Dalem na my open bets,a tam nie ma zadnego kuponu,choc go zagralem.I nie wiem ile moge wygrac jak wejdzie mi kuponMy Open Bets
wykonałeś obrót 10 x ???? min kurs 1.5 ??wczoraj se zarejestrowałem i kasa była, zrobiłem z tego na NBA 17$ i dzisiaj dałem 17$ na remis Lecha i mam 59$ ???? Zleciłem wypłate 40$ na mb może dojdzie warto spróbować ???? bo pewnie wsaystko bym przegrał a tak to moze kasa dojdzie i jeszcze mam 19$ ???? jak kasa bedzie albo nie bedzie to dam znać ????
edit : po zleceniu wypłaty mi pisało : Status: Your request has been filed successfully. It will soon be processed by our Customer Service Department. czyli ze wszytko dobrze ale na koncie dalej mam 59 a powinienem miec 19...ktos wie o co chodzi??
wykonałeś obrót 10 x ???? min kurs 1.5 ??
to oznacza że twoja wypłata jest w trakcie ... zostało przekazane do specjalnego działu gdzie rozpatrzą wypłatę, ale skoro nie masz obrotu to możesz jeszcze nie wypłacić :-Dwczoraj se zarejestrowałem i kasa była, zrobiłem z tego na NBA 17$ i dzisiaj dałem 17$ na remis Lecha i mam 59$ ???? Zleciłem wypłate 40$ na mb może dojdzie warto spróbować ???? bo pewnie wsaystko bym przegrał a tak to moze kasa dojdzie i jeszcze mam 19$ ???? jak kasa bedzie albo nie bedzie to dam znać ????
edit : po zleceniu wypłaty mi pisało : Status: Your request has been filed successfully. It will soon be processed by our Customer Service Department. czyli ze wszytko dobrze ale na koncie dalej mam 59 a powinienem miec 19...ktos wie o co chodzi??