jabolauskas
Użytkownik
Pierwsza połowa Newcastle to jakaś.....komedia......według mnie nic nie graja
Wszystko się może zdarzyć, to Australia w końcu. No i derby. Każdy wynik jest możliwy. Podobnie jak w nadchodzącym meczu w Perth. Tam do tego jeszcze spokojnie ponad 30 * C, w słońcu wiadomo - tropik więc kolejna niewiadoma.Pierwsza połowa Newcastle to jakaś.....komedia......według mnie nic nie graja
Brawo kolego 2-0 FT ale trzeba przyznać, że do czerwonej kartki Marynarze nieźle się trzymali.Jets win @1,65
Jets win + un 3,5 - @2,42
CCM ostatnio przyfarciło z V. Tutaj nie przewiduję, żeby dwa razy pod rząd tak im się upiekło. A poziom zespołu pokazują mecze z Phoenix, Adelaidą czy WSW. Z drugiej strony na wyjazdach CCM jakoś mocno overowo nie gra, więc koncertu strzeleckiego się tutaj ni
no nie wierzę...z daleka od CCM przez minimum dwa lata ????Jak dla mnie jutro pachnie niespodzianką ( jak to brzmi w kontekście Jetsów na przestrzeni ostatnich lat ???? ), w CCM żadnych ubytków poza małolatami na różnej maści kadrach, tak więc do dubli, kombinacji takie coś :
CCM x2 - 2,15
CCM hc (0-1,5) - 1,4
CCM strzeli - 1,48
CCM strzeli w pierwszej połowie - 2,55
i to ostatnie jest dla mnie perełką w którą wchodzę grubiej ????
Zobaczę chwilę live i może się podepnę pod typ (x). Temperatura sprzyja takiemu rozwiązaniu ????Ostatni mecz na dziś (w Australii ;-) ):
Perth Glory - Mebourne City
Miał być tylko główny typ (bo jednak w takim upale to i 0:0 może się skończyć
X (remis), kurs: 3,82 (1xbet), stawka 0.75 j.,
ale jednak skuszę się na jeden typ dodatkowy:
Perth over 1.0 gola, kurs 1.53, stawka 0.25 j.
... just like me, but.... this is my system ????... szczerze mówiąc jestem pełen obaw ????
System Twój, Twój ???? , ale czasami jedziemy na tym samym wózku w tym samym kierunku ???? Do zobaczyska jutro ????Dzięki stary, mnie dziś Australia wychłostała, na przyszły tydzień mimo wszystko widzę 1 Jetsów (ale też ostrożnie bo to F3 derby Australii), to nieszczęsne Wellington u siebie może w końcu zainkasuje 3 pkt. No ale to znowu (jak każdy w przypadku Nix) ryzykowny typ. Wychodzi mi też 2 Sydney ale mają Roar na rozkładzie i ... co tu robić Panie kochany ? ????