>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

32 Deck

Status
Zamknięty.
mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
jak zelcales wyplate to na zielono powinno Ci pisac ze 10 dni roboczych trzeba czekac na kase! pewnie jak cos to w styczniu dopiero bedzie. ale ktos pisal na forum ze trzeba dokonca depo a potem to wszytko razem obrocic! takze zobaczyymy co to bedzie ja juz czekam 2 dni... ale nie robocze ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
no własnie po prostu czekamy na wypłatę ???? pisze , że niby 10 dni się czeka, ale czasami nawet to może potrwać 15 także nic nam nie pozostaje tylko czekać ????

kubota 76

kubota

Użytkownik
Mi takie coś przyszło :

Dear Player

In order to withdraw your cash from a promo code you will need to stand up to 2 terms:
1: roll over the entire promo code amount 10 times
2: deposit a minimum deposit and wager on it twice
3: the withdrawal amount has to be over 25
since your request is not meeting our terms your request for a cash out was denied.

Sorry for any inconvenience

If you have questions, comments or complaints,
Do not hesitate to contact us

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Mi takie coś przyszło :

Dear Player

In order to withdraw your cash from a promo code you will need to stand up to 2 terms:
1: roll over the entire promo code amount 10 times
2: deposit a minimum deposit and wager on it twice
3: the withdrawal amount has to be over 25
since your request is not meeting our terms your request for a cash out was denied.

Sorry for any inconvenience

If you have questions, comments or complaints,
Do not hesitate to contact us
Czyli nici z wypłaty bez depozytu.

O 0

orange00

Użytkownik
i co Panowie wpłacał tam ktoś kasę może? chodzi mi o ten konieczny depozyt aby wypłacić, ja też parę funtów ugrałem i nie wiem jak jest z wypłacalnością w razie wpłaty do nich, czy tym depozytem trzeba też obracać czy można od razu wypłacić? jeżeli ktoś jest &quot;pochytany&quot; w tym temacie to niech napisze

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
i co Panowie wpłacał tam ktoś kasę może? chodzi mi o ten konieczny depozyt aby wypłacić, ja też parę funtów ugrałem i nie wiem jak jest z wypłacalnością w razie wpłaty do nich, czy tym depozytem trzeba też obracać czy można od razu wypłacić? jeżeli ktoś jest &quot;pochytany&quot; w tym temacie to niech napisze
jak ja wypłacałem to z wypłacalnością nie było żadnych problemów, ale z tego co się dowiedziałem teraz przed wypłatą trzeba zrobić depozyt i obrócić 2 razy (ale nie jestem pewien), a ja przy wypłacie tego nie robiłem ???? pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom