majekx
Znawca A-League
+0,87jAdelaide - CCM
rogi ov10,5 - @1,9 - 0,3j
kreator: 1+Adelaide ov1,5 - @2,2 - 0,5j
+0,87jAdelaide - CCM
rogi ov10,5 - @1,9 - 0,3j
kreator: 1+Adelaide ov1,5 - @2,2 - 0,5j
Miałeś dużo racji kolego, trzeba uważać na Redsów...Fajnie, zgadzam się z większością ale Adelaide omijam już szerokim łukiem.. ta drużyna w ogóle mnie nie przekonuje i chociaż pewnie gładko sobie z CCM poradzi (Simon wróci?-to może nie tak gładko) to styl z jakim prowadzi ich Kurz moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia..
No co, jak ze starej szkoly to pamieta stare uczciwe zasady. Przecierz nieraz pilka sie przypadkowo "nabije" na reke. Kiedys sie uczciwie do tego podchodzilo i gralo dalej. A teraz zaraz wszyscy piszcza jak ten Neymar bez kochones "reka reka, karny" Sedzia przypomnial sobie stare meskie czasy i puscil gre ????wg mnie post kolejki.... 'sędzia ze starej szkoły'.. ????
Brawo za wrzucenie tego łamaka. Sam nie skorzystałem przed meczem, ale złapałem overek w ostatnich minutach mając na uwadze właśnie Twój post! Trzeba sobie gdzieś odnotować te dwie drużyny, bo jak widać lubią sobie przyciąć kupon :angel:Witam. Zwróciłem dziś uwagę na pewną ciekawostkę w jednym meczu tej ligi a mianowicie:
Adelaide United - Central Coast Mariners 8:00
Wypatrzyłem ciekawe H2H między tymi dwoma zespołami a dokładniej chodzi mi o łamanie w meczach tych drużyn co sezon. Oto jak się prezentuje:
Central Coast Mariners - Adelaide United 1:3 (1:0) - 14.02.2016
Adelaide United - Central Coast Mariners 1:2 (1:0) - 06.11.2016
Central Coast Mariners - Adelaide United 2:3 (1:0) - 25.03.2017
Central Coast Mariners - Adelaide United 1:2 (1:0) - 16.11.2017
Może i te łamania były przypadkowe, jednak nie omieszkam za drobne spróbować zagrać tego meczu, bo aż się prosi powiedzieć "sprawdzam!" A więc:
2/1 @17,75 TOTO.nl 2:1 (0:1) Elegancko to zrobili po raz kolejny. Tyle przypadków
1/2 @30,00 TOTO.nl 2:1 (0:1)
Przeceniłem ich ???? W Perth już bez ciśnienia z mojej strony, ale mam nadzieję, że Glory wygrają. Go Glory! Skład mają ofensywny więc naprzód...U siebie Redsi dadzą radę, walka o play - offy trwa, Red Army nie wybaczy im utraty punktów. Poprawkę na ogórkową ( choć ukochaną ???? ) ligę też trzeba brać, ale za drobne? Zaryzykuję ????
Ja nie wiem jak Ty to robisz? ????No co, jak ze starej szkoly to pamieta stare uczciwe zasady. Przecierz nieraz pilka sie przypadkowo "nabije" na reke. Kiedys sie uczciwie do tego podchodzilo i gralo dalej. A teraz zaraz wszyscy piszcza jak ten Neymar bez kochones "reka reka, karny" Sedzia przypomnial sobie stare meskie czasy i puscil gre ????
A co do Australii w tej kolejce nic nie wchodzi. W nocy zagralem 6 typow. Kazdy kurs grubo ponad 2. Przyszla Austalia i jak zwykle dupa. Ehh:cholerniezly:
Chociażby łamaka od natasa ???? trza było brać ????Nie za bardzo można do tego tak podchodzić. Tu nie gra się o nic. Pisałem o tym wczesniej. Co do łamaka to poproszę raz ????
