Wellington Phoenix - Sydney FC 0:1
obie strzelą, @1,53 Unibet, 8j
powyżej 2,5 gola, @1,68 Unibet, 7j
powyżej 3,5 gola, @2,75 Unibet, 5j
Krishna strzeli, @2,50 Unibet, 5j
Le Fondre strzeli, @2,00 Unibet, 5j
Mecz, w którym każdy wynik jest możliwy, dlatego odpuszczam granie 1x2 i idę w stronę bramek. Ostatnie 5 meczy Nixów to 4 btts, 3 over 2,5 i 3 over 3,5. ostatnie 5 meczy Blue Sky to 4 btts, 4 over 2,5 oraz 2 over 3,5.
5 ostatnich bezpośrednich starć to 4 btts, 4 over 2,5 i 4 over 3,5. Myślę, że jutro podtrzymają średnią i zobaczymy równie emocjonujący mecz co dzisiaj. Dodatkowo spróbuję zagrać na bramki dwóch aktualnie najlepszych strzelców swoich drużyn jak i całej ligi.
Newcastle Jets - Central Coast Mariners 1:0
Central Coast Mariners DNB, @4,90 Unibet, 4j
remis, @4,50 Unibet, 4j
Granie gospodarzy po @1,50 jakoś do mnie nie przemawia, Jetsi nie wygrali od 5 spotkań, Marynarze w dwóch ostatnich meczach zdobyli więcej punktów niż w poprzednich 12 meczach! Dodatkowo na ich 5 ostatnich bezpośrednich meczy, gdy gospodarzem byli Jetsi padło aż 4 remisy, więc...próbuje
Perth Glory - Adelaide United 0:0
powyżej 2,5 gola, @1,75 Unibet, 6j
Tu szczerze mówiąc nie mam za bardzo pomysłu, wiec próbuję tylko over 2,5. Statystycznie wygląda to całkiem przyzwoicie ostatnie 5 meczy Perth to over pokryty 4 razy, ostatnie 5 spotkań Adelaide to 3 razy over, gorzej wyglądają ich bezpośrednie pojedynki, bo tam over padł tylko 2 razy na ostatnie 5 meczy.