przemoevil
Użytkownik
ciekaw jestem czy będą jeszcze darmowe euro?
Wysłałem na adres [email protected]napisz mi tylko na jaki adres wyslales im te scanu to tez im wysle jesczez dzis to moze do srody kasa przyjdzie na konto
Potwierdzam bardzo miły suppport, krótko i treściwie załatwiają każdą sprawę. Teraz czekam na kaskę, mam nadzieję że do środy będzie.też mi napisali tak tylko na live czacie gadałem mam czekać trzy dni zobaczymy czy będzie wszystko suport bardzo miły i pomocny widocznie chcą sprawę szybko doprowadzić do końca
Wiesz, to zależy. Ode mnie nie chcieli ale wiem że są osoby od których chcieli skan dowodu.A wypłacą bez skanu dowodu ??
czytaj na forum....????Winnn mam 113 euro ale nie wiem czy naprawde czy nie ?? to się od razu jak się włonczy gra za prawdziwą kase ??
Ale mam ten bonusczytaj na forum....????
zrób depozyt za 25 euro lub funty i wtedy grasz za prawdziwą kasę. win 113 euro to pewnie fun money taka kaską dla zabawy.......
pending - w trakciestatus mojej wygranej widnieje PENDING czyli po polsku w trakcie dobrze rozumiem czy zawieszona wypłata...tez tak mieliscie..????
raczej niemożliwe byłby wypłacenie kasy z Fun Money bo z tego jak się zrobi depozyt to kasa na Fun Money znika....????A czy ktoś pokusił się o sprawdzenie pogłoski którą podawałem wcześniej, jakoby Fun Money można było wypłacić jeśli zrobi się depozyt? Pytam z ciekawości.
Aha czyli to była tylko plotka. OK :spokodfhgfh:raczej niemożliwe byłby wypłacenie kasy z Fun Money bo z tego jak się zrobi depozyt to kasa na Fun Money znika....????
czytam wszytko od poczatku do konca i nie moge wywyniskowac kiedys bylo 15euro ale free money a teraz to 5 euro jest prawdziewe? pisze mi ballance tylko i nie free mony czyi co ugrma z tego to moge wyplaic?