I zaczynamy dzien od łamałaW swojskich Wojsławicach byś bimber Wędrowycza dostał i poczczuł się jak na pampasach ????
Dobrze idzie, Marynarze lepiej się póki co prezentują.
Wiking dostanie pewnie swoją szansę, Simon waleczny jak zawsze.
edit
Na razie Hoole bohaterem 2-0 zasłużone dla gospodarzy. W drugiej Victory się wzięło do roboty i 2-2. Ostatni gol z kategorii kuriozum ???? A co tam ???? Po @ 2,0 pobiorę x symbolicznie ofc.
Jak to w Australii ????I zaczynamy dzien od łamała
CCM to handelek jak nic, praktycznie co mecz robią z 2:0 na 2:3 ????Coś za dużo tych łamańców ostatnimi czasy w tej A - League....:drunk:
Podobnie jak Wędrowcy ???? No i końcówki ????CCM to handelek jak nic, praktycznie co mecz robią z 2:0 na 2:3 ????
Ogólnie na tym meczu nie dało się wtopić, bo pełno goli, rożnych i kartek.
I tak włodarze ligi powiedzą że " to sport"..., więc ni widzą nic dziwnego...A pro po przekrętów., oglądał ktoś wczoraj na TVP1 film o Armstongu fabularny?....Ten dopiero numer odwinął tyle lat wciskając ludziom że jest geniuszem...choć nie wiedziałem ze Landis tak dużą rolę odegrał w tym całym baizlu , tyle że w tej dyscyplinie to normalne do dzis...Kolarstwo bez dopingu nie istnieje.., przynajmniej to zawodowe przez duże " Z"....Na 7 rozegranych meczów w tym roku kalendarzowym, CCM w 4 prowadzi do przerwy zeby przegrać. Ot, taka luźna informacja ????
A ktory sport istnieje bez dopingu? Tak samo jak bez ustawiania meczy? Dzisiaj to standard w kazdej dyscyplinie.I tak włodarze ligi powiedzą że " to sport"..., więc ni widzą nic dziwnego...A pro po przekrętów., oglądał ktoś wczoraj na TVP1 film o Armstongu fabularny?....Ten dopiero numer odwinął tyle lat wciskając ludziom że jest geniuszem...choć nie wiedziałem ze Landis tak dużą rolę odegrał w tym całym baizlu , tyle że w tej dyscyplinie to normalne do dzis...Kolarstwo bez dopingu nie istnieje.., przynajmniej to zawodowe przez duże " Z"....
Ciężko wymienić kraj, w którym afer piłkarskich by nie było. Prawie w każdym państwie były takie przypadki. Smutne, ale prawdziwe.I tak włodarze ligi powiedzą że " to sport"..., więc ni widzą nic dziwnego...A pro po przekrętów., oglądał ktoś wczoraj na TVP1 film o Armstongu fabularny?....Ten dopiero numer odwinął tyle lat wciskając ludziom że jest geniuszem...choć nie wiedziałem ze Landis tak dużą rolę odegrał w tym całym baizlu , tyle że w tej dyscyplinie to normalne do dzis...Kolarstwo bez dopingu nie istnieje.., przynajmniej to zawodowe przez duże " Z"....
No widzisz władze Federacji mają inny pogląd na ten temat ???? Powinno być ze 12 zespołów i żadnych play-offów...Ogólnie przydało by się w tej lidze wprowadzić, że ostatnia spada, bo inaczej jest jak jest. Takie CCM czy Brisbane wy walczyli teraz o utrzymanie a tak to mogą robić co chcą.
Płace są zróżnicowane, są kontrakty "gwiazdorskie" są też stypendia. Wartość klubów to kilka mln Euro. Tylko Victory i Blues Sky są "warte" ponad 10 mln. Do tego poziomu podąża też City.Ile tacy zawodnicy mogą zarabiać w tym CCM? Na tych 3 czy 4 ostatnich łamakach pewnie wyrwali ładny kawałek kasy.
Bez przesady...., nie w każdej i nie w takim stopniu ... Kolarstwo , NHL , NBA , to temat powszedni i totalne przyzwolenie od dawna na koks...Są dyscypliny gdzie masowo się koksuje i takie gdzie masowo się handluje ( tenis , piłka)...A ktory sport istnieje bez dopingu? Tak samo jak bez ustawiania meczy? Dzisiaj to standard w kazdej dyscyplinie.
Chwilę później Henrique i 0-1 ????
chacie pod meczem mówili ze czuja Czerwo. Zagrałem - 3,6 kurs, szybko siadło. Przed meczem za drobne zagrałem over 3,5 CCM-V i brisbane podwójna szansa 2-2 połowa-mecz. Dobrze idzie ???? zbieram na gole w Perth ???? hahaChwilę później Henrique i 0-1 ????