No i fajnie, over z dubla zaliczony, a ten VAR to się przekleństwo zrobiło a nie pomocWkurzyli się chłopcy z Wanderers. 2 gole cofnięte na Varze to w drugiej połowie ruszyli z kopyta50 minuta raz i dwa i mamy 3:0
Co tu mówić o obronie skoro dzis nawet atak padakaNo i fajnie, over z dubla zaliczony, a ten VAR to się przekleństwo zrobiło a nie pomocA co do meczu, Glory (ze 3 raz to powtarzam) bez obrony nic w A-league w tym sezonie nie osiągnie. Nawet jakby dziś wygrali. Taka klątwa Qowala
![]()
W imię ojca i syna 3 razy lipa!!!!!!nie dla psa kiełbasa kto się sugerował moim wpisem to sory!!!może Glory umie w coś grać ale napewno nie w piłkę klątwa AborygenaWSW-GLORY!!!! Zapowiada sie ciekawe widowisko,gospodarze 2 miejsce ble ble ble kazdy tabele ma i zna...Ja osobiscie uderzam w strone gosc Glory zalicza lipe zajmuje 9 miejsce maja zalegle mecze ale zeby zalapac sie do top 6 musza zaczac spinac posladki zaczyna powoli im brzeczec w uszach ostatni dzwonek wiec sklaniam sie w strone gosc pobieram GLORY ov [email protected] .Kolegaqowalsky6 napisal mi ze Glory na lipna obrone a WSW to tez nie lamusy do lania wiec go poslucham i pogram ov 3.5 w meczu i na oslode dla adrenaliny btts 1 polowa @3.50..tak widze ten mecz..pozdrowienia i oczywiscie plusow wszystkim po meczu
GLORY ov [email protected] (8/10)
ov [email protected](5/10)
btts [email protected](3/10)
Dla mnie bohaterem jest Robinson, jego podopieczni to i 5-0, no 5-1 (patrzącą na ht) mogli wyrobić. Super ustawił zespół, taktykę dał prostą ale skuteczną, wykorzystał atuty swojej kadry. A Garcia? Nic nowego, 4 ofensywna dziś zawiodła, a PO coraz dalej...Co tu mówić o obronie skoro dzis nawet atak padaka![]()
No niestety mecz w Sydney przełożony... Deszcze niespokojne. Szkoda, bo na "dziś", to Melbourne było bez szans ze Sky Blues, którym co prawda daleko do formy, ale MV to już dno i metr mułu...po wczorajszym meczu to pocichu napise ze w 1 meczu moze btts ale to na live bo @ maly moze wzrosnie troche a w drugim Sydney ov 1.5 pogram
Na pewnoEch... po pięknej overowej I połowie, nawet jednego gola w II nie wturlali... cały urok Australii :-/
Może jutro będzie lepiej![]()
Ja nadal nie mogę dojść do siebie po tym meczu. Mam over 11.5 "corków", do przerwy 7, do tego dobry wynik bramkowy, ogólnie "izi".
Druga połowa to wielkie rozczarowanie i mala ilosc RR, no ale jest 11 i około 10 min do końca meczu, w 94' sedzia przyznaje rzut rożny gospodarzom a sedzia kończy mecz niepozwalajac go wykonać.![]()
No dawno się tak nie zirytowałem, że aż swoją frustracje musiałem wylać tutaj.
Powodzenia![]()
Wiadomo na kiedy został przełożony mecz w Sydney? Został mi jak ostatni mecz na kuponie AKO australijskim ;-)No niestety mecz w Sydney przełożony... Deszcze niespokojne. Szkoda, bo na "dziś", to Melbourne było bez szans ze Sky Blues, którym co prawda daleko do formy, ale MV to już dno i metr mułu...