>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Fajnie, zgadzam się z większością ale Adelaide omijam już szerokim łukiem.. ta drużyna w ogóle mnie nie przekonuje i chociaż pewnie gładko sobie z CCM poradzi (Simon wróci?-to może nie tak gładko) to styl z jakim prowadzi ich Kurz moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia..
Miałeś dużo racji kolego, trzeba uważać na Redsów...

R 367

romeo12345

Użytkownik
wg mnie post kolejki.... &#39;sędzia ze starej szkoły&#39;.. ????
No co, jak ze starej szkoly to pamieta stare uczciwe zasady. Przecierz nieraz pilka sie przypadkowo &quot;nabije&quot; na reke. Kiedys sie uczciwie do tego podchodzilo i gralo dalej. A teraz zaraz wszyscy piszcza jak ten Neymar bez kochones &quot;reka reka, karny&quot; Sedzia przypomnial sobie stare meskie czasy i puscil gre ????
A co do Australii w tej kolejce nic nie wchodzi. W nocy zagralem 6 typow. Kazdy kurs grubo ponad 2 i wszystko weszlo. Przyszla Austalia i jak zwykle dupa. Ehh:cholerniezly:

Otrzymane punkty reputacji: +24
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Witam. Zwróciłem dziś uwagę na pewną ciekawostkę w jednym meczu tej ligi a mianowicie:
Adelaide United - Central Coast Mariners 8:00

Wypatrzyłem ciekawe H2H między tymi dwoma zespołami a dokładniej chodzi mi o łamanie w meczach tych drużyn co sezon. Oto jak się prezentuje:
Central Coast Mariners - Adelaide United 1:3 (1:0) - 14.02.2016
Adelaide United - Central Coast Mariners 1:2 (1:0) - 06.11.2016
Central Coast Mariners - Adelaide United 2:3 (1:0) - 25.03.2017
Central Coast Mariners - Adelaide United 1:2 (1:0) - 16.11.2017
Może i te łamania były przypadkowe, jednak nie omieszkam za drobne spróbować zagrać tego meczu, bo aż się prosi powiedzieć &quot;sprawdzam!&quot; ;) A więc:
2/1 @17,75 TOTO.nl ✅✅✅ 2:1 (0:1) Elegancko to zrobili po raz kolejny. Tyle przypadków ;)
1/2 @30,00 TOTO.nl ⛔⛔⛔ 2:1 (0:1)
Brawo za wrzucenie tego łamaka. Sam nie skorzystałem przed meczem, ale złapałem overek w ostatnich minutach mając na uwadze właśnie Twój post! Trzeba sobie gdzieś odnotować te dwie drużyny, bo jak widać lubią sobie przyciąć kupon :angel:

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
U siebie Redsi dadzą radę, walka o play - offy trwa, Red Army nie wybaczy im utraty punktów. Poprawkę na ogórkową ( choć ukochaną ???? ) ligę też trzeba brać, ale za drobne? Zaryzykuję ????
Przeceniłem ich ???? W Perth już bez ciśnienia z mojej strony, ale mam nadzieję, że Glory wygrają. Go Glory! Skład mają ofensywny więc naprzód...
No co, jak ze starej szkoly to pamieta stare uczciwe zasady. Przecierz nieraz pilka sie przypadkowo &quot;nabije&quot; na reke. Kiedys sie uczciwie do tego podchodzilo i gralo dalej. A teraz zaraz wszyscy piszcza jak ten Neymar bez kochones &quot;reka reka, karny&quot; Sedzia przypomnial sobie stare meskie czasy i puscil gre ????
A co do Australii w tej kolejce nic nie wchodzi. W nocy zagralem 6 typow. Kazdy kurs grubo ponad 2. Przyszla Austalia i jak zwykle dupa. Ehh:cholerniezly:
Ja nie wiem jak Ty to robisz? ????
Nie za bardzo można do tego tak podchodzić. Tu nie gra się o nic. Pisałem o tym wczesniej. Co do łamaka to poproszę raz ????
Chociażby łamaka od natasa ???? trza było brać ????
Ewidentnie ht to była rozgrywka przy zielonym stoliku, ale na szczęście był to horror z happy endem. Na zielono...
Można popatrzeć.
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-adelaide-united-v-central-coast-mariners-1

