 1 już "doszły" do poziomu 2,60... Póki co
szachy więc x ht po @ 2,05
za miedziaka pobiorę...
Live 43 min i 0-1, super główka i Goodwin załatwia mi x ht raczej... ???? Dziś 2 miedziaki z drobniakami poszły... Słabo... A mecz tragedia... Remis ht byłby ???? "sprawiedliwy"... Ostatnie podejście 1x po @ 2,40
za drobne, coś dziś słabo z wynikami dla mnie. Redsi nie byli lepsi, ot mieli więcej szczęścia. Gospodarze 3 porażka nie bardzo wchodzi w grę...
edit
No i chociaż nie przegrali, Maclaren zrobił różnicę ???? FT 1-1