Takich jak ty powinni usuwać z forum. Przez cwaniaków nie jedną fajną promocję nam zablokowali 10 konto na różnych kompach ..????????Nie wiem co to bedzie ale zrobilem konto na laptopie na mame! wczesniej z mojego pc wybralem kase teraz ugralem na laptopie z 10 funtów 163 udalo mi sie ???? fart ???? zobaczymy co to bedzie narazie mam oczekwianie
tylko dal nowych tak ?jak najbardzie działa 10 ojoro na koncie ...
haha to wirtualne ???? ale 10 euro jest ????
Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś... to takie... "polskie". Przyznajesz się, że kombinujesz... a potme twierdzisz, że tępisz oszustów. Gratuluję :spokodfhgfh:troche kombinuje ale juz nie raz mi sie udalo tak wybrac kase na mame!
Sam tepie takich ludzi to robia konta do skutku az siadzie cos ja taki nie jestem!!
Ludzie którzy dostają limity i zakładają konta na znajomych to co niby inna bajka? Jak poprzeglądasz forum to kilka osób znajdziesz, które otwarcie o tym mówią i nikt im nie mówi że to przez nich nie dostajemy bonusów. Moim zdaniem jeżeli jesteś w stanie potwierdzić tożsamość osoby na która założyłeś konto to wszystko jest ok, z pewnością jest to oszustwo ale nie działa to na niekorzyść dla innych graczy z naszego kraju. A jeżeli nie działa to na twoją niekorzyść to co Ci do tego, moralności chcesz uczyć w tych czasach?Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś... to takie... "polskie". Przyznajesz się, że kombinujesz... a potme twierdzisz, że tępisz oszustów. Gratuluję :spokodfhgfh:
Regulamin nie byłby złamany gdyby to mama grała. Chociaż nie... wiesz co... może Twoja mama da mi paszport i na nim pojadę za granicę? Przecież to nie jest oszustwo. ????
czyli już zleciłeś wypłatę? ????Mam 73 ojoro i jak daje wintdrawal to takie cos wyskakuje :
Hi home player.
It seems that your current balance includes a promotional code.
In order to withdrawal your current balance you must stand with our terms and conditions.
EDIT : Już mam 140 ojoro na Baccart i niewiem co dalej.UUU udało się ciekawe czy dojdzie