Otrzymane punkty reputacji: +25
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Perth, ht 1-0, mecz może nie powala, ale wynik oddaje nieco obraz meczu. Upał nie pomaga piłkarzom. Tyle. ..
2 pol. 2-0 dobra nasza Glory robią swoje. I zrobili ft 2-0 ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kolejka 16
Na sucho taki pomysł &quot;taśmowy&quot; za drobniaki:
25.01. 09:50 Brisbane Roar - WS Wanderers - over 2,5 @ 1,55 - no nie wiem dlaczego by nie miały paść gole?
Edit
Kolejny horror i FT 2-2 ???? ✅
26.01. 07:35 Wellington Phoenix - Melbourne City - 1 dnb @ 1,80 - druga porażka u siebie? City to nie Sydney.
edit
FT 1-0, Kurto super, Nixi dużo szans ale nieskuteczni... ✅
26.01. 09:50 Melbourne Victory - Sydney FC - 1x @ 1,40 - 2 wyjazdy Sydney w krótkim czasie, punkt dla Big V.
edit
Fajnie ft 2-1, zacięty mecz ale super dla V ✅
27.01. 08:00 Adelaide United - Central Coast Mariners - 1 @ 1,40 - nie widzę przeciwskazań dla Redsów.
edit
Jednak był horror ale ff 2-1 ✅
27.01. 10:00 Perth Glory - Newcastle Jets - 1 dnb @ 1,40 - Glory &quot;powinni&quot; dać radę ale... wiadomo.
Edit
No i dali ✅
Razem = @ 7,87 GL!
Nie ukrywam, że liczyłem na glorię i chwałę w ten weekend ???? Finis coronat opus - 5/5 ✅ i taśma z niezłym kursem nie w kij dmuchał (choć szczęśliwie), ale kolega natas (brawo!) pozbawił mnie 1-ego miejsca w 16 kolejce, w kategorii (nieskromnie powiem) &quot;the best @&quot; Ale &quot;my&quot; w Australii zawistni nie jesteśmy, może dlatego coraz więcej userów &quot;tu&quot; zagląda? Kibicujemy sobie nawzajem i o to chodzi. 2 - gie miejsce wstydu nie przynosi. Sie ma...

Otrzymane punkty reputacji: +38
majekx 890K

majekx

Znawca A-League
No to pora na podsumowanie kolejki:
ogólny stan konta przed kolejką: -1,79j

WSW - Roar

Kreator: rożne WSW ov5 + gole w meczu ov 1 + kartki w meczu ov 3 - @2,63 - 0,4j ⛔
2 - @2,3 - 0,6j ⛔
WSW ov5,5 rogów - @1,72 - 0,6j ⛔
rogi WSW HA-1 - @2,25 - 0,4j ⛔
ov3,5 - @2,1 - 0,4j ✅
ov4,5 - @3,5 - 0,2j ⛔
-1,76j
Nixi - City
1 - @2,5 - 1j ✅
rogi Phoenix HA-1,5 - @1,9 - 1j ⛔
Kreator: Krishna strzeli ⛔+ gole un4 ✅ + kartki ov3 ✅ - @8,5 - 0,5j ⛔

-0,3j

Victory - Sydney FC
1 - @2,4 - 0,7j ✅
rogi HA-1 Victory - @2,05 - 1j ⛔
i kreator:
Toivonen gol ✅+ kartki ov3 ✅+ gole ov 1✅ - @4 - 0,3j ✅

+0,88j

Adelaide - CCM
rogi ov10,5 - @1,9 - 0,3j ✅
kreator: 1✅+Adelaide ov1,5✅ - @2,2 - 0,5j ✅
+0,87j
Perth - Jets
1 - @1,85 - 2j ✅
ov2,5 - @1,72 - 0,8j ⛔
+0,9j

z kolejki: +0,59j

stan ogólny konta: -1,2j

Otrzymane punkty reputacji: +41
natas 8,1K

natas

Użytkownik
Nie ukrywam, że liczyłem na glorię i chwałę w ten weekend ???? Finis coronat opus - 5/5 ✅ i taśma z niezłym kursem nie w kij dmuchał (choć szczęśliwie), ale kolega natas (brawo!) pozbawił mnie 1-ego miejsca w 16 kolejce, w kategorii (nieskromnie powiem) &quot;the best @&quot; Ale &quot;my&quot; w Australii zawistni nie jesteśmy, może dlatego coraz więcej userów &quot;tu&quot; zagląda? Kibicujemy sobie nawzajem i o to chodzi. 2 - gie miejsce wstydu nie przynosi. Sie ma...
Chciałem dobrze, więc pomyślałem, że się podzielę tym spostrzeżeniem ???? Niech inni też korzystają.
A tu skrót meczu:

1:49 zobaczcie jaka ewidentna ręka.

