No skandal. Moja przygoda w Bwin dobiega końca. Mnie zrobili zwrot, a wczoraj cofneli kupony, zablokowali konto i dostałem maila, w którym proszą o dokumenty potwierdzające tożsamość, skany potwierdzenia płatności za jakieś rachunki z 3 miesięcy i informują, że mam minusowy stan konta i muszę go uregulować. Dlaczego? Bo zakłady anulowane (a więc zwrócona stawka), a ja zleciłem wypłatę tej stawki bo nie będę tam trzymał swoich pieniędzy. I teraz sytuacja wygląda tak, że nawet nie wiem czy otrzymam swoje pieniądze, które tam wpłaciłem. W ogóle support odpisuje mi co kilkanaście godzin. Jednym słowem nikomu nie polecam gry u nich, bo to nie pierwszy kupon z którym są jaja. Ktoś pisał tutaj, że Goteborg rozliczali jako ważny. Mógłby ktoś pomóc i wkleić tutaj taki kupon? Obojętnie jak, ale rozliczony. Zaznaczam, że zakład dotyczy w moim przypadku awansu Pedersena do półfinału. Pedersem miał po 4 seriach 10 pkt i to daje awans do półfinału zawsze i wszędzie. A mi jak mówię najpierw po 2 dniach anulowali kupon, a teraz cofnęli, więc może jeszcze będzie uznany jako przegrany ???? No ale mojej kasy, której wypłatę zleciłem na pewno im nie podaruję. Blokowanie konta i pisanie, że muszę uregulować tę zaległość to jakiś żart z ich strony.
Będę informował co i jak. Ty też Soltysiao daj znać jak potraktowali Twój przypadek.
edit: Własnie poinformowali, że cofnęli wypłatę, bo zakład rozliczyli jako przegrany, a więc musieli wyrównać minusowy stan konta. Czy ktoś może pomóc jak się z nimi skontaktować tak, by móc wyjaśnić całą sprawę. Ja już chcę tylko odzyskać swoją stawkę, a teraz wygląda na to, że oni chcą mnie po prostu okraść. Jak można zakład na awans Pedersena do półfinału rozliczyć jako przegrany?