mozesz ew. z budki telno ale nie moge zrobic tego z moja komorka?
czy to jakas roznica dla nich?
zeby dostac bonus $25 musisz ugrac 500 raked hands (gier z pulą con. 1$)przewertowalem cale 37 stron i mam pytania ???? :
jak sie rejestruje dostaje $50 na start i zeby dostac $25 musze ugrac 500 rh?
i pozniej ten bonus 25 $ musze jeszcze x10 obrocic?
jak wyplacam kase na MB to dzwonia tak samo?
trzeba zrobic depozytMam pytanie: Chciałem wypłacić kase z PP. dostałem kase z liquid poker i nigdy nie wpłacałem żadnych pieniedzy. czy moge teraz wypłacic na Moneybookers czy musze dokonac depozytu??
hehehe jeszcze się pytasz . Jasne że bedą.. i wam kona poblokują..mozesz wypąłcic na konto bankowe jak dane sie zgadzaja z kona na party poker. :jezora:wiecie może czy się będą czepiać jeżel ja i mój kolega wypłacimy pieniądze na te samo konto bankowe?
predzej czy pozniej kasa bedzie, raczej predziejJa mam pytanie co do MB i wypłaty z Party poker, mianowicie dobiłem do 100$ i miałem juz mozliwos wypłaty wiec zalozyłem konto na MB (zeby było taniej ???? ) (wczesniej przelałem kase na Party poker 10$ ) i z Party poker przelałem ponad 50$ na MB (to zrobilem wczoraj cos koło 20:30) lecz do dzisiaj zada kasa mi nie doszła :-? . Odpowiedzcie na moje pytanie bo jestem zielony w tych sprawach :roll: . Jak był juz taki post to wybaczcie.
Ja wypłacałem nie na swoje konto bankowe i wszystko było okhehehe jeszcze się pytasz . Jasne że bedą.. i wam kona poblokują..mozesz wypąłcic na konto bankowe jak dane sie zgadzaja z kona na party poker. :jezora:wiecie może czy się będą czepiać jeżel ja i mój kolega wypłacimy pieniądze na te samo konto bankowe?
pewnie można było tak czy inaczej nie ma szansy na jakiekolwiek przekręty ze strony Liquid / Party(...)Jak dałem skan prawka to mozna było usunąc zdjęcie i nr . prawka?
sprawdz czy nie przyszło Ci coś na maila, bo bywa że potrzeba romowy telefonicznej. Jeśli żadnego info nie otrzymałeś pozostaje czekać. Jesli jutro nie dostaniesz kasy możesz napisać na [email protected] (mają polskich tłumaczy) z zapytaniem jak tam Twoja wyplata.Ile czekaliscie na wyplate z PP? ja zlecilem wyplate w poniedzialek w poludnie i jeszcze nie ma kasy na MB ???? nie wiecie ile moze to potrwac?
sprawdz czy nie przyszło Ci coś na maila, bo bywa że potrzeba romowy telefonicznej. Jeśli żadnego info nie otrzymałeś pozostaje czekać. Jesli jutro nie dostaniesz kasy możesz napisać na [email protected] (mają polskich tłumaczy) z zapytaniem jak tam Twoja wyplata.Ile czekaliscie na wyplate z PP? ja zlecilem wyplate w poniedzialek w poludnie i jeszcze nie ma kasy na MB ???? nie wiecie ile moze to potrwac?
no mozna. Podejrzewam ze czeka sie troche dluzej, ja zawsze po ang pisalem, wkonu musi ktos to najpierw przetluamczycsprawdz czy nie przyszło Ci coś na maila, bo bywa że potrzeba romowy telefonicznej. Jeśli żadnego info nie otrzymałeś pozostaje czekać. Jesli jutro nie dostaniesz kasy możesz napisać na [email protected] (mają polskich tłumaczy) z zapytaniem jak tam Twoja wyplata.Ile czekaliscie na wyplate z PP? ja zlecilem wyplate w poniedzialek w poludnie i jeszcze nie ma kasy na MB ???? nie wiecie ile moze to potrwac?
To na ten e-mail moge pisać do nich po polsku? jak tawk to czy czas oczekiwania jest taki sam?
Nieczy utrzymanie konta w Moneybookers cos kosztuje?
10$aki depozyt musze zrobic na party pokerze zeby moc wyplacic na MB?
MB najlepiejczy moze polecicie jakis lepszy sposob wyplaty chajsu z PP?
nie wiem jak można sie martwić... PartyGaming WYPŁACA kasę ???? czkeaj na odp nich!Napisalem po polsku to mi odp ze dziekuje za kontakt z supportem i tyle... nie wiem teraz napisalem po ang, ale zaczynam sie martwic o ta kase :-?