ja robiłem 125 raked hands w niecałą godzinę na 0.10/0.25, czyli 500 powinny zlecieć w 4h ???? zależy od gracza ????zalezy na ilu stolach na raz sie gra i na jakies stwce jesli powiedzmy na 1 stole io stwkach 0.10/0.20 $ to na pewno nie 4 godziny, tylko tak kolo 10 chyba ze na wiekszych stawach ale mozna szybko przewalic szybko
zwykle kasa idzie w 1 dzien, zdarza się jednak że trwa to dłuzej - max 48. Jesli wykonałes wszystko jak należy, kasa powinna dojsc niedlugoKurde zarejestrowałem sie wczoraj około 17 i nie dostałem jeszcze kasy
. Po jakim czasie dostaliście kase na swoje konta wPartyPoker??
nawet jesli bys wchodzil we wsystkie gry to i tak nie ugrasz 125rh w 1h, chyba ze grasz na 2-3 stolachja robiłem 125 raked hands w niecałą godzinę na 0.10/0.25, czyli 500 powinny zlecieć w 4h zależy od gracza
no faktycznie, czasem gralem na mulitablingu (ale nie wiecej 2 stoly)nawet jesli bys wchodzil we wsystkie gry to i tak nie ugrasz 125rh w 1h, chyba ze grasz na 2-3 stolachja robiłem 125 raked hands w niecałą godzinę na 0.10/0.25, czyli 500 powinny zlecieć w 4h zależy od gracza
real balance -> bonus detailsGdzie moge sprawdzic ilośc rozegrany rh??
szmejek cos Ci sie pomyliło, to z party poker dzwonia jak wypłacasz ,a nie z MB. Nigdy z MB nie dzwonia jak wypłacasz ;-)huuu... wreszcie przebrnąłem jakos przez te 500rh ????
a i mam pytanie, czy jak juz bede miał pieniądze na mb i bede je chciał przelac na mbank na przykład to zawsze mb dzwoni do klienta? i czy na domowy czy na kom?
Zależy raz dzwonią raz nie. Jak bedą dzwonic to na stacjonarnyahas ???? z pp jak wypłacam na mb?
a na domowy czy na kom dzwonią?
raczej bedziesz musiał zadzwonicłe to lipa :/
a jak na przykład nie odbiore, nie bedzie mnie w domu lub cos w tym rodzaju?
zadzwonią drugi raz? czy ja sie bede musiał zgłosic?
beda duze opoznienia? :/
jakie są jego zasady czy mam cos wpłacic czy cos??Hi xxxxxxxxx
Now there's even more reason to play at PartyPoker.com.
A bankroll-boosting new player bonus of 10 USD.
The bonus will be credited to your PartyAccount as soon as you have played 100 raked hands*. Opt in to claim your bonus now.
Better hurry, though: You only have 20 days to claim your bonus.