sciema, by baba napisala ze rozdali wszystkie bonusy wczoraj do godziny 2 w nocy , wiec za bardzo nie wiem o co w tym, chodzi ????Napisalem dzis na live i odpowiedzieli mi ze bonus dostana osoby ktore nie sa na jakiejs tam liscie adresow e-mail i ze jezeli mnie nie ma to dostane wkrotce.
no fakt leń ze mnie sorka i dzieki wielkie za info ????lipek14: a nie łaska spojrzeć na stronę ?? z tego co pamiętam wystarczy wejść w "Cashier", wypłatę i tam jest wszystko opisane ...
powyżej 500$ do 2500$ płaci sie 30$:-|Total:$423.11 At Risk:$0.00 Available:$423.11 Freeplays:$0.00
You currently have 438 points.
Obrot dawno zrobilem ???? dibijam do 500 i wyplacam jak cos powiem jak poszło ???? czy powyzej 500$ nie placi sie prowizji?
edit: już gadałem z live chatem i jeżeli pieniądze nie zostaly odjęte z konta to nie ma sie zrobionego obrotu i skan żaden nie jest potrzebny. Sorki ???? brakuje mi 2$ do obrotu i liczą sie tylko zakłady rozliczone!!
to zagadaj do live chatu czy wypłata została przyjęta, a obrót liczy sie tylko na zakładach ROZLICZONYCH!! a moze mi zle powiedział albo ja zle zrozumiałem poprostu sie dopytaj :spokodfhgfh:ja mam zrobiony obrót i jak wypłacam to mi nie odejmuje od konta ?? :/ tylko wyskakuje że wypłata przyjęta ble ble ?? to jest to wkońcu jest oni to potem odejmą ??
też tak miałem mówi ci zagadaj do live chatu i ci powie czy wypłata anulowana czy przyjeta a tak to bedziesz czekałjak zlecam wypłate wyskuje takie coś
Method MoneyBookers
Receiver: XXX
Amount: 200.00
Status: Your request has been filed successfully. It will soon be processed by our Customer Service Department.
Czyli ? a kasa dalej jest na koncie ?? do tych co wypłacali .. kaske odrazu wam brało z konta czy dopiero odjeli jak wpłacili na moneybookers ?
I greet, I canceled essential for logging by casedata and please, about their secondary messages of under this address. I salute (imie i nazwisko) wyslij to z tego maila co sie na niego zarejestrowałes albo zagadaj do live chatu to ci powiedza ???? )ja tez mam ten problem z logowaniem ;/
Słuchajcie mam prosbe wchodze na poczte i nie mam emaila od nich .. wiem ze dostałem bo konto mialem aktywne i z bonusem .. moze skasowałem przez przydadek;/
Potrzebuje by ktoś napisał mi po angielsku że potrzebuje nowy login czy jak to sie loguje na maila napisze mi to ktoś ? podam dane maila itp plz