Otrzymane punkty reputacji: +50
majekx 890K

majekx

Znawca A-League
podsumowanie kolejki:
plus
Victory - cenne 3 punkty nad Sydney, ładne bramki, większość spotkania grali z głową i pomysłem, potwierdzili w tym meczu swoje wysokie aspiracje.
Adelaide - po pierwszej połowie przegrywali 0:1, w drugiej gonili, gonili i ugrali 3 punkty.. kolejny mecz z kontrowersjami, ale jako, że to ranking formy, to Adelaida stwarzała sobie sytuacje, oddawała strzały... jak dla mnie plus się należy
Glory - pewna wygrana z Jets, lepsi w każdym aspekcie gry, grali szybko i skutecznie
neutral
Phoenix - to nie byli Ci Nixi, których jeszcze pamiętam z przed 3-4 kolejek, szybko zdobyty gol spowodował, że zaczęli grać swoją grę z początku sezonu, tj oddana inicjatywa, cofnięcie do głębokiej obrony i nieudolne próby gry z kontry, komplet punktów zawdzięczają tylko fantastycznej postawie bramkarza.
City - kolejny mecz pokazujący, że bez zdecydowanego lidera w ataku o bramki jest trudno, próbowali, atakowali.. ale gola nie strzelili... duża w tym zasługo bramkarza Phoenix
Sydney FC - wyrównany mecz z Victory, do remisu zabrakło niewiele, grali szybko i różnorodnie, o ile pierwsza połowa grana długimi piłkami nie przyniosła rezultatów, to zamiana strategi w drugiej na krótkie podania i ataki ze skrzydeł stwarzały sporo kłopotów przeciwnej drużynie.
Jets - każdemu innemu zespołowi mogli by sprawić problemy, ale nie Perth, próbowali grać wysokim pressingiem, dalekimi podaniami, ale nic to nie dało przeciwko tak dysponowanemu przeciwnikowi, nie zagrali źle, po prostu przeciwnik był o poziom lepszy - stąd aż neutral.
minus
WSW - jak można stracić 3 punkty w 3 min w doliczonym czasie - patrz WSW, ogólnie do 80-85 min grali dobrze... a potem nagle się zatrzymali.. zespół zupełnie nie potrafi utrzymać koncentracji przez pełne 90 min.
Roar - przez 80 min grali wolno, schematycznie, bez pomysłu, przyspieszyli na ostatnie 15 min, ale chyba tylko dlatego, że przeciwnik pozwolił na to - jak dla mnie minus za ten mecz.
CCM - ładna bramka w pierwszej połowie... w drugiej oddali inicjatywę i zostali ukarani, mimo, że wymagania co do nich się są zbyt wygórowane to zabrakło waleczności... Simon zupełnie nie widoczny.
Sydney: 7,5
Perth: 6,5
Jets: 6
City: 6
Victory: 5,5
Phoenix: 4,5
Adelaide: 3
WSW: 1
CCM: -4
Roar: -5,5

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kolejka 17
01.02. 09:50 WS Wanderers vs Newcastle Jets - wychodzi over/bts - trzeba przanalizować składy itd.
Edit 1-5 nic dodać, nic... ✅
02.02. 07:35 Central Coast Mariners vs Melbourne Victory - nie widzę podstaw aby Big V tego nie wygrali. Może być już Honda w składzie.
02.02. 09:50 Adelaide United vs Brisbane Roar - no dziś the Reds mieli męczarnie, niby 1 ale ja po tym @ na razie nie ruszam ???? Co Roar do łez potrafią doprowadzić to ja wiem najlepiej.
02.02. 12:00 Perth Glory vs Wellington Phoenix - no bet (na razie), wszystko może się zdarzyć, a przeciw Filipowi nie gram na razie...
03.02. 07:00 Sydney FC vs Melbourne City - dla odmiany 1/dnb jak najbardziej do gry. Blues Sky przegrali w Melbourne, ale po walce. Teraz mogą odreagować...
PS To takie &quot;on the paper&quot; kierunki. Wiadomo, że trzeba potem przekopać pogodę, sędziów, składy itd. No ale czytelnicy wiedzą o co chodzi. A może ktoś nas wyręczy tym razem? &quot;Oglądaczy&quot; sporo, autorów mniej jakby... A 176 k odsłon w temacie pękło na weekend... Nieźle jak na &quot;ogórków&quot; ????
Zapraszam ????
Konkurs A - Liga - https://forum.bukmacherskie.com...y-wellington-phoenix-02-02-2019-12-00.155225/

