W Europie mi ostatnie nie idzie, więc postanowiłem spróbować szczęścia u was, czyli w Australii
analizując pierwsze kolejki co pierwsze rzuciło mi się w oczy, że
A-League nie jest już tak overowa jak kiedyś (takie bynajmniej miałem zdanie o tej lidze), ale całkiem niezle wyglądają cornery oraz kartki, więc na nich się skupie, typy są wyłącznie statystyczne, ale może z czasem znajdę czas, żeby bardziej śledzić tą jakby nie było ciekawą ligę
Wellington Phoenix - Adelaide United 1:3 (2 żk, 6-5 RR)
powyżej 4,5 kartki, @1,89 Unibet, 5j
Wellington powyżej 5,5 RR, @1,71 Unibet, 6j
Wellington powyżej 6,5 RR, @2,35 Unibet, 5j
Wellington powyżej 7,5 RR, @3,45 Unibet, 4j
Wellington więcej rożnych, @1,74 Unibet, 8j
W tym meczu pierwsze co mi się rzuciło w oczy to duża ilość kartek oraz rożnych, szczególnie drużyny gospodarzy, w dotychczasowych 4 rozegranych kolejkach w meczach Wellington było 5, 6, 4 i 5 żk co daje średnią równe 5 kartki na mecz, natomiast w meczach Adelaide 6, 5, 2 i 3 średnia 4, dlatego uważam, że warto tu zagrać over 4,5 kartki, natomiast jeśli chodzi o rzuty rożne to w meczach dzisiejszych gospodarzy padło 16, 8, 16 i 8, więc średnio 12 rożnych na spotkanie, a samo Phoenix miało 10, 7, 11 i 3, więc średnio wyjonywali 7,75 korka na spotkanie, a w meczach gości było 8, 10, 8, 14 (śr. 10 RR/m), samo United wykonało 4, 6, 1 i 5 (4 RR/m). Patrząc na te dane postanowiłem zagrać na rożne gospodarzy.
Brisbane Roar - Melbourne City FC 2:0 (3 żk)
powyżej 4,5 kartki, @1,93 Unibet, 5j
W drugim dzisiejszym spotkaniu statystyki cornerów już nie są tak overowe, a na under osobiście wolę nie grać, bo zazwyczaj gdy to zrobię, następuje przełamanie i tyle z undera. Dlatego tu proponuję tylko typ na kartki, w dotychczasowych meczach Brisbane było 6, 6, 2 i czerwona oraz 6, czyli średnio wychodzi 5,25, a u gości z
Melbourne 5, 3, 4 i 5, więc 4,25, więc uśredniając myślę, że over 4,5 kartki warty gry.