Dobry pomysł. Miałem pisać typ na więcej goli ogólnie w 2 połowie ????WS Wanderers - Newcaste Jets typ : 2 połowa Newcastle / + 1.5 gola w meczu @ 4.55 iforbet
Patrząc na ostatnie poczynania ekipy z Sydney , cos takiego wpadło mi do głowy.
Szukałem opcji Newcastle gol 80 -90 min. ale nie znalazłem nigdzie. Trzeba będzie live śledzic i ewentualnie pograć takie rozwiązanie.
Najpierw muszą sobie "wstawić" obrońców do drużyny ???? Niech ładują ile się da ????Widze e załatwią sprawę już w 1 połowie....Może tym razem WS zrobi wielki Come Back.....:drunk:
Jest nadzieja ze WSW strzeli? Maja sytuacje?To co obrona WSW wyprawia w obronie to kryminał lepszy niż te od S.Kinga ???? niech najlepszym tego przykładem będzie moment kiedy goście podawali sobie piłkę w obrębie szestnastki.. no i ten karny jeszcze tak bezsensowny że głowa mała, ja pograłem o3,5 mam nadzieje że 1) gospodarze jeszcze się nie poddadzą 2) Newcastle coś skontruje. + Janjentović, biednemu zawsze wiatr w oczu, obronił tego karnego ale "oddał" wprost na klatę strzelającego ????
W drugiej Janjenovic dorównał do kolegów z pola.... w pierwszej bronił dobrze.. w drugiej już dramat.To co obrona WSW wyprawia w obronie to kryminał lepszy niż te od S.Kinga
0-7 może wejdzie? ????Omg ale lecą z nimi jak "odrzutowce" , już 0-4 obawiam się o ten mecz , mogą się gospodarze nie podnieść .
Chyba Babel out?ale bijoo WSW.
Mi pasuje...coś czuje że tu się jednak 0-10 skończy hahahaha ???? kolejny BEZSENSOWNY faul w polu karnym i 0-5