qowalsky6
Znawca A-League
Reds vs Roar - pojedynek dawnych potęg A-league, gdyby nie moje obawy co do przewrotności losu w spotkaniach ekipy z Queensland, to dałbym 1, a tak dnb/x czai się gdzieś wraz z głosem: nie jesteś pewien, to nie graj. Sportowo lepsi gospodarze, ale jednej i drugiej ekipie sporo brakuje do doskonałości. Sylwestrowy czas takoż nie sprzyja koncentracji. W taśmach umieszczę wspomniane przeze mnie kierunki.Miałeś kurs 3 na gola Berishy?... ładnie.. ja na gola miałem w BaH 1,8...
na jutro widzą mi się same jedynki... z tym, że na Adelaidę po @1,9 (już mniej bo ostro zaczął pikować) biorę w ciemno (za 1j)... a na SFC po kursie @1,4 słabo mi się widzi.. trzeba by coś dobrać do tego.
ale to wieczorkiem coś skrobnę więcej.
edit... znalazłem ciekawy typ na SFC - 1+un4,5 - @1,72 - i tutaj też wchodzę za 1j
edit ft 1-2, okazje na choćby x były, widać, że z Roar u mnie bez zmian ????
Blue Sky vs Glory - co tu odkrywczego napisać? Potentat kontra zespół, który zrobił ostatnio z Roar frajerów. Jednak z mistrzem szczytem ich marzeń wydaje się remis. Pytanie, czy gospodarze dadzą im szansę? Sydney w optymalnym składzie i jeśli zagrają jak na lidera przystało to kursy na 1 wcale nie dziwią. No chyba, że o czymś nie wiemy. Do taśm dam 1 i under (vide majekx) ale podobnie jak dziś na poważnie nic nie kładę na kole fortuny. Wychodzi na to, że w tej kolejce wcale się nie pobawię.
W niedzielę myślałem o Rozbitkach z Gosford, bo Nix to dramat w tym sezonie, ale ponoć są powroty do składu m. in. Krishny więc trudno mi się w ciemno zdecydować. Sami widzicie...