Spoko oglądam drugą połowę , i jednak po 15 minutach się rozmyśliłem .Sorry, że ttak późno... ogólnie trochę walki jak u anglosasów, ale bez złośliwości... takie bardziej niedzielne granie.
Dopiero po bramce na 1:3 Nixi przesunęli się do przodu i zaczęli atakować.
I składy na drugie spotkanie:
Co Kurto ma pecha, że w takim słabym zespole wylądował, z drugiej strony może się non stop wykazywać ???? Posypali się Nixi po tym samobóju, ja spękałem i na Redsów w końcu nie postawiłem... FT 1-3Live Wellington
Już Kurto ratuje d..e Nixom... Redsi bili głową w mur, w końcu samobój pokonał polskiego bramkarza i ht 1-1. Ogólnie kopanina, Ams tradycyjnie nie pomaga ????
Halloran co skrewił, mogło być 1-4...
i znowu, nawet 1-5 tylko Filip znowu na posterunku.
Optymistycznie ???? to ja dla na przekór pójdę w under ???? ale GL tradycyjnie... aha @ 1,55 symbolicznie ofc bo Roar itd... Ale jaja, 1600 postów mi "pękło" właśnie... o Panie jak ten czas zapier.... ee leci ????Dobra bierzemy się za mecz numer 2 dzisiejszego dnia. Dla zabawy i lepszego oglądania zagram takiego tripla.
Roar-MC
over 3.5 goli @4
over 4.5 [email protected]
over10.5 kornerów 1.90
ako@ 13.93
Plus może coś na live , popatrzymy jak się mecz będzie układał.
Powodzenia wszystkim.
Tym razem na moje ???? PzdrOptymistycznie ???? to ja dla na przekór pójdę w under ???? ale GL tradycyjnie... aha @ 1,55 symbolicznie ofc bo Roar itd... Ale jaja, 1600 postów mi "pękło" właśnie... o Panie jak ten czas zapier.... ee leci ????
PS Do Grendel: wiadomo, wiadomo ????
Nie ma Fornaroliego to i problem z bramkami. Jutro czekamy na Glory, a Sydney zostawiam na live.Live
20' nuuudy, oba zespoły bardziej się badają niż by chciały szybko rozstrzygnąć wynik meczu. Szanse były z obu stron, ale po 1?...jakoś tak.
24' czy oni chcą strzelić gola? Najpierw pogubiła się obrona Roar i strzał City z 11 m... anemiczny, za chwilę rewanż, błąd obrony City, kontra trzech na jednego.. i równie anemiczny strzał
26' nooo wreszczie, róg, Taggart uprzedza obrońcę na krótkim słupku i 1:0
HT 1:0.. niby okazje były z obu stron, ale wykończenie pozostawia sporo do życzenia. Ov/un? - 50/50
46' słupek dla City
48' biją się!!! 2 x żółta powinna być. Będą kartki
65' 2:0 Taggart... kontra Roar, kilka podań w polu karnym City i doświadczenie Taggarta zaowocowało.
85' obraz gry nie ulega zmianie. City bije głową w mur.. strzały z daleka to chyba akt rozpaczy. Roar cierpliwie czeka na kolejne kontry.
FT 2:0 - i tyle tytułem btsa. City zagrało słabo, bez pomysłu i przekonania. Roar, z głową i fartem. Mimo, że mecz był wyrównany to zadecydował o wygranej jeden szczegół - Taggart.
Czyli nic się nie zmieniło ???? Poniżej skróty dzisiejszych spotkań:24.11. 09:50 Brisbane Roar vs Melbourne City - niby City, ale Roar też było ostatnio na kolanach i bang 2-2 zrobili.
25.11. 07:00 Sydney FC vs Melbourne Victory - Dziś Victory 4-1, ale Blues Sky to nie ten rozmiar. Na live temat.
Postawione i jedyne pre (na razie):
Tym razem na moje ???? Pzdr
Już 2-2 ,szybko idzieW końcu 2-1, się męczyli niemiłosiernie ????
Co mnie Glory nerwów napsuly, uff 3-2 w 95 min. Moneta na ale lekko nie było. Weekend na ????Kolejka 5
23.11. 09:50 WS Wanderers vs Newcastle Jets - może coś na przebudzenie Jets?
24.11. 07:35 Wellington Phoenix vs Adelaide United - mimo wszystko (dobrze grali choć polegli) dalej w kierunku The Reds.
24.11. 09:50 Brisbane Roar vs Melbourne City - niby City, ale Roar też było ostatnio na kolanach i bang 2-2 zrobili.
25.11. 07:00 Sydney FC vs Melbourne Victory - Dziś Victory 4-1, ale Blues Sky to nie ten rozmiar. Na live temat.
Postawione i jedyne pre (na razie):
25.11. 09:00 Perth Glory vs Central Coast Mariners - z "oczywistych" względów już dziś pobieram 1-kę po @ 1,62 za monetę. GL
Znowu na moje ???? ale fartem przyznaję ???? Pzdr i Dozo ????Już 2-2 ,szybko idzie