>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 EURO za rejestrację. Apostandum.com

G 0

gerber255

Użytkownik
wypłacili komus
czesc zleciłem im wypłate 7 EURO w poniedziałek no w niedziele wieczorem dalej niemam jej na moneybookers wie ktos co jest nietak moze ktos powie kiedy robił wypłate i ile nanią czekał ??

Z góry dzięki ???? ???? :cry:

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
czesc zleciłem im wypłate 7 EURO w poniedziałek no w niedziele wieczorem dalej niemam jej na moneybookers wie ktos co jest nietak moze ktos powie kiedy robił wypłate i ile nanią czekał ??
Z góry dzięki ???? ???? :cry:
i nie będzie jej - buk niewypłacalny

ja 0

ja

Użytkownik
Nie wiem czy mam rację ale tam minimalna wypłata wynosi 25 Euro:

How can Obtain my benefits?

&gt; On the withdraw area, you can choose among the different methods of withdraw. The minimum amount to withdraw will be 25€.

G 0

gerber255

Użytkownik
4 euro bo wypłacałem juz 2 razy czekałem 3 dni ateraz 5 dzien i nic pisałem do nich i nic szmaciaze najlepiej zlikwidoac ich z tego forum niech szukają gdzie indziej idiotów wpłaciłem kase fokt ze wygraną na tym buku ale to oszustwo

G 0

gerber255

Użytkownik
dokładnie gorbi jestes widze bardzo mądry tylko czemu nie przelewają juz 5dzien kasy jutro bedzie 6 ostatnmio wysłałem w srode a doszły w niedziele o 19 gdzies

niegazowany 0

niegazowany

Użytkownik
pierwsza wypłatę 7 euro dostałem po 3 dniach potem jak wypłacałem 30 euro szło chyba 2 dni teraz czeekam na 50 euro od niedzieli ale nie tej tylko tamej wiec buk raczej jest nie wypłacalny 27.04 i lipa i sie juz nie doczekam ..a co do tych limitow to gdzie to pisze ze od 25 na mb??bo ja widze od 4 ??

gorbi99 0

gorbi99

Użytkownik
Proponuje zamknąć temat bo ta dyskusja nie ma tutaj najmniejszego sensu bo każdy albo żali sie że mu nie wypłacili, albo pyta sie kiedy wypłacą ( z mojej strony odpowiedź jest prosta NIE WYPŁACĄ WOGÓLE ponieważ Polacy za dużo juz od nich wyciągneli)
Jeśli zdarzy sie jakiś cud i wypłacą komuś to przecież można napisać do moda na PW by odblokowal temat ;)

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
ten buk juz całkowicie przegrany, bo nawet nie wysylaja maila po rejestracji... :/ wiec juz nie ma o czym mówić.

Do góry Bottom