>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
WS Wanderers - Newcaste Jets typ : 2 połowa Newcastle / + 1.5 gola w meczu @ 4.55 iforbet

Patrząc na ostatnie poczynania ekipy z Sydney , cos takiego wpadło mi do głowy.
Szukałem opcji Newcastle gol 80 -90 min. ale nie znalazłem nigdzie. Trzeba będzie live śledzic i ewentualnie pograć takie rozwiązanie.

P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
WS Wanderers - Newcaste Jets typ : 2 połowa Newcastle / + 1.5 gola w meczu @ 4.55 iforbet

Patrząc na ostatnie poczynania ekipy z Sydney , cos takiego wpadło mi do głowy.
Szukałem opcji Newcastle gol 80 -90 min. ale nie znalazłem nigdzie. Trzeba będzie live śledzic i ewentualnie pograć takie rozwiązanie.
Dobry pomysł. Miałem pisać typ na więcej goli ogólnie w 2 połowie ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Widze e załatwią sprawę już w 1 połowie....Może tym razem WS zrobi wielki Come Back.....:drunk:
Najpierw muszą sobie &quot;wstawić&quot; obrońców do drużyny ???? Niech ładują ile się da ????
Edit
47 karny na raty i 0-3, over na ✅ Dziękuję za uwagę ????

Otrzymane punkty reputacji: +13
karlooos 12,8K

karlooos

Użytkownik
To co obrona WSW wyprawia w obronie to kryminał lepszy niż te od S.Kinga ???? niech najlepszym tego przykładem będzie moment kiedy goście podawali sobie piłkę w obrębie szestnastki.. no i ten karny jeszcze tak bezsensowny że głowa mała, ja pograłem o3,5 mam nadzieje że 1) gospodarze jeszcze się nie poddadzą 2) Newcastle coś skontruje. + Janjentović, biednemu zawsze wiatr w oczu, obronił tego karnego ale &quot;oddał&quot; wprost na klatę strzelającego ????

Otrzymane punkty reputacji: +26
P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
To co obrona WSW wyprawia w obronie to kryminał lepszy niż te od S.Kinga ???? niech najlepszym tego przykładem będzie moment kiedy goście podawali sobie piłkę w obrębie szestnastki.. no i ten karny jeszcze tak bezsensowny że głowa mała, ja pograłem o3,5 mam nadzieje że 1) gospodarze jeszcze się nie poddadzą 2) Newcastle coś skontruje. + Janjentović, biednemu zawsze wiatr w oczu, obronił tego karnego ale &quot;oddał&quot; wprost na klatę strzelającego ????
Jest nadzieja ze WSW strzeli? Maja sytuacje?

karlooos 12,8K

karlooos

Użytkownik
kilka strzałów było, Kamau robi wiatr ale nikt za nim nie nadąża niestety, była akcja w której pobiegł próbował coś zrobić ale wokół niego 5 jetsów.. Llorente oddał fajny strzał.. coś się dzieje ale wszystko zależy od tego czy ta bramka na 3-0 kompletnie ich nie załamie..

karlooos 12,8K

karlooos

Użytkownik
o ludzie ???? JANJENTOVIĆ SHOW - pusty przelot zaliczony - 0:4, nokaut! czuje że jeszcze ze dwie Jetsi dorzucą ????

grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Omg ale lecą z nimi jak &quot;odrzutowce&quot; , już 0-4 obawiam się o ten mecz , mogą się gospodarze nie podnieść .

P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Ale jestem głupi!! ???? zagrałem over1,5 WSW i 3 lub więcej newcastle. Wchodzę loguje się a tam pieniążek na koncie ???? ale babol. Ufff chociaż tule się udało ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Omg ale lecą z nimi jak &quot;odrzutowce&quot; , już 0-4 obawiam się o ten mecz , mogą się gospodarze nie podnieść .
0-7 może wejdzie? ????
ale bijoo WSW.
Chyba Babel out?
coś czuje że tu się jednak 0-10 skończy hahahaha ???? kolejny BEZSENSOWNY faul w polu karnym i 0-5
Mi pasuje...
Edit
FT 1-5 nic się w Sydney nie zmienia... ???? Trzeba korzystać póki Babbela nie wyjeb.....i
Wszyscy zadowoleni?

Otrzymane punkty reputacji: +26
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom