>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

2betdsi 10$ FREE ND

Status
Zamknięty.
krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Oki zmieniłem na DECIMAL i dalej nie czaje gdzie jest na 1 gdzie remis i grzie na 2 . co to jest Pk , u21/2 ?? i dalej są same kursy wytłumaczy ktoś.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Oki zmieniłem na DECIMAL i dalej nie czaje gdzie jest na 1 gdzie remis i grzie na 2 . co to jest Pk , u21/2 ?? i dalej są same kursy wytłumaczy ktoś.

draw to jest remis np. masz spotkanie Manchester City-Twenter na wygraną Manchesteru masz kurs 1,4 na remis (draw) 3,85 na zwycięstwo Twente 7,00, dalej u 2 i 1/2 czyli polski under 2,5 tzn poniżej 2,5 gola kurs 2.0 oraz o 2,15 czyli over 2,5 kurs 1,71 a Pk nie ma pojecia co to może być.

endriu 361

endriu

Forum VIP
TZN ?? Bo nie czaje .
po pierwsze czytaj temat bo to pytanie padło, a po drugie to tak ...

stawiasz 10$ po kursie 2.0 to będzie ci pisało że 10$ masz do wygrania, a jak ci siądzie to będziesz miał wygrane 10$ + zwrot stawki czyli drugie 10$ łącznie 20$ :spokodfhgfh:

D 0

danielsson

Użytkownik
napisz do supportu to kolesiowka ci powie zebys sie odezwal za 2 godzinki, oni sprawdza twoje konto i dopiszą 10 free, ja tak zrobilem i zaraz miną 2 godzinki i sie odezwe zeby dopisali...ona mi powiedziala ze teraz przy takiej promocji pierw sprawdzają dane czy sie wszystko zgadza...niekiedy moze beda chcieli dowod osobisty.

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Moze ktos mi przetlumaczyc bo nie rozumiem troche;] Pytalem czy musze zlozyc depozyt przed wyplata na mb i taka odpowiedz ktorej nie rozumiem. Prosba o przetlumaczenie co mam zrobic...

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
nie musisz robic depozytu, ale musisz miec pewnosc ze obrociles bonusem. Jedynem sposobem zeby sie dowiedziec wyslac maila do dzialu kasyna i zapytac w jakim jestes miejscu w obrocie bonusem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom