>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Kiedy będzie oficjalna decyzja ekstraligi ????????????????????
Jak głosi oświadczenie SE &quot;(...) Ekstraliga Żużlowa sp. z o.o. podejmie odpowiednie decyzje związane z przebiegiem tych zawodów w terminach regulaminowych&quot;, a więc mają teoretycznie bodajże 2 tygodnie na to. Oczywiście możemy spodziewać się decyzji znacznie szybciej.
Też czekam na ruch dwóch buków, ale powiem wam szczerze, że w obliczu tej tragedii mało mnie obchodzi jak oni to rozliczą...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
w wzb zwroty za zawodników, a typy na wynik meczu (1x2, hc) nadal nierozstrzygnięte

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
A mi się wydaję, że chyba nie muszą. Ale to mówię jak było w poprzednim sezonie, bo pamiętam, że w Anglii miałem właśnie taki bet z kontuzją, gdzie ktoś się w pierwszym wyścigu wyłożył i dalej nie jechał i było zaliczone. Chyba że się zmieniło to wtedy zwracam honor.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
a jak milenium rozlicza undery zawodnikow? mialem Emila under10,5 i G Lagute under 10,5
Emila na pewno na minus a &quot;Griszę&quot; zwrot bo był na torze raz.. chyba, że był wykluczany za przekroczenie dwóch minut bo nie wyjeżdżał.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Dzis zagralem pierwszy raz od dawna w naziemniaku bo skusilem sie na under 8,5 Fredki.. odruchowo wyrzucilem ten &quot;rachunek&quot; do kosza ale przypomnialem sobie ze licza sie tylko 5 pierwszych biegow ? Regulaminu nie moge nigdzie znalezc...

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Dzis zagralem pierwszy raz od dawna w naziemniaku bo skusilem sie na under 8,5 Fredki.. odruchowo wyrzucilem ten &quot;rachunek&quot; do kosza ale przypomnialem sobie ze licza sie tylko 5 pierwszych biegow ? Regulaminu nie moge nigdzie znalezc...
u ziemniaków zawsze tylko 5 biegów się liczy

ted 12,8K

ted

Forum VIP
to Ci weszło,a ja własnie pograłem go z Ljungiem +2 i niestety przegrałem bo po 5 biegach 7:7 i obudził się w ostatnim heh
F: a nie mówiłem...? ???? Ljung to nie ogórek! ????

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
to Ci weszło,a ja własnie pograłem go z Ljungiem +2 i niestety przegrałem bo po 5 biegach 7:7 i obudził się w ostatnim heh
No a przeciez na Ljunga miales+2 z tego co pamietam wiec izzy ? Bo tez sie zastanawialem czy z Ljungiem czy underek.
edit ted; na Lindgrena -2

stanior 1,8K

stanior

Użytkownik
Witam. Gdzie można stawiać na Lige Angielską ... tyle bukmacherów dziś odwiedziłem i ofert na Lige Angielską nie było. z góry dzięki za pomoc

Do góry Bottom