0 adask23 Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #461 działa wam strona tego buka? Kliknij aby rozwinąć... Zainstaluj sobie przeglądarkę Netscape i będzie działać.
działa wam strona tego buka? Kliknij aby rozwinąć... Zainstaluj sobie przeglądarkę Netscape i będzie działać.
20 luniu Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #462 prosze o sprawdzenie czy działa wam poprawnie strona tego bukmachera? Kliknij aby rozwinąć... Tak strona działa poprawnie pod przeglądarką Netscape. A tak apropo.. co polecacie dzisiaj obstawić ?
prosze o sprawdzenie czy działa wam poprawnie strona tego bukmachera? Kliknij aby rozwinąć... Tak strona działa poprawnie pod przeglądarką Netscape. A tak apropo.. co polecacie dzisiaj obstawić ?
2 samadi Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #464 Tak strona działa poprawnie pod przeglądarką Netscape. A tak apropo.. co polecacie dzisiaj obstawić ? Kliknij aby rozwinąć... MFK KOSICE -MSK ZILINA 1
Tak strona działa poprawnie pod przeglądarką Netscape. A tak apropo.. co polecacie dzisiaj obstawić ? Kliknij aby rozwinąć... MFK KOSICE -MSK ZILINA 1
0 adask23 Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #466 kurde i znowu stronka nie działa mi nawet na netscape Kliknij aby rozwinąć... Dziwne, mi działa cały czas.
kurde i znowu stronka nie działa mi nawet na netscape Kliknij aby rozwinąć... Dziwne, mi działa cały czas.
2 samadi Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #468 Są tu jakieś refy ? że jak komuś podam link to dostane coś czy w tym serwisie tego nie ma ?
20 luniu Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #469 MFK KOSICE -MSK ZILINA 1 Kliknij aby rozwinąć... To jest piłka nożna ?
0 adask23 Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #470 To jest piłka nożna ? Kliknij aby rozwinąć... Tak - I liga słowacka
0 roni_10 Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #471 To jest piłka nożna ? Kliknij aby rozwinąć... Masz mniej niż 16 lat czy na prawdę nie wiesz jak używać google... ??
To jest piłka nożna ? Kliknij aby rozwinąć... Masz mniej niż 16 lat czy na prawdę nie wiesz jak używać google... ??
20 luniu Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #472 Masz mniej niż 16 lat czy na prawdę nie wiesz jak używać google... ?? Kliknij aby rozwinąć... O co ci chodzi... teraz wiem że to jest piłka nożna.. poprostu nigdy nie typuje tak mało znanych lig :jezora:
Masz mniej niż 16 lat czy na prawdę nie wiesz jak używać google... ?? Kliknij aby rozwinąć... O co ci chodzi... teraz wiem że to jest piłka nożna.. poprostu nigdy nie typuje tak mało znanych lig :jezora:
0 luki123 Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #473 a wiec jak wkoncu bedzie dojdzie czy nie mial ktos tak juz moze??
6 marchwiak5 Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #474 a wiec jak wkoncu bedzie dojdzie czy nie mial ktos tak juz moze?? Kliknij aby rozwinąć... Może za dużo kombinowałeś i dlatego nie chcą ci wypłacic:jezora: mi wypłata z piatku już dawno doszła
a wiec jak wkoncu bedzie dojdzie czy nie mial ktos tak juz moze?? Kliknij aby rozwinąć... Może za dużo kombinowałeś i dlatego nie chcą ci wypłacic:jezora: mi wypłata z piatku już dawno doszła
2 samadi Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #475 Luki mi sie wydaje ze nie dojdzie, ale sprobuj, w bahu na 99 % by ci nie wyplacili a tu nie wiem jak jest.
Luki mi sie wydaje ze nie dojdzie, ale sprobuj, w bahu na 99 % by ci nie wyplacili a tu nie wiem jak jest.
20 luniu Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #476 Jeżeli email ten co podałeś na apostandum.com masz na mb co powinno dojśc, no chyba ze masz 2 rózne emaile.
Jeżeli email ten co podałeś na apostandum.com masz na mb co powinno dojśc, no chyba ze masz 2 rózne emaile.
0 sc0rp0w Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #477 a macie prob lemy mi dwwa razy te samą kase wypłacili ;d wypłaciłem 8 ojro doszło kasy nie odjeli z konta gracza to pyk drugi raz i jest ! ????
a macie prob lemy mi dwwa razy te samą kase wypłacili ;d wypłaciłem 8 ojro doszło kasy nie odjeli z konta gracza to pyk drugi raz i jest ! ????
2 samadi Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #478 a ja przegralem 3 euro teraz musze 2 konto jakims cudem otworzyc ;D
0 ring0 Użytkownik Kwiecień 28, 2008 #480 Zauważyłem że mają taką ofertę: Your opinion have Gift. Send us an email to [email protected] with your opinion or suggested and participate in the sweepstakes 10 free bonus of 5€ each. Kliknij aby rozwinąć... Tam taki burdel jest, że pewnie trochę osób się załapie na ten bonus Sam już wysłałem opinię, zobaczymy jak to będzie.
Zauważyłem że mają taką ofertę: Your opinion have Gift. Send us an email to [email protected] with your opinion or suggested and participate in the sweepstakes 10 free bonus of 5€ each. Kliknij aby rozwinąć... Tam taki burdel jest, że pewnie trochę osób się załapie na ten bonus Sam już wysłałem opinię, zobaczymy jak to będzie.