bo86bo
Użytkownik
Po wczorajszej wtopie z Fernandinho, nie zauważyłem,że był zagrożony pauzą w razie kartki postanowiłem rzetelniej sprawdzić i znalazłem ciekawy bet na spotkanie Kanonierów z Bawarczykami
Sagna kartka TAK
4.00
Unibet
Obrońca Arsenalu ma czyste konto w tych rozgrywkach LM, kiedy w lidze ma 6 kartek w 23 występach. Sędzią spotkania Włoch, Rizzoli więc o kartki nie powinno być trudno. Widze,że sporo osób pobiera overy kartkowe w całym spotkaniu jak i na Arsenal gdzie linia jest ustawiona na poziomie 2.5 kartek. Jeżeli kartki mają być pokryte to Sagna, Wilshere czy Flamini prawdopodobnie wylądują w notesie u arbitra. Co ważne Wilshere i Flamini wiadomo,że ostro grają a mają czyste konta w LM.
Wilshare kartka 2.50 Unibet
Flamini kartka 2.25 Unibet
Tym razem naprawdę polecam, bo wczoraj to nie popisałem się
Sagna kartka TAK
4.00
Unibet
Obrońca Arsenalu ma czyste konto w tych rozgrywkach LM, kiedy w lidze ma 6 kartek w 23 występach. Sędzią spotkania Włoch, Rizzoli więc o kartki nie powinno być trudno. Widze,że sporo osób pobiera overy kartkowe w całym spotkaniu jak i na Arsenal gdzie linia jest ustawiona na poziomie 2.5 kartek. Jeżeli kartki mają być pokryte to Sagna, Wilshere czy Flamini prawdopodobnie wylądują w notesie u arbitra. Co ważne Wilshere i Flamini wiadomo,że ostro grają a mają czyste konta w LM.
Wilshare kartka 2.50 Unibet
Flamini kartka 2.25 Unibet
Tym razem naprawdę polecam, bo wczoraj to nie popisałem się