Tu się może wszystko wydarzyć, oba zespoły przegrały swoje ostatnie spotkania, oba zespoły są w tej konfiguracji nieprzewidywalne, dużo zmian kadrowych, klasyczny "no bet". Z pistoletem przy głowie dałbym x ale to na prawdę symbolicznie. No i w Perth nie ma upałów (dziś ofc) więc może zobaczymy w miarę otwarty i szybki mecz, a w takim wypadku może spełnić się "scenariusz" majekxa.Mam pytanie. Co powiecie o meczu Perth Glory - Adelaide United?
Bioręlive Perth:
ov8,5 rogów - @2 (50' 3 rogi)
nie wiem czy Lowe cokolwiek prowadził w tym spotkaniu... na pewno nie drużynę, i na pewno nie Perth... zresztą dał sobie spokój z podpowiedziami po żółtej kartce ????Nie chcę tu okazywać nienawiści trenerowi Lowe, ale bym lepiej poprowadził jego drużynę - a na pewno w tym spotkaniu ????
Nie, że coś ???? Victory popieram i nawet dałem monetę na ten scenariusz, ale z City moim zdaniem przy ich osłabieniach (jeśli się potwierdzą) to bym uważał. Sam poszedłem za miedziaka w stronę Nix dnb. KTF ????nie wiem czy Lowe cokolwiek prowadził w tym spotkaniu... na pewno nie drużynę, i na pewno nie Perth... zresztą dał sobie spokój z podpowiedziami po żółtej kartce ????
Perth przegrywając 0:1 zaczęło grać na czas.. a przy 0:3 stylu gry nie zmieniło. A zmieszczenie się w szerokości boiska to już w ogóle dla gospodarzy czarna magia - co piłka po szerokości to strata i aut dla przeciwników.
Na jutro mam plan jasny - wygrane obu zespołów z Melbourne:
Victory - @1,6
City - @1,6
bez opisu, bez niespodzianek, bez cudowania. Powodzenia.
Oczywiście kierunek na Nix to ryzyko, ale kto nie ... itd.06.01. 08:00
Melbourne vs Victory Central Coast Mariners - po tym co widziałem ostatnio widzi mi się 1 Victory po @ 1,60 za monetę. Warunek? Oba zespoły nie zmienią swojej gry o 180 stopni ????
06.01. 09:50
Melbourne City vs Wellington Phoenix - no bet, ale jeśli outs u City się potwierdzą na boisku, a Nix zagrają tak jak w ostatnim meczu, ale o wiele skuteczniej (patrz Krishna), to ryzykownie jestem w stanie dać miedziaka na ich dnb po @ 3,80. GL!
Victory gra na GMHBA Stadium, Geelong - czyli na jakieś 70km od MelbourneProszę więc o krótką i zwięzłą odpowiedź. O co come on z tym jutrem na Antypodach?
te osłabienia nie są takie straszne... właściwie tylko Kamau. W składzie są jeszcze i Malik i Fitzgerald i McCornack i wracający z zawieszenia Muscat. Z drugiej strony Krisha.. ale w meczu z CCM nie zaszalał. Jak się nie przełamie to 1 powinna wejść - kurs adekwatny do ryzykaale z City moim zdaniem przy ich osłabieniach (jeśli się potwierdzą) to bym uważał
Patrz mój post nr 680, a ogólnie chodzi o falę upałów spodziewanych w kilku stanach (m. in. Victoria).Dawno człowieka tutaj nie było za co serdecznie przepraszam. Niestety nawał roboty ostatnio u mnie. Ale, że jutro święto i ten dzień także ja będę święcił to z przyjemnością zasiądę od ósmej rano by obejrzeć oba mecze ekip z Melbourne. No właśnie - ktoś mi może proszę wyjaśnić jakim cudem i Victory i City grają jutro u siebie w odstępie dwóch godzin? Pewnie jest to gdzieś dostępne w necie i któraś z ekip gra gdzieś indziej ale nie mam mocy szukać. Proszę więc o krótką i zwięzłą odpowiedź. O co come on z tym jutrem na Antypodach?
Nic.......Hej. Dawno nic w Australii nie grałem wiec pora zaszaleć......
Perth-Adelaide
1) Karny
WH kurs 3.75
2) BTS w pierwszej połowie
WH kurs 5
3) Goście over 3 kartki
WH kurs 4.33
4) Over 2,5 gola i over 12 korkow
WH kurs 4.75