>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Obejrzałem skrót i kopanina ze wskazaniem na CCM.
Pierwsza połowa Newcastle to jakaś.....komedia......według mnie nic nie graja
Wszystko się może zdarzyć, to Australia w końcu. No i derby. Każdy wynik jest możliwy. Podobnie jak w nadchodzącym meczu w Perth. Tam do tego jeszcze spokojnie ponad 30 * C, w słońcu wiadomo - tropik więc kolejna niewiadoma.
live
Rose z czerwoną kartką, goście osłabieni, szkoda, bo teraz kluczowe 15 min. zostało, a nie zasłużyli na ew. przegraną w tym meczu. 83 Petratos, 1-0. 92 min. dobicie przeciwnika 2-0 Jets.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jets win @1,65
Jets win + un 3,5 - @2,42

CCM ostatnio przyfarciło z V. Tutaj nie przewiduję, żeby dwa razy pod rząd tak im się upiekło. A poziom zespołu pokazują mecze z Phoenix, Adelaidą czy WSW. Z drugiej strony na wyjazdach CCM jakoś mocno overowo nie gra, więc koncertu strzeleckiego się tutaj ni
Brawo kolego 2-0 FT ale trzeba przyznać, że do czerwonej kartki Marynarze nieźle się trzymali.

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Ostatni mecz na dziś (w Australii ;-) ):
Perth Glory - Mebourne City
Miał być tylko główny typ (bo jednak w takim upale to i 0:0 może się skończyć
X (remis), kurs: 3,82 (1xbet), stawka 0.75 j.,
ale jednak skuszę się na jeden typ dodatkowy:
Perth over 1.0 gola, kurs 1.53, stawka 0.25 j.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Ufff nawet ladnie wyszlo ;) dolozylem po czerwonej w 80min win Jetsow po 3.05 i korki po 1 bramce powyzej 11.5 (szkoda ze zabralko 1 roga ) bo bylo by dosc dobrze rozpoczete a tak jest tylko ladnie ;p do tego
Ah -1 ✅
Ah-2 zwrot
Over 3 ⛔
Wiec z przedmeczowych jest na zero mozna powiedziec

badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
a
Jak dla mnie jutro pachnie niespodzianką ( jak to brzmi w kontekście Jetsów na przestrzeni ostatnich lat ???? ), w CCM żadnych ubytków poza małolatami na różnej maści kadrach, tak więc do dubli, kombinacji takie coś :
CCM x2 - 2,15
CCM hc (0-1,5) - 1,4
CCM strzeli - 1,48
CCM strzeli w pierwszej połowie - 2,55

i to ostatnie jest dla mnie perełką w którą wchodzę grubiej ????
no nie wierzę...z daleka od CCM przez minimum dwa lata ⛔⛔⛔⛔????

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Hmm jedna passa dzis przerwana tp moze i przerwa druga ?
Melbourne City nie wygralo nigdy na tym terenie wiec przydalo by sie zagrac 2 ale jakos tak ten mecz mnie nie przekonuje oraz forma gosci tez do konca nie wiec lekko sprobuje tak
Perth Glory - Melbourne City
1x / 1.73 Óni 4j
Oraz BTS 1.53 4j
Z Fartem

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ostatni mecz na dziś (w Australii ;-) ):
Perth Glory - Mebourne City
Miał być tylko główny typ (bo jednak w takim upale to i 0:0 może się skończyć
X (remis), kurs: 3,82 (1xbet), stawka 0.75 j.,
ale jednak skuszę się na jeden typ dodatkowy:
Perth over 1.0 gola, kurs 1.53, stawka 0.25 j.
Zobaczę chwilę live i może się podepnę pod typ (x). Temperatura sprzyja takiemu rozwiązaniu ????
edit live O... jest 0-1, to &quot;wezmę&quot; ten x po @4,40 za drobne dla zabawy ⛔ ???? Lepiej się będzie oglądało (jak się uda ofc) ????
... Karny po VAR i 0-2, no nie wiem czy słusznie... osobiście mam wątpliwości.
Po 1 poł. 0-2, nie wiem, czy już nie czas na zmiana trenera w Perth. Coś piłkarze nie grają na pełnej q...e dla trenera Lowe ???? Kolejny taki mecz w ich wydaniu. Sędzia dziś gospodarzom takoż nie pomaga. Zostało 45 min. Chociaż honorowego niech strzelą ????
FT 0-2 Nawet honorowego Glory nie strzelili - Lowe out.

