BJ user ;d ;]Na czym tak szybko obrociles?
BJ user ;d ;]Na czym tak szybko obrociles?
To dokladnie tak samo jak ja ???? Czyli szybko latwo i przyjemnie ja jeszcze mam 1/4 do 100$ ????BJ user ;d ;]
BJ user ;d ;]
kurde to ja wam zazdroszcze bo chyba osoba ktra nie zna zasad nic nie wygra:jezora:To dokladnie tak samo jak ja ???? Czyli szybko latwo i przyjemnie ja jeszcze mam 1/4 do 100$ ????
a co trudnego w zwykłym bj ... zbierasz jak najbliżej 21 łącznie, a widzisz przecież ile już masz, ja niestety poszedłem na złą grę i mam już 0 ... ale te 100$ to mnie po prostu rozwaliło w tak krótkim czasie ... jak to wypłacisz to szacun dla ciebie bj user :spokodfhgfh:kurde to ja wam zazdroszcze bo chyba osoba ktra nie zna zasad nic nie wygra:jezora:
Dzieki malolat ale teraz raczej nie mam ochoty tego czytac:]
po prawej masz My Open Bets ????Gdzie tam sie sprawdza swoje kupony ktore sie obstawiło np: Moje konto
Hasło musi mieć od 8 do 12 liter oraz posiadać cyfry powiedzmy: abcdef12Przy rejestracji,przy wpisaniu hasła wyskakują mi takie błędy
Your Password must be alpha-numeric
Your Password must be 8-12 characters
o co chodzi??
Dzieki dikimow43420, no tak masz absolutną rację ????tylko zwyciestwa i handicap ???? niestety oferta niejest zadowalajaca ,no ale jak daja kase to trzeba probowac obracac ja na tym co jest ????