krótko Ci to streszcze, muszą zweryfikować konto, czyli 'przejrzeć' i dostaniesz bonus i tyle... musisz czekać.. z reszta ja tez bo tak samo mi odpisali .. ;]
mam pytanie dostałem bonus wybrałem walutę w euro i dostałem 7,86
grałem w three card poker i mam juz 30 euro miałem nawet 40 ale przegrałem i mam 30 jak myślicie obróciłem bonusem 10x czy moze wiecie gdzie sie sprawdza ile jeszcze zostało do obrotu
mam pytanie dostałem bonus wybrałem walutę w euro i dostałem 7,86
grałem w three card poker i mam juz 30 euro miałem nawet 40 ale przegrałem i mam 30 jak myślicie obróciłem bonusem 10x czy moze wiecie gdzie sie sprawdza ile jeszcze zostało do obrotu
musisz sobie zliczyć, przecież jak grasz w pokera to łatwo się liczy musisz postawić łącznie za 70,86ojro !
edit: albo wejdź w My History i tam masz wszystkie zakłady ????
Ściągnąłem sobie klienta pokera bo tam latwo wygrac jest. Loguje sie i wyskoczylo mi "you are banned" jesli uwazam to za niesprawiedliwe prosze o maila buahaha moze jakis blad
Chyba juz nieaktualne z tego co gadałem z gosciem na chacie o ile go dobrze zrozumialem ale z tego co pisał to ze promocja była na okreslony czas i już jest zakmnieta. Ja sie dzis rano rejestrowałem, potwierdzenie przyszło ale kasy nie ma i chyba nie bedzie napewno
masz zagrać za 100$ jeśli tego dokonasz to możesz grać dalej i wypłacić kiedy chcesz lub od razu po dokonaniu obrotu czyli postawieniu tych 100$ możesz sobie wypłacić
tez mi sie wydaje ze po promocji poniewaz ja sie wczoraj logowalem juz nie mialem kasy, napisalem do live chat, powiedzieli mi ze dopisza bonus, patrze i jeszcze nie ma. Wiec chyba lipa
Napisalem dzis na live i odpowiedzieli mi ze bonus dostana osoby ktore nie sa na jakiejs tam liscie adresow e-mail i ze jezeli mnie nie ma to dostane wkrotce.
Napisalem dzis na live i odpowiedzieli mi ze bonus dostana osoby ktore nie sa na jakiejs tam liscie adresow e-mail i ze jezeli mnie nie ma to dostane wkrotce.
Pisałem im teraz na chacie ze rano mi pisali ze kasa będzie, teraz pisałem to mi odpisali ze mnie przepraszają ze promocja była do wczoraj...
Niech sie ktoś jescze zapyta zeby byłą janośc.
potwierdzam promocja nie aktualna oto rozmowa z przed chwili.
hi promotion free 10$ is actual ?
CS - Mario: Sir i am sorry but that promotion is no longer available, it was cancelled yesterday as per Management's decision