1) Tobet i Bet365, z "ziemniaków" Totomix i Milenium. Zresztą zależy co Cie interesuje najbardziej z oferty żużlowej.a ja mam kilka pytań. Odpuściłem pierwszą kolejkę, żeby mieć podgląd na to co się będzie działo na torach, ale zapomniałem spojrzeć na oferty buków
1) Według Was gdzie jest najszersza oferta ? (ilość zdarzeń do meczu)
2) Jak jest w tobet ? czy jest też II liga jak w poprzednim sezonie?
3) Ogólnie u jakich buków i od kiedy można się spodziewać wrzucenia oferty, tradycyjnie kilka h przed meczem ?
Dzięki z góry.
Zamiast pytać byś poszukał w tym temacie!Ile biegów się liczy w totomixie jeśli chcę grać punkty zawodnika?
Musi objechać 5 biegów, inaczej zwrot jestIle biegów się liczy w totomixie jeśli chcę grać punkty zawodnika?
że jak typowany przez ciebie do wygrania zawodów żużlowiec zajął 2 lub 3 miejsce to zakład masz wygrany ale po 1/4 kursu na zwycięstwoStawiał ktoś może dziś na zwycięzce zawodów w bet365 ? co oznacza 3 Miejsca
1/4 Kursy ? że będzie zwrot jak zawodnik będzie w top 3 ?
Było od samego początku: Kto wyżej na 100%,bo sam to w swoim temacie zaznaczyłem ????Czy ktoś zwrócił może uwagę z jaką adnotacją były pojedynki H2H w sportingbet na dzisiejszą GP ? Jestem przekonany że było tam coś że liczą się tylko uzyskane pkt, teraz patrzę w rozliczeniu zakładów dopisek: Best Finishing Position. Wygląda mi to na próbę kręcenia... Choć tripelek tutaj podawany siadł elegancko (????) to taka wątpliwość mnie w tym momencie naszła ale pewien na 100% nie jestem. Pamięta ktoś może ?