pierzakrys
Użytkownik
jak mam jako wygrane, mogę wysłać screen'a tylko wychodzi mi bardzo maływ bet365 były zwroty, mialem pograny Gorzów -13,5 i over Golloba
http://imageshack.us/f/137/bet465.png/
jak ktos napisze jak to poprawić to wyśle duże
jak mam jako wygrane, mogę wysłać screen'a tylko wychodzi mi bardzo maływ bet365 były zwroty, mialem pograny Gorzów -13,5 i over Golloba
no nic tam wlasnie nie widze, napisz mi tylko handi Gorzowa rozliczyli Ci na + ?jak mam jako wygrane, mogę wysłać screen'a tylko wychodzi mi bardzo mały
http://imageshack.us/f/137/bet465.png/
jak ktos napisze jak to poprawić to wyśle duże
Jak głosi oświadczenie SE "(...) Ekstraliga Żużlowa sp. z o.o. podejmie odpowiednie decyzje związane z przebiegiem tych zawodów w terminach regulaminowych", a więc mają teoretycznie bodajże 2 tygodnie na to. Oczywiście możemy spodziewać się decyzji znacznie szybciej.Kiedy będzie oficjalna decyzja ekstraligi ????????????????????
takW Sportingbet zawodnicy w H2H musza przejechac 3 biegi?
pojechał 3 razy : 3, u/w, 2m/wBuczek pojechał tylko 2 razy
A mi się wydaję, że chyba nie muszą. Ale to mówię jak było w poprzednim sezonie, bo pamiętam, że w Anglii miałem właśnie taki bet z kontuzją, gdzie ktoś się w pierwszym wyścigu wyłożył i dalej nie jechał i było zaliczone. Chyba że się zmieniło to wtedy zwracam honor.
Emila na pewno na minus a "Griszę" zwrot bo był na torze raz.. chyba, że był wykluczany za przekroczenie dwóch minut bo nie wyjeżdżał.a jak milenium rozlicza undery zawodnikow? mialem Emila under10,5 i G Lagute under 10,5
u ziemniaków zawsze tylko 5 biegów się liczyDzis zagralem pierwszy raz od dawna w naziemniaku bo skusilem sie na under 8,5 Fredki.. odruchowo wyrzucilem ten "rachunek" do kosza ale przypomnialem sobie ze licza sie tylko 5 pierwszych biegow ? Regulaminu nie moge nigdzie znalezc...
to Ci weszło,a ja własnie pograłem go z Ljungiem +2 i niestety przegrałem bo po 5 biegach 7:7 i obudził się w ostatnim hehDzis zagralem pierwszy raz od dawna w naziemniaku bo skusilem sie na under 8,5 Fredki.. odruchowo wyrzucilem ten "rachunek" do kosza ale przypomnialem sobie ze licza sie tylko 5 pierwszych biegow ? Regulaminu nie moge nigdzie znalezc...
No a przeciez na Ljunga miales+2 z tego co pamietam wiec izzy ? Bo tez sie zastanawialem czy z Ljungiem czy underek.to Ci weszło,a ja własnie pograłem go z Ljungiem +2 i niestety przegrałem bo po 5 biegach 7:7 i obudził się w ostatnim heh