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Jutro, 7:35
Nix - Melb.Victory,
Główny typ:
1x, kurs 1.85 (1xbet), stawka: 1.5 j.
Jutro przed meczem zdecyduję jeszcze czy iść w remis czy zwycięstwo gospodarzy, którzy w tym sezonie nie rozpieszczają swoich fanów.

Otrzymane punkty reputacji: +9
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
To w kategoriach przełamania bo Nix do tej pory tylko z jednym zwycięstwem na koncie. A Victory dla odmiany lepiej wyglądają na wyjazdach niż u siebie. Też miałem taki kierunek na uwadze (coś na gospodarzy), ale szczerze mówiąc jestem pełen obaw ????
edit ft 2-1 ????

majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
-
(2:1)
kierunek na 1x - @1,65 ✅ ma swoje plusy. I biorę to co podaje Mario72k.
1. Każda seria się kiedyś kończy - to dotyczy się Phoenix - zwłaszcza w takich ligach jak Australia
2. Jak by nie było to Nowa Zelandia to dla każdego przyjezdnego ciężki grunt
3. W ostatnim meczu Phoenix postraszyło City - sprawę uratował McCornack... w V Berisha jest cieniem samego siebie z poprzedniego sezonu, więc nie ma kto ewentualnie odmienić losy meczu
4. V nie zaszalało w ostatnim meczu z przecież nie najmocniejszym CCM
z drugiej strony V na wyjazdach to druga siła ligi... więc V nie jest bez szans... Ja jednak zagram na przełamanie serii.

-
(1:1)
przychodzi do głowy - bts+ov2,5 - @2 ⛔ - zabrakło niewiele, szanse były a mnie zgubiła chciwość

WSW często coś strzela, gra u siebie no i jest na fali po ograniu Roar i City. Z drugiej strony mamy grającą odważnie i otwarcie Adelaide z coraz więcej grającym Absanonsenem. Bts wydaje się logicznym pomysłem, ja jednak podwyższam kurs o ov2,5. Kadrowo oba zespoły jakoś specjalnie nie są osłabione i o ile pogoda nie &#39;zabije&#39; meczu mogą byś tutaj bramki.

Otrzymane punkty reputacji: +25
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Mariusz ????
Żeby nie było ???? Post z soboty, godz. 16.14
Dzięki stary, mnie dziś Australia wychłostała, na przyszły tydzień mimo wszystko widzę 1 Jetsów (ale też ostrożnie bo to F3 derby Australii), to nieszczęsne Wellington u siebie może w końcu zainkasuje 3 pkt. No ale to znowu (jak każdy w przypadku Nix) ryzykowny typ. Wychodzi mi też 2 Sydney ale mają Roar na rozkładzie i ... co tu robić Panie kochany ? ????
System Twój, Twój ???? , ale czasami jedziemy na tym samym wózku w tym samym kierunku ???? Do zobaczyska jutro ????
edit FT 2-1 ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
Ja na jutro gram w obydwu przypadkach BTS, Victory w obronie monolitem nie jest, to samo WSW, gdzie w dodatku Adelaida ma kim ukłuć...wiec tak mi wychodzi, a na podbitkę stawiam Oklahomę -4,5 dzisiejszej nocy...dodatkowo w singlach, co bym CCM może odkuć - gol Phoeinx w pierwszej połowie - 2,15, gol WSW w pierwszej połowie - 2,0...powodzenia Panowie...no i tak z innej beczki na czym w końcu stoimy z konkursem?

Otrzymane punkty reputacji: +8
jabolauskas 761

jabolauskas

Użytkownik
Ja panowie uderzam w swoim stylu. Jakoś nie mogę się przekonać do grania 1x2.
Wellington-Melbourne
1) Karny w meczu
WH kurs 3.75
2) Over 3 kartki Melbourne
WH kurs 4.2
3) Over 2,5 gola i over 12 korkow
WH kurs 4

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom