majekx
Znawca A-League
Pora na podsumowania.
Zaczynałem weekend ze stanem konta: -2,21
Phoenix - Adelide +0,5j
Roar - City -0,5j
Glory - CCM +0,6j, +0,77j, +0,4j
Ogólny tan konta: - 0,44j
I mój ranking formy:
plus = +1, neutralny = 0,5, minus = -1
plus: Jets - dobry mecz, wykorzystana szansa przez Hoffmana i zabójcza kontra, Adelaide - dobre spotkanie i fajny łamak. Roar - ważne 3 punkty, mądra gra (plus trochę szczęścia w obronie). Zagrali to czego nie potrafili zagrać gospodarze z Nowej Zelandii. Victory - cenne 3 punkty na ciężkim terenie w Sydney.
neutralny: WSW - miał być minus, ale w sumie grali dobrze, mieli szanse... tylko Majok to klasa sama w sobie. Sydney FC - niby przegrali, ale raczej niezasłużenie. CCM - wyrównany bój w Perth, remis był na wyciągnięcie ręki. Perth Glory - 3 punkty z CCM - ale wywalczone w ostatniej chwili, raczej mecz poniżej oczekiwań
minus: Nixi nie potrafili utrzymać prowadzenia, przy prowadzeniu całkowicie oddali inicjatywę i zostali skarceni. City - zupełnie bezbarwni, bez pomysłu, bez polotu, bez Fornaroliego.
Po 3 kolejce:
Roar: 3,5
Victory: 3,5
Jets: 3
Sydney: 2,5
Perth: 2,5
City: 2
Adelaide: 2
WSW: 1
CCM: -1
Phoenix: -4
i na za tydzień żebym pamiętał - pierwsza myśl:
Adelaide - Roar - bts
Victory - WSW - 1
Nixi - Perth - 2
typy do przemyślenia, argumentacji - ogólnie tylko kierunki w jakich pewnie pójdę.
Pozdrawiam
Zaczynałem weekend ze stanem konta: -2,21
Phoenix - Adelide +0,5j
Roar - City -0,5j
Glory - CCM +0,6j, +0,77j, +0,4j
Ogólny tan konta: - 0,44j
I mój ranking formy:
plus = +1, neutralny = 0,5, minus = -1
plus: Jets - dobry mecz, wykorzystana szansa przez Hoffmana i zabójcza kontra, Adelaide - dobre spotkanie i fajny łamak. Roar - ważne 3 punkty, mądra gra (plus trochę szczęścia w obronie). Zagrali to czego nie potrafili zagrać gospodarze z Nowej Zelandii. Victory - cenne 3 punkty na ciężkim terenie w Sydney.
neutralny: WSW - miał być minus, ale w sumie grali dobrze, mieli szanse... tylko Majok to klasa sama w sobie. Sydney FC - niby przegrali, ale raczej niezasłużenie. CCM - wyrównany bój w Perth, remis był na wyciągnięcie ręki. Perth Glory - 3 punkty z CCM - ale wywalczone w ostatniej chwili, raczej mecz poniżej oczekiwań
minus: Nixi nie potrafili utrzymać prowadzenia, przy prowadzeniu całkowicie oddali inicjatywę i zostali skarceni. City - zupełnie bezbarwni, bez pomysłu, bez polotu, bez Fornaroliego.
Po 3 kolejce:
Roar: 3,5
Victory: 3,5
Jets: 3
Sydney: 2,5
Perth: 2,5
City: 2
Adelaide: 2
WSW: 1
CCM: -1
Phoenix: -4
i na za tydzień żebym pamiętał - pierwsza myśl:
Adelaide - Roar - bts
Victory - WSW - 1
Nixi - Perth - 2
typy do przemyślenia, argumentacji - ogólnie tylko kierunki w jakich pewnie pójdę.
Pozdrawiam