Otrzymane punkty reputacji: +43
S 3,8K

siasia12

Użytkownik
Panowie a co sądzicie o pograniu na korki w meczu WS Wanderers - Newcastle Jets? Oba zespoły dobrze radzą sobie w tym elemencie gry, warto zagrać większy over?

F 1,8K

for-lks36

Użytkownik
A co tu taka cisza hm? Jutro meczyk a nikt nic nie pisze...
Czy ktoś mógłby podesłać mi info kto będzie sędziować jutro ? Chciałbym uderzyć w karnego i pod tym kontem zaanalizować to. Z góry dzięki

majekx 890K

majekx

Znawca A-League
Czy ktoś mógłby podesłać mi info kto będzie sędziować jutro ? Chciałbym uderzyć w karnego i pod tym kontem zaanalizować to. Z góry dzięki
Wszystko jest na oficjalnej stronie:
https://www.a-league.com.au/news/hyundai-ins-and-outs-round-17
obsada sędziowska:
Referee: Peter Green
Assistant Referee 1: James Tesoriero
Assistant Referee 2: Matthew McOrist
Fourth Official: Stephen Lucas
VAR: Kris Griffiths-Jones
a co ja gram? - na tą chwilę bez szaleństw i kombinowania:
WSW - Jets

bts - @1,5 - 0,7j ✅
kreator: gole ov2 ✅+ rogi WSW ov5 ✅+ bts ✅- @3 - 0,7j ✅
Oba zespoły sporo goli tracą (zwłaszcza WSW), oba sporo strzelają... Jets ma ciśnienie po meczu z Glory. Tutaj przeciwnik z niższej półki, więc i szanse na gole są większe. WSW ma ciśnienie po meczu z Roar (i kilku wcześniejszych meczach). Stałe fragmenty to ich mocna strona, więc zapewne i u siebie będą starać się zdobywać sporo wolnych w okolicach pola karnego oraz rogów.... Jeszcze pewnie jakieś typy na rogi dodam, ale to jak już będą składy.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
A co tu taka cisza hm? Jutro meczyk a nikt nic nie pisze...
Czekaliśmy na Ciebie i Twoje przemyślenia bądź analizy ???? A w Sydney pasowałoby zobaczyć kilka bramek, bts też by był ok. Ponoć ma padać, ale to nie powinno piłkarzom przeszkadzać. Tam i przy dobrej pogodzie cuda się zdarzają.
01.02. 09:50 WS Wanderers vs Newcastle Jets - wychodzi over/bts - trzeba przanalizować składy itd
Podtrzymuję kierunek. GL!
PS Kolejny mecz na ANZ Stadium, ch... to będzie wyglądać, bo stadion ogromny, a kibice tam &quot;giną&quot; na ogromnych trybunach...
I zapraszam do konkursu, mecz atrakcyjny ????
Konkurs A - Liga - https://forum.bukmacherskie.com...y-wellington-phoenix-02-02-2019-12-00.155225/

Otrzymane punkty reputacji: +44
karlooos 12,8K

karlooos

Użytkownik
ja czekam na składy i Janjentovicia w bramce.. czuje kolejne jaja i over może nawet 4,5?
edit: poszukałbym też kursu na Rierę że strzeli

P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
W ostatnich 5 meczach WSW padło milion goli. Mianowicie 5,7,3,7 i w ostatnim 4. Jak dla mnie gole w tym meczu to „obowiązek”.
Póki co nie ma, ale na live powinny być gole drużyn. Ruszyłbym w over 1,5 i over 2,5 samych gospodarzy. Jakoś te newcastle mnie mocno „nie grzeją”. Może i za drobne skuszę się na win 1/ov2,5 przed meczem na fortunie 3.35.
Skoro padło tyle goli ostatnio to może dzisiaj 1-2 a może 0? Oby nie!!;)
Mamy-ov 1,5 gospodarzy 1.92, a 3 lub więcej 4.15.
Pobrane ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom