>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 EURO za rejestrację. Apostandum.com

F 0

fenio

Użytkownik
pomyśl co piszesz,gdyby okradali ludzi to ludzie by tracili swoja kase zas kazdy dostaje od nich za darmo 3euro z ktorego cos moze zrobic :|

conjure 0

conjure

Użytkownik
Chodzi mi o finał tej akcji wiec sam pomyśl zanim coś napiszesz...Co z tego że dają 3 euro skoro gościu chce sobie potem wypłacić a kasa znika. Istna fatima było i nima...

adask23 0

adask23

Użytkownik
Pomimo tego, że przy rejstracji w polu coutry wybrałem Polonia to po wejściu w Your account w polu tym pojawia się Espana. Już kilkakrotnie próbowałem to zmienić, jednak i tak po wejściu w Your account w polu country jest Espana. Też macie to samo???

conjure 0

conjure

Użytkownik
swoją drogą jestem ciekawy czy mi zwrócą moje 3 euro za postawienie na mecz T.Haas - Berrer, który się nie odbył...Zapewne nie...

niegazowany 0

niegazowany

Użytkownik
ja tez mam hehe Espana.dziwne bardzo a pyzatym to ja pare razy wypłacałem a w niedziele zleciłem 60 euro i kasa znikła i słuchu po niej nie ma trochę mnie to denerwuje już powoli.

F 0

fenio

Użytkownik
sluchajcie wedlug mnie oni maja ustalone pory wyplacania ,ja na poprzednim koncie dostalem w piatek miedzy 14-15 wiec pewnie wtedy wiekszosc dostaje kase.. BARDZO MOZLIWE ze zaraz otrzymamy swoje pieniadze do 15:00 tak mi sie wydaje...

jabol 0

jabol

Użytkownik
Jeju... pofatygujcie się poczytać kilka stron wcześniej, bo schemat narzekań ponawia się co jakiś czas. W temacie jest wyraźnie napisane, że buk JEST WYPŁACALNY ale nie dla każdego w tym samym przedziale czasowym, tyle.

zielarz 0

zielarz

Użytkownik
Może to głupie co napisze ale starajcie sie wypłacać okrągłe sumki a nie jakieś 8 euro. Ja zleciłem wypłate dwa razy. Pierwszy raz 10 euro i kasa doszła az po 7 dniach!! moja druga wypłata to 20 euro, a pieniądze doszły po 3-4 dniach.
Jak wynika z całej tej rozmowy ten buk wypłaca pieniądze lecz nie wszystkim tak więc ci co dostali niech sie cieszą a ci co nie to trudno, i tak przeciez nic nie straciliscie bo te 3 euro dostaliscie gratis. Tak więc denerwują mnie komentarze ze jak ktoś nie dostał kasy to został oszukany.

panikaer 23

panikaer

Użytkownik
Ja nie moge wygrac cos , ciagle stoje w miejscu bo wygrywam do 1 E i tak stan konta sie nie zmienia. Macie moze jakis typ do zagrania zeby bylo duzo kasy do wygrania ... ?

bjalyy 110

bjalyy

Użytkownik
nic nie da ci to jesli postawisz na typ, na ktory wszyscy stawiajaa ???? musisz wyczarowac jakis typ , na ktory postawi malo osob , wtedy wiecej ugrasz ????

S 0

slawciu_s

Użytkownik
Powiedzcie mi jedną rzecz, założyłem konto wygrałem 10 euro wypłaciłem, założyłem sobie drugie konto na innym IP wygrałem 5 euro wypłaciłem na to samo konto w moneybookers co pierwsza wypłata, ale już z tydzień niee ma kasy, czyli jak myślicie nie można wypłacać z 2 kont na to samo w moneybookers?

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
Powiedzcie mi jedną rzecz, założyłem konto wygrałem 10 euro wypłaciłem, założyłem sobie drugie konto na innym IP wygrałem 5 euro wypłaciłem na to samo konto w moneybookers co pierwsza wypłata, ale już z tydzień niee ma kasy, czyli jak myślicie nie można wypłacać z 2 kont na to samo w moneybookers?
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Nie wiem jak ten buk ale w betgunie jak ktoś kombiował to słyszałem że potrafili pogadać z moneybookers i ludziom blokowali konta.

Do góry Bottom