Kurcze no niegadajcie... ja ucziwie grałem bez żadnych przekrętów. No ale w sumie od niedzieli nie minął jeszcze tydzień. Bo przecież niektórzy na kase czekali 7 dni.Ja czekam na 13 euro od soboty i juz raczej nie ma szans
A jaką sumę wypłacałeś?nie wiem czy ci dojdzie mi o niedzieli nie doszla kasa....
Ale ja kase wypłacałem od nich a teraz się zalogować nie moge.. ładne zagranie z ich strony ale oszuści ???? A więc morał taki wypływa z tego buka: Nie wysilajcie się bo i tak jak uzbieracie np. tak jak ja 30 Euro i zlecicie wypłate to nie będziecie się mogli na konto zalogować. Ja kończe z tymi hiszpańskimi oszustami...tez tak mialem...napisalem na suport i oddali 3 euro zamiawst wygranej..
ja zleciłem dwie wypłaty razem 70 euro ciężko uzbierałem ta kasę i lipa od niedzieli czekam wydaje mi sie ze oni są już nie wypłacalni..bo gdyby nie ta promocja 3 euro za rejestracje to chyba nikt by u nich nie grał ..bo chyba nie ma osoby na tym forum co wpłacała do nich kasę..Ale ja kase wypłacałem od nich a teraz się zalogować nie moge.. ładne zagranie z ich strony ale oszuści A więc morał taki wypływa z tego buka: Nie wysilajcie się bo i tak jak uzbieracie np. tak jak ja 30 Euro i zlecicie wypłate to nie będziecie się mogli na konto zalogować. Ja kończe z tymi hiszpańskimi oszustami...
Ale chociaż możesz się zalogować?? bo ja nie mogę. Napisałem do nich emaila zobaczymy co odpiszą. A w wiadomości wysłałem screna żeby potwierdzić że rzeczywiście wypłacałem. Ale to i tak napewno nic nie da.. bo są oszustami i tyle !!ja zleciłem dwie wypłaty razem 70 euro ciężko uzbierałem ta kasę i lipa od niedzieli czekam wydaje mi sie ze oni są już nie wypłacalni..bo gdyby nie ta promocja 3 euro za rejestracje to chyba nikt by u nich nie grał ..bo chyba nie ma osoby na tym forum co wpłacała do nich kasę..
_________________Ale chociaż możesz się zalogować?? bo ja nie mogę. Napisałem do nich emaila zobaczymy co odpiszą. A w wiadomości wysłałem screna żeby potwierdzić że rzeczywiście wypłacałem. Ale to i tak napewno nic nie da.. bo są oszustami i tyle !!
Ty umiesz za przeproszeniem czytać 2 posty wyżej ..... nie wiem jak inni polacy ale ja miałem założone 1 konto i grałem uczciwie. że ty zakładasz kilka kont to nie znaczy że ja to robie.zakładaja wszyscy po miliard kont...to blokuja;/
nie mowie ze akurat Ty masz zalozyles kilka kont....a Ty tez teraz mowisz ze ja zakładam kilkaTy umiesz za przeproszeniem czytać 2 posty wyżej ..... nie wiem jak inni polacy ale ja miałem założone 1 konto i grałem uczciwie. że ty zakładasz kilka kont to nie znaczy że ja to robie.
Bardzo fajnie to podsumowałeś. mariobross111Dajcie sobie spokój.Jak zawsze na początku niektórzy mieli szczęście, że
wypłacili parę groszy ,reszta niech zapomni o wypłatach.Polska husaria
najechała i zrobiła co swoje.