>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

2betdsi 10$ FREE ND

Status
Zamknięty.
krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Czy ktoś mi napisze co dokłanie wpisuje przy logowaniu bo mnie szlak trafia juz wpisuje cały czas i mi na nowo logowanie wyskakuje ;/

endriu 361

endriu

Forum VIP
Czy ktoś mi napisze co dokłanie wpisuje przy logowaniu bo mnie szlak trafia juz wpisuje cały czas i mi na nowo logowanie wyskakuje ;/
ooo panowie, mam to samo, chyba nas nie zablokowali co :kwasny4565: ???

rans 0

rans

Użytkownik
mam przeczucie że ten bonus należał będzie do udanych - z rozmowy przeprowadzonej z supportem wynika że nie wymagają dowodu osobistego .

endriu 361

endriu

Forum VIP
już wiem co robimy źle, pewnie ty też wpisywałeś login który wybrałeś sobie do pokera, bo to musi być kod z meila, a hasło własne :spokodfhgfh:

rybex 3

rybex

Użytkownik
Rybex gram w blackjacka klasycznego (Pierwszy od lewej) Naprawde polecam. Tylko grac rozsadnie nie na pale ????
Tylko ze ja nie znam zasad tej gry:-D moglbys mi je skrocic na PW? Ile jestes w stanie wygrac?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom