Faktycznie. Zostaw wiadomość lub wyślij maila [email protected] albo uderz na Livechat z rana jeśli do wieczora nikogo nie będzie.w jakich godzinach ten czat dziala bo co tam wchodze to prosze zostawic wiadomosc.. i nie ma ich
Coś około 9.00-10.00 rano z nimi rozmawiałem i zleciłem wypłatę. Wypłata doszła w ten sam dzień na MB po godzinie 15.00.a o ktorej godzinie wczoraj pisales z nimi ? i ile trwala ta wyplata od zlecenia?
No trochę przesadzają z tymi świętami. Niedawno przeciez było to samo ale myślę że warto poczekać. ????Ja 2.10 zleciłem wypłatę na MB i dzisiaj dostałem meila:
"In Order for us to proceed with your cashout request we will need a copy of a passport id for security reasons.
Once we receive the copy your request will be authorized and the money will be withdrawn to your chosen payment method"
poprosili o skan dowodu więc im wysłałem i zaraz dostałem kolejnego meila:
"due to the holidays the support team will be out till sunday October 12
we're sorry for any inconvenience"
czyli chyba sobie troszkę poczekam, ale mam nadzieję że wypłacą
Wystarczy że poczytasz trochę początkowe posty w temacie a na pewno się zorientujesz o co chodzi. Robisz zakład np. za 2 Euro i typujesz jakie karty zostaną wylosowane a wygrana zależy od ilości trafionych kart. Teoretycznie najłatwiej grać na under/over czyli czy suma kart będzie wyższa, niższa bądż równa 42. Ja grałem tylko na tym i udało mi się trochę wypłacić. Powodzenia!potwierdzam działa promo
Mam pyatnie wie ktoś jak w to się gra???
Co 30 minut.a co ile są min są te losowania??