adask23
Użytkownik
Zainstaluj sobie przeglądarkę Netscape i będzie działać.działa wam strona tego buka?
Zainstaluj sobie przeglądarkę Netscape i będzie działać.działa wam strona tego buka?
Tak strona działa poprawnie pod przeglądarką Netscape. A tak apropo.. co polecacie dzisiaj obstawić ?prosze o sprawdzenie czy działa wam poprawnie strona tego bukmachera?
MFK KOSICE -MSK ZILINA 1Tak strona działa poprawnie pod przeglądarką Netscape. A tak apropo.. co polecacie dzisiaj obstawić ?
Dziwne, mi działa cały czas.kurde i znowu stronka nie działa mi nawet na netscape
To jest piłka nożna ?MFK KOSICE -MSK ZILINA 1
Tak - I liga słowackaTo jest piłka nożna ?
Masz mniej niż 16 lat czy na prawdę nie wiesz jak używać google... ??To jest piłka nożna ?
O co ci chodzi... teraz wiem że to jest piłka nożna.. poprostu nigdy nie typuje tak mało znanych lig :jezora:Masz mniej niż 16 lat czy na prawdę nie wiesz jak używać google... ??
Może za dużo kombinowałeś i dlatego nie chcą ci wypłacic:jezora:a wiec jak wkoncu bedzie dojdzie czy nie mial ktos tak juz moze??
Tam taki burdel jest, że pewnie trochę osób się załapie na ten bonus Sam już wysłałem opinię, zobaczymy jak to będzie.Your opinion have Gift.
Send us an email to [email protected] with your opinion or suggested and participate in the sweepstakes 10 free bonus of 5€ each.