D
0
dikimow43420
Użytkownik
prawdopodobnie liczy ci tylko czysty zyskPostawiłem 4 mecze kurs ok 2,6 stawka 27,56zł do wygrania 44zł ktoś wie dlaczego?? Bo powinienem mieć ok. 70zł
2.6*27.56=71.66 - 27.56 (stawka)=44.10
prawdopodobnie liczy ci tylko czysty zyskPostawiłem 4 mecze kurs ok 2,6 stawka 27,56zł do wygrania 44zł ktoś wie dlaczego?? Bo powinienem mieć ok. 70zł
15$ pobierajądo tych co wypłacali .. płaci się jakoś opłate za wypłate na moneybookers ??
Obok stawki masz po prawej "TO WIN" i pod spodem masz $$ ile możesz wygrać tylko musisz dodać stawkę+wygraną bo oni pokazują tylko wygraną na czysto.Gdzie tam pisze jak puszczam kupon ile mam do wygrania ???????????
kurde to strasznie dużo ;/;/;/ a na konto bankowe ile pobieraja wiesz może?15$ pobierają
a jeszcze jedno 15 $ pobrali za wpłate przez mb dopiero sie doliczyłem, ale juz za wypłate chyba nic nie policzyli musieli po niezłym kursie policzyc dolara, bo razem po odjęciu tej bardzo dużej prowizji mam 819 zł. połowe to wsumie kumpel dostanie ???? tak na koniec Buk dał zarobić, normalnie bym nie wpłacał tych 50$ ale ze dobre opinie ma to wpłaciłem. Bo przeciez łatwiej sie kłucic z suportem jak cos sie wpłaciło ???? ogólnie słaby buk nie zagram tam nigdy więcej. straszne prowizje biorą. A jesli chodzi o wypłate to jeszcze dodam ze chyba załapałem sie na tą darmową wypłate w piątki przed 3 am. a tak to tez prowizje sie płaci 15$ od sumy 0-500$.
czytaj i edytuj posty kolego, wszystko jest ????zostawiłeś na koncie 15 $ czy obrali Ci od tej wypłaty 15 $ ?? jak wypłaciłem 100 $ to dają mi tylko 85 ??