herbatnik
Użytkownik
zakładasz 2 konto a pozniej bedzie po promocji????a ja przegralem 3 euro teraz musze 2 konto jakims cudem otworzyc ;D
jak przegrałes to trudno !????
sępisz na 3 euro jak na miliony
zakładasz 2 konto a pozniej bedzie po promocji????a ja przegralem 3 euro teraz musze 2 konto jakims cudem otworzyc ;D
Atlanta Hawks - Boston Celtics
Duża pula sie robi !! A tutaj pewna 2222222 wiec polecam postawic na Boston Celtics !
Słuchaj boston był favorytem w tym meczu, wiele osób z forum postawiło nawet handi na boston a kursy na celtic były po 1.20 więc o co chodzi, możliwe że chciał coś wygrać ale bez przesady nie obwiniaj go że zdarzyła się niespodzianka .. ????No i po co wypisujesz takie głupoty, że Boston Celtics są pewniakiem. Mecz wygrali koszykarze z Atalanty, a Ty okazałeś się zwykłym naciągaczem. Na 100% obstawiłeś wygraną Atalanty i chciałeś aby jak najwiecej osób obstawiło przeciwko.
Mam nadzieję, że nikt nie dał się na to nabrać. Dobrze by było aby takich pseudo-użytkowników karać, a także zakazać przynajmniej w tym temacie podawania swoich typów, bo się zrobi zaraz wielki śmietnik ( jeśli jeszcze go nie ma).
Pula całego zakładu. Ta pula bedzie wzrastać wraz z kolejnymi oobami, które będą chciały podać swój typ i będzie podzielona pomiedzy osoby, ktore poprawnie wytypują zwycięzcę.Utworzyłem nowy 'stolik' i postawiłem w nim na MU za 3E.Teraz pod napisem total cash mam 12E,co to oznacza? To pula tego stolika czy to suma,którą mogę wygrać kiedy trafie typ?
Możliwe że Boston był faworytem, tego nie wiem, bo nie interesuję się koszykówką. Ale nie wiem jaki cel miało napisanie tego postu. Bo osoby, które może skusiły się na obstawienie wygranej Bostonu, w przypadku wygranej, dzieliłyby się kasą. A im wiecej osób stawia na konkretną drużynę tym mniej kasy. Co działa na niekorzyść Herbatnika (chyba że sam obstawial przeciwnie).Słuchaj boston był favorytem w tym meczu, wiele osób z forum postawiło nawet handi na boston a kursy na celtic były po 1.20 więc o co chodzi, możliwe że chciał coś wygrać ale bez przesady nie obwiniaj go że zdarzyła się niespodzianka .. ????
Raczej to nie działa, sam wysłałem im dwa razy z tydzień temu i nic :-|Zauważyłem że mają taką ofertę:
Tam taki burdel jest, że pewnie trochę osób się załapie na ten bonus Sam już wysłałem opinię, zobaczymy jak to będzie.
Prosze o pomoc... i co moge zrobic wrazie gdyby mi nie wyplacilii co wyplacil ktos jak dal inne dane a ten sam email?
Piszesz juz którys raz ten post...Prosze o pomoc... i co moge zrobic wrazie gdyby mi nie wyplacili