Można popatrzeć.Ewidentnie ht to była rozgrywka przy zielonym stoliku, ale na szczęście był to horror z happy endem. Na zielono...
Qowal, ja tez nie wiemPrzeceniłem ich ???? W Perth już bez ciśnienia z mojej strony, ale mam nadzieję, że Glory wygrają. Go Glory! Skład mają ofensywny więc naprzód...
Ja nie wiem jak Ty to robisz? ????
Nie ukrywam, że liczyłem na glorię i chwałę w ten weekend ???? Finis coronat opus - 5/5 i taśma z niezłym kursem nie w kij dmuchał (choć szczęśliwie), ale kolega natas (brawo!) pozbawił mnie 1-ego miejsca w 16 kolejce, w kategorii (nieskromnie powiem) "the best @" Ale "my" w Australii zawistni nie jesteśmy, może dlatego coraz więcej userów "tu" zagląda? Kibicujemy sobie nawzajem i o to chodzi. 2 - gie miejsce wstydu nie przynosi. Sie ma...Kolejka 16
Na sucho taki pomysł "taśmowy" za drobniaki:
25.01. 09:50 Brisbane Roar - WS Wanderers - over 2,5 @ 1,55 - no nie wiem dlaczego by nie miały paść gole?
Edit
Kolejny horror i FT 2-2 ????
26.01. 07:35 Wellington Phoenix - Melbourne City - 1 dnb @ 1,80 - druga porażka u siebie? City to nie Sydney.
edit
FT 1-0, Kurto super, Nixi dużo szans ale nieskuteczni...
26.01. 09:50 Melbourne Victory - Sydney FC - 1x @ 1,40 - 2 wyjazdy Sydney w krótkim czasie, punkt dla Big V.
edit
Fajnie ft 2-1, zacięty mecz ale super dla V
27.01. 08:00 Adelaide United - Central Coast Mariners - 1 @ 1,40 - nie widzę przeciwskazań dla Redsów.
edit
Jednak był horror ale ff 2-1
27.01. 10:00 Perth Glory - Newcastle Jets - 1 dnb @ 1,40 - Glory "powinni" dać radę ale... wiadomo.
Edit
No i dali
Razem = @ 7,87 GL!
Chciałem dobrze, więc pomyślałem, że się podzielę tym spostrzeżeniem ???? Niech inni też korzystają.Nie ukrywam, że liczyłem na glorię i chwałę w ten weekend ???? Finis coronat opus - 5/5 i taśma z niezłym kursem nie w kij dmuchał (choć szczęśliwie), ale kolega natas (brawo!) pozbawił mnie 1-ego miejsca w 16 kolejce, w kategorii (nieskromnie powiem) "the best @" Ale "my" w Australii zawistni nie jesteśmy, może dlatego coraz więcej userów "tu" zagląda? Kibicujemy sobie nawzajem i o to chodzi. 2 - gie miejsce wstydu nie przynosi. Sie ma...
Wszystko jest na oficjalnej stronie:Czy ktoś mógłby podesłać mi info kto będzie sędziować jutro ? Chciałbym uderzyć w karnego i pod tym kontem zaanalizować to. Z góry dzięki
Czekaliśmy na Ciebie i Twoje przemyślenia bądź analizy ???? A w Sydney pasowałoby zobaczyć kilka bramek, bts też by był ok. Ponoć ma padać, ale to nie powinno piłkarzom przeszkadzać. Tam i przy dobrej pogodzie cuda się zdarzają.A co tu taka cisza hm? Jutro meczyk a nikt nic nie pisze...
Czy ktoś mógłby podesłać mi info kto będzie sędziować jutro ? Chciałbym uderzyć w karnego i pod tym kontem zaanalizować to. Z góry dzięki
Podtrzymuję kierunek. GL!01.02. 09:50 WS Wanderers vs Newcastle Jets - wychodzi over/bts - trzeba przanalizować składy itd