No i fajnie, over z dubla zaliczony, a ten VAR to się przekleństwo zrobiło a nie pomoc A co do meczu, Glory (ze 3 raz to powtarzam) bez obrony nic w A-league w tym sezonie nie osiągnie. Nawet jakby dziś wygrali. Taka klątwa QowalaWkurzyli się chłopcy z Wanderers. 2 gole cofnięte na Varze to w drugiej połowie ruszyli z kopyta 50 minuta raz i dwa i mamy 3:0
Co tu mówić o obronie skoro dzis nawet atak padakaNo i fajnie, over z dubla zaliczony, a ten VAR to się przekleństwo zrobiło a nie pomoc A co do meczu, Glory (ze 3 raz to powtarzam) bez obrony nic w A-league w tym sezonie nie osiągnie. Nawet jakby dziś wygrali. Taka klątwa Qowala
W imię ojca i syna 3 razy lipa!!!!!!nie dla psa kiełbasa kto się sugerował moim wpisem to sory!!!może Glory umie w coś grać ale napewno nie w piłkę klątwa AborygenaWSW-GLORY!!!! Zapowiada sie ciekawe widowisko,gospodarze 2 miejsce ble ble ble kazdy tabele ma i zna...Ja osobiscie uderzam w strone gosc Glory zalicza lipe zajmuje 9 miejsce maja zalegle mecze ale zeby zalapac sie do top 6 musza zaczac spinac posladki zaczyna powoli im brzeczec w uszach ostatni dzwonek wiec sklaniam sie w strone gosc pobieram GLORY ov [email protected] .Kolega qowalsky6 napisal mi ze Glory na lipna obrone a WSW to tez nie lamusy do lania wiec go poslucham i pogram ov 3.5 w meczu i na oslode dla adrenaliny btts 1 polowa @3.50..tak widze ten mecz..pozdrowienia i oczywiscie plusow wszystkim po meczu
GLORY ov [email protected] (8/10)
ov [email protected](5/10)
btts [email protected](3/10)
Dla mnie bohaterem jest Robinson, jego podopieczni to i 5-0, no 5-1 (patrzącą na ht) mogli wyrobić. Super ustawił zespół, taktykę dał prostą ale skuteczną, wykorzystał atuty swojej kadry. A Garcia? Nic nowego, 4 ofensywna dziś zawiodła, a PO coraz dalej...Co tu mówić o obronie skoro dzis nawet atak padaka
No niestety mecz w Sydney przełożony... Deszcze niespokojne. Szkoda, bo na "dziś", to Melbourne było bez szans ze Sky Blues, którym co prawda daleko do formy, ale MV to już dno i metr mułu...po wczorajszym meczu to pocichu napise ze w 1 meczu moze btts ale to na live bo @ maly moze wzrosnie troche a w drugim Sydney ov 1.5 pogram
Na pewno ja bym szedł w over w meczu z udzialem Nix, ale Roar potrafi zabijać fajnie grające drużyny. Dlatego zostaje mi live.Ech... po pięknej overowej I połowie, nawet jednego gola w II nie wturlali... cały urok Australii :-/
Może jutro będzie lepiej
Ja nadal nie mogę dojść do siebie po tym meczu. Mam over 11.5 "corków", do przerwy 7, do tego dobry wynik bramkowy, ogólnie "izi".
Druga połowa to wielkie rozczarowanie i mala ilosc RR, no ale jest 11 i około 10 min do końca meczu, w 94' sedzia przyznaje rzut rożny gospodarzom a sedzia kończy mecz niepozwalajac go wykonać.
No dawno się tak nie zirytowałem, że aż swoją frustracje musiałem wylać tutaj.
Powodzenia
Wiadomo na kiedy został przełożony mecz w Sydney? Został mi jak ostatni mecz na kuponie AKO australijskim ;-)No niestety mecz w Sydney przełożony... Deszcze niespokojne. Szkoda, bo na "dziś", to Melbourne było bez szans ze Sky Blues, którym co prawda daleko do formy, ale MV to już dno i metr mułu...