mozna sie logowac, z tym ze podczas wyplaty moga zadzwonic i pytac sie kim jest ta osoba na ktorej kompie sie logowalismy. Tak czy inaczej kase wyplacąJa mam takie pytanko. Czy moj kumpel, ktory sie rejestrowal u siebie w domu na kompie w partypoker , moze zalogowac sie z mojego kompa i grac??? Czy mozna logowac sie na innych kompach czy tylko na tym na ktorym sie rejestrowalismy?? wszystko zrobil zgodnie z instrukcja otrzymal bonus 50$?? Czy moga zablokowac nam konta??
nom ale nie kazdy ma NeostradeP.S. Jesli chodzi o IP... Nie ma to wplywu na zakladanie kont... IP przy kazdym polaczeniu z internentem przez neostrade jest inne...
Ale ty kombinujesz :zoltakartka:Ok... Dzieki...
Przy okazji zapytam o cos o czym slyszalem ostanio ... Dwie osoby, ktore sie znaja dostaja te darmowe 50$ ... Czy jesli zagraja razem na jednym stoliku i ktoras z tych osob wygra cale 50$ tej drugiej osoby to czy bedzie problem przy wyplacie?? Moze byc posadzenie o jakis uklad?? Moim zdaniem nie powinno tak byc, gdyz ktos moze chceiz sie zmierzyc ze swoim znajomym?? Co powiesz na to??
Tu nie chodzi o mnie. Chodzi o cala sytuacje. Slyszalem o tym, ze jak ktos nie potrafil grac w pokera to przegrywal wszystko z druga osoba ktora mogla wyplacac kase i w taki sposob kroili pokerroomy.Ale ty kombinujesz :zoltakartka:Ok... Dzieki...
Przy okazji zapytam o cos o czym slyszalem ostanio ... Dwie osoby, ktore sie znaja dostaja te darmowe 50$ ... Czy jesli zagraja razem na jednym stoliku i ktoras z tych osob wygra cale 50$ tej drugiej osoby to czy bedzie problem przy wyplacie?? Moze byc posadzenie o jakis uklad?? Moim zdaniem nie powinno tak byc, gdyz ktos moze chceiz sie zmierzyc ze swoim znajomym?? Co powiesz na to??
babilon napisz na gg 1796272 pomoge Cimam problem. wyplacilem kase na mb i chca zebym do nich zadzwonil, ale mam zablokowany wywolowanie numerow 0800-,0700-, itp co mam zrobic prosze o pomoc kto mi pomoze wysylam 7 zl namb
podejrzewam że bonus się uwalnia dopiero po ugraniu rh, wczesniej masz tylko wlasny depozytmam promocje od depozytu 25% do 100$ czy jak wpłacę przykładowo 100$ i dostane 25$ gratis to będę mógł wypłacić te 100$ a grac bonusem? Raked Hands = 10 times the bonus amount co to jest za obrót bonusu .
wyślij maila na te 2 adresy, powinni odpowiedziećCzekam juz 4 dni robocze na chajs z PP do Moneybookers. Cos mi sie to przestaje podobac.Napisalem nawet e-maila na [email protected] to wyskoczylo ze taki nie istnieje. Macie jakas rade?
(wykręcać dokładnie tak jak jest podane)00-800-PRTY-PKER czyli
00-800-7789-7537