pisałem dzis do tlpoker i odpisali że party poker cos tam zmienia i dzs kasa do wieczora bedzie na kontach graczy..Zalozylem konto na kolegi dane dokladnie 48 godzin temu i nie dostałem kasy ani zadnego mejla
pisałem dzis do tlpoker i odpisali że party poker cos tam zmienia i dzs kasa do wieczora bedzie na kontach graczy..Zalozylem konto na kolegi dane dokladnie 48 godzin temu i nie dostałem kasy ani zadnego mejla
wydaje mi się Liquid ma jakiś problem w wysyłką kasy. Niech kolega na wszelki wypadek jeszcze raz wypełni formularz (wszystko od kroku 12)Zalozylem konto na kolegi dane dokladnie 48 godzin temu i nie dostałem kasy ani zadnego mejla
dokładny opis rejestracji, z wlasciwym bonus codem znajdziesz w linku do stronki w moim podpisie. dostajesz $50 na start i $25 po ugrnaiu 500 rh. pozdroMożecie mi powiedzieć jak teraz wyglada rejestracja (mój kolega chce sie zarejestrować), chcem wiedziec ile trzeba ugrać RH i czy zmienił się ten kod bonusowy (coś ta 75)
1 post z referalem. Żenujące ;d
prosiłbym więc Admina o konsekwentne dzialanie.
progresja i blakjack koniec .Wiedzcie ze to jest automat program algorytm ktory wam nieda zbic kokosów. A pozatym niewiemjak wyobrazasz sobie progresje w blackjacu musiał byś postanowić sobie jakies parametry tzn. Nie podbijasz np od 17 pkt ogolnie grałem kiedys w expekcie progresja na ruletke rezultat 1-2-4-8-16-32-64 euro zainwestowane w błoto 7 razy z rzedu kolor czarny a obstawiany był czerwony ???? Progresja w tego typu grach niema sensu za mały zysk do ryzyka.o myślicie o progresji w blackjacku. Chodzi mi o taką progresję: 1 1 5 25