Jak to leciało: niewykorzystane sytuacje się mszczą ...no i 1-1, zrobili przerwę na uzupełnienie płynów, wznowienie i pyk...no ja, używajac Twojej nomenklatury, też...ale w dublu z W-league, o której wyżej pisałem
a przy 1-0, Victory miało dwie kontry w 3 na 1 obrońcę, w obydwu przypadkach podający pakował piłkę w tegoż obrońcę i max rożny z tego wychodził...
Tutaj koledzy są najlepsze według mnie :Nie oglądałem meczu, patrzę sobie na statystyki po 1 poł.a tam 1 celny strzał Marynarzy przy kilku Victory. Szukam streamów "tam gdzie zawsze" - nie ma. Wchodzę na jednego z operatorów, a tam nie ma tego meczu live. I całe szczęście bo miałem pomysł "dorzucić" coś jeszcze myśląc, że Victory wcisną zaraz po przerwie (u operatorów było na to ~ @ 2,20 gol między 45-60) i tu się nie pomyliłem, ale że nie skończyło się pewną jedynką to jestem zawiedziony. A tak jak badurraf napisał sytuacji było sporo, a niewykorzystane się mszczą co każdy z nas po prostu wie. Minus.
edit Obejrzałem skrót - nie za wiele przemawiało za tym, że CCM sprawi niespodziankę, a jednak...
To pomogę się odbić...mam nadzieję, mam pograneLive
City vs Nix
Qwa mogło być 0-2 i po meczu, a tak nerwy dalej ???? Tym bardziej, że zazwyczaj goście "siadają" w końcówkach meczu, zmęczenie ich dopada po takich podróżach, to mnie nie dziwi.
Staty dla City, a na tablicy powinno być 0-3 f..k!
I jak w poprzednim meczu ("niewykorzystane... " itd.) , gol dla City z du..y po "asyście" jeszcze obrońcy Nix, f..k!, stan 1-1 ???? Nix słabną... Mc Cormack i 2-1 ... se wykrakałem.
edit ft 2-1 szkoda mi tego meczu, mogłem kontrowac ale... chciwość wygrała ???? @ 3,80 mi koło nosa przeszedł ???? Fatalny dla mnie dzień...
Dzięki stary, mnie dziś Australia wychłostała, na przyszły tydzień mimo wszystko widzę 1 Jetsów (ale też ostrożnie bo to F3 derby Australii), to nieszczęsne Wellington u siebie może w końcu zainkasuje 3 pkt. No ale to znowu (jak każdy w przypadku Nix) ryzykowny typ. Wychodzi mi też 2 Sydney ale mają Roar na rozkładzie i ... co tu robić Panie kochany ? ????To pomogę się odbić...mam nadzieję
1. Wybacz jakby co ????Sorry, Qowalsky6, ale wierzę w "klątwę Kowala", a poza tym, jak wiesz, kieruję się analizami kolegów w dużym stopniu (zmieniając pod tym kątem stawki na zakłąd), ale gram swoim zyzdemem,
A pochwalę się, że w Primera Division grałem wczoraj pięć remisów (tak, tak, nawet Barcelony ;P ) no i weszły dwa po całkiem fajnych kursach (królewski nawet coś koło 4.9 gdy stawiałem)