P
24,1K
pescarabajo
Użytkownik
Dobrze!! Jeszvze jedna dla WSW i 2 w meczu ????ależ wejście smoka! Duke pierwszy kontakt z piłką i braaamka! 1-5
Może łamak? Hahah ????
Dobrze!! Jeszvze jedna dla WSW i 2 w meczu ????ależ wejście smoka! Duke pierwszy kontakt z piłką i braaamka! 1-5
WSW - Jets
bts - @1,5 - 0,7j
kreator: gole ov2 + rogi WSW ov5 + bts - @3 - 0,7j
0,35 + 1,4 + 0,75 + 1,75 = + 4,25ji jeszcze rogi:
ov12 - @2,5 - 0,5j
ov14 - @4,5 - 0,5j
Na moje warto. Pokazuje to tabela. Jednak takie mecze wlasnie sa najgorsze. V wygrali u nich dopiero w 2017 roku. U siebie leją ale tam gorzej.Cześć mistrzowie
Wycieczka po Argentynie trochę mi się przedłuża i pomyślałem żeby zarobić trochę kasy na bilet powrotny Jako że z Argentyny nie widać Australii to mam pytanie czy warto iść jutro w Victory grubo.
Jasne, ładuj hajs aż pod sufit. A na poważnie to zostawiłem na live. Poczatkowo byłem pewny 2.Cześć mistrzowie
Wycieczka po Argentynie trochę mi się przedłuża i pomyślałem żeby zarobić trochę kasy na bilet powrotny Jako że z Argentyny nie widać Australii to mam pytanie czy warto iść jutro w Victory grubo.
Pojechałeś kolego z tym mądrym człowiekiem ???? Czy mądry człowiek udzielałby się przez kilka lat na forum za 8 głosów w konkursie na Typera/Znawcę 2018? Mieszane mam uczucia. Jednak tym 8 osobom dzięki którym zająłem 7 miejsce w tych "zawodach" serdecznie dziękuję. Wolę jakość niż ilość. Jeśli 8 osób docenia moją pracę, to dla nich warto "tu" pisać. I dla tych, którzy dają mi znać, że robię niezłą robotę. Dla mnie like i reputa to dowód tego, że "ktoś" mnie czyta, a nie miernik próżności. Dziękuję za uwagę ????Słuchajcie mądrego człowieka... przypominam mecz CCM - City z 16.01. To Australia więc może być od czasu do czasu niespodzianka.
Podtrzymuję ????02.02. 09:50 Adelaide United vs Brisbane Roar - no dziś the Reds mieli męczarnie, niby 1 ale ja po tym @ na razie nie ruszam ???? Co Roar do łez potrafią doprowadzić to ja wiem najlepiej.
02.02. 12:00 Perth Glory vs Wellington Phoenix - no bet (na razie), wszystko może się zdarzyć, a przeciw Filipowi nie gram na razie...
W swojskich Wojsławicach byś bimber Wędrowycza dostał i poczczuł się jak na pampasach ????Poczestowali mnie winem jednym potem drugim. Ale trzecie wino było najlepsze bo nazywało się TUPAC. Nie gram dziś nic.
Argentyna kraj winem płynący.
Dobrze idzie, Marynarze lepiej się póki co prezentują.CCM wygra co najmniej jedną połowę @2,70 Unibet
Wiking dostanie pewnie swoją szansę, Simon waleczny jak zawsze.Kreator: gole ov2+rogi ov8 + gol Toivonena - @3,25 - 0,3j
gol Matta Simonsa - @4,5 - 0,3j