>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

32 Deck

Status
Zamknięty.
mocko 0

mocko

Użytkownik
to moze do suporta trzeba napisac cos z tymi wyplatami ja to poczekam te 10 dni i potem zobacze nie chce nic wczesniej pisac bo moze sa jak bwin i konto zablokuja;p

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
fajna gra grałem ża te 20 euro i ugrałem nieco 4000 euro i szkoda że to tylko Fun Money taka kasa by sie przydała. Może wklepię prawdziwą kasę i coś ugram tylko denerwujące jest czekanie pół godziny na wyniki lepsze by było 15 minut.

kapitolio 0

kapitolio

Użytkownik
fajna gra grałem ża te 20 euro i ugrałem nieco 4000 euro i szkoda że to tylko Fun Money taka kasa by sie przydała. Może wklepię prawdziwą kasę i coś ugram tylko denerwujące jest czekanie pół godziny na wyniki lepsze by było 15 minut.
No to ładnie Ci poszło :-D Na czym konkretnie ugrałeś tyle?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
stawiałem na Picture number oraz na Multi i po trafieniu kilka Euro Fun Money stawiałem po pięć losowań za większą stawkę i tak mi wyszło te 4000 euro.

F 0

fen1x

Użytkownik
Czy suport ma wolne w weekend?
Tylko w sobotę, bo teraz jest dostępny Live Chat. Zagadam do nich w sprawie wypłaty bo w piątek wysłałem meila i nie odpisali jeszcze. Wypłatę zleciłem 2.10 i jeszcze kasy nie mam na MB, a wysyłałem nawet skan dowodu bo prosili.

F 0

fen1x

Użytkownik
Pogadałem i okazało się, że potrzebują jeszcze kopi paszportu. Wysłałem przed chwilą skan paszportu i dodatkowo skan prawa jazdy. Napisali mi, że jak otrzymają skany to w ciągu 3 dni zrealizują wypłatę.
Właśnie otrzymałem meila:
&quot;We have received your 2 Id&#39;s, they will be moved on to accounting for a check up and to start the process
In 3 working days if your details are correct the money will be in your moneybookers account. J
We hope you continue to enjoy our games, you are also entitled for a big bonus on your first deposit as a promo player
Please let us know when you make your first deposit so we can grant you with your bonus. &quot;
czyli napisali, że otrzymali 2 dokumenty potwierdzające moją tożsamość i że w ciągu 3 dni wypłacą mi pieniążki. Mam nadzieję że do środy będą na koncie..

mocko 0

mocko

Użytkownik
też mi napisali tak tylko na live czacie gadałem mam czekać trzy dni zobaczymy czy będzie wszystko suport bardzo miły i pomocny widocznie chcą sprawę szybko doprowadzić do końca

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom